Brevkasse: SSP og Kriminalitet
Mads Dallerup Rasmussen, SSP konsulent i Holbæk Kommune, besvarer denne brevkasse :-)
Når jeres spørgsmål handler om straffeattest, kan link nederst på siden også benyttes.
 
 
NB! Denne brevkasse service er primært forbeholdt unge fra Holbæk Kommune, så hvis du skriver til os, og ikke er bosiddende her, kan vi ikke garantere at du får svar på dit spørgsmål.
 
Spørg om kriminalitet og SSP
Har du spørgsmål, brug for et godt råd, er du eller en du kender ude i noget rod eller vil du bare dele din historie med andre. Så skriv til Mads, der er SSP-konsulent i Holbæk Kommune.

Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
02-10-2018 visit (29)
 
 
Vis alle facebook
18.10.2010  
Facebook
Hej kristina
jeg har opdaget at 2 af mine veninder har lavet 4 fake profiler på facebook. De skriver begge til mine venner og skriver rygter om mig og mine venner igennem profilerne. Mig og mine venner har prøvet og anmelde dem der inde, men der sker intet. Hvad skal jeg gøre for at få profilerne slettet?
 
20.10.2010
Sv: facebook
Hej med dig.
Tak for dit spørgsmål.
Hvis du vil anmelde en profil på facebook skal du gå ind på den profil du gerne vil anmelde og nederst i venstre hjørne vælger du du "anmeld/bloker denne person". Derefter kan du vælge "falsk profil". Der kan gå lidt tid før profilen bliver slettet.
Jeg synes også at du skal snakke med og vise din mor og far, eller en anden voksen person, som du har tillid til hvad de skriver om dig. Du er også velkommen til at ringe til mig eller din lokale SSP-konsulent.
Slutteligt vil jeg bede dig tænke over følgende: Du skriver at det er to veninder der har oprettet profilerne, hvor de skriver rygter om dig, tror vist du skal overveje hvor gode veninder de i virkeligheden er og om de er værd at samle på...
Pas på dig selv. Mange hilsener Kristina telefon 72365102(-:
 


Senest opdateret 21.12.2018 10:36 af MADRA