Brevkasse: SSP og Kriminalitet
Mads Dallerup Rasmussen, SSP konsulent i Holbæk Kommune, besvarer denne brevkasse :-)
Når jeres spørgsmål handler om straffeattest, kan link nederst på siden også benyttes.
 
 
NB! Denne brevkasse service er primært forbeholdt unge fra Holbæk Kommune, så hvis du skriver til os, og ikke er bosiddende her, kan vi ikke garantere at du får svar på dit spørgsmål.
 
Spørg om kriminalitet og SSP
Har du spørgsmål, brug for et godt råd, er du eller en du kender ude i noget rod eller vil du bare dele din historie med andre. Så skriv til Mads, der er SSP-konsulent i Holbæk Kommune.

Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
02-10-2018 visit (29)
 
 
Vis alle gruppepres
05.11.2010  
Bange....
Hej kristina, jeg har et problem.... jeg plejer aldrig at stjæle, smugle, lave hærværk, osv, fordi at blive betjent er mit mål! men her idag er jeg sammen med nogle venner på skolen og b-klassen har et anlæg og mine venner sku bruge det til en fest og fandt på at tage det. Men problemet er at jeg kom til at "hjælpe" dem med at smugle det forbi lærene og nu hvis b-klassen finder ud af det, er jeg bange for at hvis de melder det til politiet, får jeg en plet på min straffeattest og kan aldrig nogen sinde blive betjent
:( det skete idag og går og skammer mig som fanden selv! hjælp..........
 
08.11.2010
Sv: bange....
Hej med dig.
Tak for din mail.
Du har medvirket til tyveri, hvilket er lige så ulovligt som at stjæle. Men det kan jeg høre på dine samvittigshedskvaler at det ved du allerede godt.
Æv, en dum situation du har sat dig i.
Jeg synes det er ærgeligt for B-klassen at de har fået stjålet deres anlæg og derfor synes jeg at du skal snakke med de andre der var med til at stjæle det og så synes jeg at i skal aflevere det tilbage!!!
Hvis i har mod til det synes jeg i skal betro jer til en lærer, fortælle at i har gjort noget dumt, men at i gerne vil rette op på det.
Nu skriver du ikke hvor gammel du er, men hvis du var fyldt 14 år den 1. juli 2010, hvor man satte den kriminelee lavalder ned til 14 år, så kan du, hvis tyveriet anmeldes og politiet finder frem til gerningsmændene, få en bøde (+ erstatning på det stjålne) og det står på din private i 2 år og på straffeattesten til politiet i 10 år fra afgørelsesdatoen.
Held og lykke med målet som betjent...
Vh. Kristina
 


Senest opdateret 21.12.2018 10:36 af MADRA