Brevkasse: SSP og Kriminalitet
Mads Dallerup Rasmussen, SSP konsulent i Holbæk Kommune, besvarer denne brevkasse :-)
Når jeres spørgsmål handler om straffeattest, kan link nederst på siden også benyttes.
 
 
NB! Denne brevkasse service er primært forbeholdt unge fra Holbæk Kommune, så hvis du skriver til os, og ikke er bosiddende her, kan vi ikke garantere at du får svar på dit spørgsmål.
 
Spørg om kriminalitet og SSP
Har du spørgsmål, brug for et godt råd, er du eller en du kender ude i noget rod eller vil du bare dele din historie med andre. Så skriv til Mads, der er SSP-konsulent i Holbæk Kommune.

Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
02-10-2018 visit (29)
 
 
Vis alle narko
01.05.2009  
Hvad skal jeg gøre?!
Hvad skal jeg gøre. Min kæreste tager stoffer og vi blev begge anholt her den anden dag fordi han havde lavet noget lort me dnogen stoffer, og fordi vi bor i lejlighed sammen blev jeg os anholt og sad i datantionen i 10 timer og ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre?
jeg r 17 og han er 18..
 
06.05.2009
Sv: hvad skal jeg gøre?!
Hej med dig.
Tak for dit brev.
Ja det er noget værre rod du er havnet i der. Dit brev giver mig anledning til nogle spørgsmål, for at kunne give dig et ordentlig svar. Derfor vil jeg gerne tale med dig, så hvis du vil ringe til mig, vil jeg meget gerne hjælpe dig. Vh. Kristina tlf. 72365102
 
Tags: narko
14.03.2009  
Hjæælp mig
Hej lars. Jeg er en pige på 16 år, jeg begyndte og få nogle forkerte venner da jeg var 11 år. Få uger efter begyndte jeg at ryge hash og sådan noget. Nogle måneder efter blev det kokain, der var jeg 12 år.
jeg har adhd og meget svært ved at styre mit temperement, især når jeg bliver sur. Nu er jeg 16 år og det er ikke blevet spor bedre. Jeg røg ind og sidde i et ungdomsfængsel for vold. Jeg har prøvet og lade hver med at tage stoffer og få nogle "bedre" venner og sådan noget, men gang på gang ryger jeg i igen... For nogle måneder siden smed min mor mig ud, fordi hun ikke kunne overskue mig mere, så flyttede jeg over til min mormor, det går heller ikke så godt nu. Jeg passer ikke min skole mere, det er svært at overskue livet.. prøver virkelig at droppe stofferne og passe min skole, det lykkedes bare ikke for ryger altid i igen.
hvad skal jeg gøre ?

hilsen sophie
 
01.04.2009
Sv: hjæælp mig
Hej Sophie. Se mit svar i dit andet brev.(30.3.2009) Mvh. Kristina
 
Tags: narko
16.03.2009  
Er det for sent at hjælpe ?
Hej lars. Jeg har en ven på 16 år, han har været ude i en masse rod med stoffer de sidste flere år. Det har flere gange resulteret i at han røg ind at sidde for vold og andet kriminelitet. Han ønsker ikke rigtig selv et liv på en anden måde, han siger at han har det godt som han har det. Han blev for nylig smidt ud af skolen på grund af vold mod en lærer. Mange siger at han er for langt ude, og at man ikke kan hjælpe ham. Er det for sent at hjælpe ?

mvh. Evalina
 
01.04.2009
Sv: er det for sent at hjælpe
Hej Evalina.
Tak for dit brev. Du skriver til Lars, men da jeg har overtaget brevkassen bliver det mig, der svarer. Håber det er ok. Du har da ret i at det lyder som noget rigtig rod din ven er i. Stoffer og kriminalitet ER noget rod. Når din ven siger, at han har det godt som han har det, kan det da godt være, men jeg tvivler på det. Det er aldrig for sent at hjælpe, men det kan være svært hvis han siger at han det godt som han har det, det er svært at hjælpe en som ikke VIL hjælpes. Det du kan gøre er at fortælle og vise ham at du er der, NÅR og HVIS han får brug for det. Han er heldig at have en ven som dig. (-: Mvh. Kristina Rytter
 
Tags: narko


Senest opdateret 21.12.2018 10:36 af MADRA