Brevkasse: SSP og Kriminalitet
Mads Dallerup Rasmussen, SSP konsulent i Holbæk Kommune, besvarer denne brevkasse :-)
Når jeres spørgsmål handler om straffeattest, kan link nederst på siden også benyttes.
 
 
NB! Denne brevkasse service er primært forbeholdt unge fra Holbæk Kommune, så hvis du skriver til os, og ikke er bosiddende her, kan vi ikke garantere at du får svar på dit spørgsmål.
 
Spørg om kriminalitet og SSP
Har du spørgsmål, brug for et godt råd, er du eller en du kender ude i noget rod eller vil du bare dele din historie med andre. Så skriv til Mads, der er SSP-konsulent i Holbæk Kommune.

Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
02-10-2018 visit (29)
 
 
Vis alle advarsel
23.12.2012  
Advarsel i kriminalregisteret
Hej.
hvis man er blevet taget i at stjæle i en butik og politiet bliver indkaldt, og de vælger at give dig en advarsel som er blevet skrevet ind i kriminal registeret så hvis du laver noget lignende igen kan få en straf, kan man så godt se det på sin straffeattest?
og hvis man udlevere en straffeattest til et sted hvor man skal arbejde, kan de så se advarslen selvom at der ikke er nogen pletter eller bøder?
 
10.01.2013
Sv: advarsel i kriminalregiste
Hej med dig.
En advarsel som er skrevet ind i kriminalregistret er også en slags "plet" på straffeattesten. Så den vil fremgå af en udleveret straffeattst, på samme måde som en bøde.
Hvis du er under 18 år og den advarsel er første gang du overtræder loven, vil den være betinget, dvs. den fremtræder først på din straffeattest hvis du overtræder loven igen. Håber det er svar nok, ellers er du velkommen til at skrive igen.
Vh. Kristina
 


Senest opdateret 21.12.2018 10:36 af MADRA