Brevkasse: SSP og Kriminalitet
Mads Dallerup Rasmussen, SSP konsulent i Holbæk Kommune, besvarer denne brevkasse :-)
Når jeres spørgsmål handler om straffeattest, kan link nederst på siden også benyttes.
 
 
NB! Denne brevkasse service er primært forbeholdt unge fra Holbæk Kommune, så hvis du skriver til os, og ikke er bosiddende her, kan vi ikke garantere at du får svar på dit spørgsmål.
 
Spørg om kriminalitet og SSP
Har du spørgsmål, brug for et godt råd, er du eller en du kender ude i noget rod eller vil du bare dele din historie med andre. Så skriv til Mads, der er SSP-konsulent i Holbæk Kommune.

Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
02-10-2018 visit (29)
 
 
Vis alle opholdstilladelse
05.02.2013  
Bekymring
Hej kristina
jeg er en udlandsk kvinde på 33 år og jeg bekymrer rigtig meget for min permanent opholdstilladelse. Fordi jeg havde virklig dum, sort dag i juli 2011. Jeg stjålet i butik og fået en bøde for 2000kr.
jeg blev værklig bange og siden det tid jeg aldrig stjålet noget og blev værklig ærlig for alt ting.
jeg er gift med en dansk mand og vi har en pige på 2,5 år. Nu jeg er gravid og jeg skal føde i maj måned. Jeg læser også en uddannelse i århus og prøver at være virklig godt kvinde, godt mor og godt kone.
jeg er meget ked af at jeg har stjåled og gjord dum ting den gang.
jeg boet i danmark næsten 5 år og jeg sent min ansøgning om permanent opholdstilladelse i sidste år i 2012 og jeg fået en brev om jeg skal vente 7 måneder til få svar.
de vil høre hos kriminalregisteret, idet jeg kun kan gives permanent opholdstilladelse,...Hvis jeg ikke har begået grov kriminalitet..
men jeg har den dårlig dag. Jeg bekymrer rigtig meget og drømme dårligt og vågne mange gange i natten. Jeg er også bekymrer for min baby, hvis jeg er sådan urolig, det ikke så godt for min baby... Jeg har ikke fortalt om det min mand. Han er meget sød og god mand,... Måske han kan ikke tror på mig at jeg har gjord sådan dum ting,... Lige nu har jeg godt nok dårlig og bekymrer rigtig meget for at jeg får en dårlig svar fra politi og udlændingestylelsen...
ingen i min familie venner vidste ikke om det og jeg tænker hele tiden og bekymrer mig meget. ...
så jeg troede, måske du kan give mig en godt råd og hjælp mig,...
jeg håber, du kan forstå min brev og min dårlig situation.
mvh bekymrende gravid kvinde
 
27.02.2013
Sv: bekymring
Hej med dig.
Tak for dit spørgsmål.
Din lovovertrædelse har ikke karakter af grov kriminalitet.
Når dit tilfælde af tyveri er afgjort med bøde, står det på din private straffeattest i 2 år og 10 år på den offentlige.
Når det er sagt kan jeg desværre ikke svare på spørgsmål omkring opholdstilladelse. Men du kan finde svar på dine spørgsmål her:
www.nyidanmark.dk.
Vh. Kristina
 


Senest opdateret 21.12.2018 10:36 af MADRA