Profiler
 

Du har helt sikkert stor erfaring med undervisning i en klasse. Måske har du ofte oplevet, at du ikke helt forstod matematikkens logik eller pointerne i dansk. Måske har du ikke altid fået spurgt om det, du syntes var svært eller måske er du mange gange brændt inde med det rigtige svar, fordi modet svigtede dig. Andre gange har du måske følt, at det hele bare gik lidt for langsomt.

Forskellige elever har brug for forskellige udfordringer. Profilerne giver mulighed for en undervisning, der tager hensyn til netop dine faglige forudsætninger og behov. Derfor kan du vælge mellem 3 forskellige profiler i dansk, matematik og engelsk.

På de 3 profiler er der både forskel på, hvilket fagligt stof du skal arbejde med, hvor svært stoffet er, hvilke afsluttende prøver du senere kan vælge men der er også forskel på hvordan lærerne underviser.

På alle 3 profiler vil du møde passende udfordringer. Føler du dig fagligt stærk og "gerne vil derudaf", er profil 1 det rigtige valg. Har du brug for det går lidt langsommere og samtidigt vil satse mest på at udvikle dig mundtligt, er profil 2 det bedste bud. Hvis du derimod har det lidt svært med det faglige, kan du med fordel vælge profil 3.

Du skal først vælge dine profiler i løbet af introperioden. Du vil få gode råd og vejledning, så du får begyndt året på de rigtige profiler. I løbet af skoleåret får du mulighed for at skifte profil på bestemte tidspunkter, i takt med din faglige udvikling.



Senest opdateret 17.12.2015 14:00 af KJ