Gå til sideindhold
UngHolbækUngdomsskoleKlubberneHGLSSPGadeteamGrejbankUngdomsrådget2sport10. KlIntroduktion til 10. klasseHvad er UM10?Hvad er 10Plus?Hvad er Ungdomsklassen?KontaktOm os
10. Kl / Hvad er 10Plus?

Hvad er 10Plus?

10plus er et tilbud til normaltbegavede unge fra 8. til 10. klassetrin, der er udfordret på de personlige og sociale kompetencer og derfor har svært ved at inkluderes i Folkeskolen.

 

Et skoletilbud for unge som har brug for at gå i skole på en måde, hvor nærvær, tryghed og tæt voksenkontakt, kan være medvirkende årsager til at få motivation til at gå i skole. Vi tager udgangspunkt i de unges konkrete situation og udfordringer.

 

Undervisningen understøtter, at eleverne kan opnå et positivt og realistisk selvbillede inden de påbegynder på en uddannelse eller et arbejde samt at skabe mulighed for, at de unge kan ”finde en plads” i livet og se sig selv i uddannelse.

Skoledagen i 10plus starter med morgensamling og morgenmad hver dag, ligesom fælles frokost er en fast del af skoledagen.

  • Eleverne undervises i små hold á 4-5 elever
  • Der undervises i dansk, engelsk, matematik
  • Undervisningen tager udgangspunkt i at skabe synlige mål for den enkelte elev
  • Nogle elever har en skoleuge, hvor erhvervspraktik fylder en til to dage
  • De fleste elever på 9. og 10. klassetrin tager en FP9-prøve i maj/juni

 

10Plus er beliggende på Gl. Ringstedvej 32, 4300 Holbæk.  

 

Har du spørgsmål eller ønsker du, at få mere viden om 10plus, er du velkommen til at kontakte os på tlf. nr. 72 36 40 00 eller skrive til os her.

 

 

 Senest opdateret 21.10.2020 21:07 af
Apricore logo