Brevkasse: SSP og Kriminalitet
Mads Dallerup Rasmussen, SSP konsulent i Holbæk Kommune, besvarer denne brevkasse :-)
Når jeres spørgsmål handler om straffeattest, kan link nederst på siden også benyttes.
 
 
NB! Denne brevkasse service er primært forbeholdt unge fra Holbæk Kommune, så hvis du skriver til os, og ikke er bosiddende her, kan vi ikke garantere at du får svar på dit spørgsmål.
 
Spørg om kriminalitet og SSP
Har du spørgsmål, brug for et godt råd, er du eller en du kender ude i noget rod eller vil du bare dele din historie med andre. Så skriv til Mads, der er SSP-konsulent i Holbæk Kommune.

Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
02-10-2018 visit (29)
 
 
Vis alle politianmeldelse
03.08.2011  
28/7-11
Kontakter politiet en pr. Brev, eller hvad ? når mzan ikke er blevet forhørt ?
 
06.08.2011
Sv: 28/7-11
Hej igen.
Politiet har ikke nogen fast form for hvordan de indkalder til afhøring, så du vil enten blive kontaktet personligt, pr. brev eller pr. telefon.
Du må væbne dig med tålmodighed, ellers kan du jo altid ringe og spørge dit lokale politi om de kender til tidsperspektivet.
Venlig hilsen Kristina
 
03.08.2011  
Hærværk?
Jeg løb over en politibil i weekenden. Og har tilstået det var mig og det hele. Hvor lang tid går der før man får bøden? eller kommer man i retten eller fængsel? :(
 
06.08.2011
Sv: hærværk?
Hej med dig.
Som jeg tidligere har skrevet vil jeg ikke begynde at gætte på hvilken straf en specifik kriminel handling udløser. Der kan være mange omstændigheder der spiller ind, som jeg af gode grunde ikke kender til. Så du må kontakte dit lokale politi og spørge dem, de kan give dig et svar.
Venlig hilsen Kristina
 


Senest opdateret 21.12.2018 10:36 af MADRA