Brevkasse: SSP og Kriminalitet
Mads Dallerup Rasmussen, SSP konsulent i Holbæk Kommune, besvarer denne brevkasse :-)
Når jeres spørgsmål handler om straffeattest, kan link nederst på siden også benyttes.
 
 
NB! Denne brevkasse service er primært forbeholdt unge fra Holbæk Kommune, så hvis du skriver til os, og ikke er bosiddende her, kan vi ikke garantere at du får svar på dit spørgsmål.
 
Spørg om kriminalitet og SSP
Har du spørgsmål, brug for et godt råd, er du eller en du kender ude i noget rod eller vil du bare dele din historie med andre. Så skriv til Mads, der er SSP-konsulent i Holbæk Kommune.

Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
02-10-2018 visit (29)
 
 
Vis alle spiseforstyrrelse
05.12.2012  
Taget for butiks tyveri 3gange
Jeg har været rigtig syg af min spiseforstyrrelse i mange år. Og en periode var jeg ramt af en slem bulimisk adfærd, der drev mig til at stjæle til mine ædeflip;( jeg vil høre om min plet på straffeatesten kan forhindre mig i at komme i praktik i udlandet ? jeg vil gerne læse til pædagog. Jeg blev taget sidste gang november 2011. Jeg fortryder det virkelig meget, især nu hvor jeg arbejde hårdt for at komme ud af min spiseforstyrrelse.
 
13.12.2012
Sv: taget for butiks tyveri 3g
Hej med dig.
Du skriver i din overskrift at du er taget 3 gange for butikstyveri og som jeg læser dit spørgsmål er er du sidste gang taget i november 2011. Så mit bud vil være at din private straffeattest er ren igen november 2013. Men hvis du kontakter dit lokale politi vil de kunne give dig et præcist svar.
Når du skriver at du arbejder for at komme ud af din spisefortyrrelse, håber jeg at du får profesionel hjælp, ellers vil jeg da gerne råde dig til at kontakte din egen læge, din SSP-konsulent, eller en anden voksen du har tillid til.
Du er også velkommen til at ringe til mig på 72365102.
Held og lykke med det hele.
Vh. Kristina
 


Senest opdateret 21.12.2018 10:36 af MADRA