Brevkasse: SSP og Kriminalitet
Mads Dallerup Rasmussen, SSP konsulent i Holbæk Kommune, besvarer denne brevkasse :-)
Når jeres spørgsmål handler om straffeattest, kan link nederst på siden også benyttes.
 
 
NB! Denne brevkasse service er primært forbeholdt unge fra Holbæk Kommune, så hvis du skriver til os, og ikke er bosiddende her, kan vi ikke garantere at du får svar på dit spørgsmål.
 
Spørg om kriminalitet og SSP
Har du spørgsmål, brug for et godt råd, er du eller en du kender ude i noget rod eller vil du bare dele din historie med andre. Så skriv til Mads, der er SSP-konsulent i Holbæk Kommune.

Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
02-10-2018 visit (29)
 
 
Vis alle tavshedspligt
10.05.2012  
Hvad skal jeg gøre?
Jeg har sat mig selv i en rigtig lorte situation, jeg havde arbejde en en brugs og blev alt for fristet til at holde fingerene for mig selv og blev så taget i det :( jeg ved godt jeg har lavet en fejl det er slet ikke det. Mit spørgsmål er bare om brugsen har tavshedpligt omkring hvad jeg har gjort???
må gerne svares på hurtigt!
hilsen anonym.
 
14.05.2012
Sv: hvad skal jeg gøre?
Hej med dig.
Tak for dit spørgsmål.
Jeg er ikke helt sikker på om jeg forstår dit spørgsmål rigtigt. Når du spørger om Brugsen har tavshedspligt, så går jeg ud fra om det er til kunder og øvrige ansatte i Brugsen. Og det vil jeg svare ja til. Men helt præcist hvordan politikken er omkring udmeldinger omkring enkelte medarbejdere må du spørge Brugsen om. Men alt andet vil da fremstå uetisk, efter min mening.
Hvis det ikke er svar nok, må du skrive igen... (-:
Vh. Kristina
 
30.03.2012  
Ssp tavshedspligt
Hej kristina..

jeg vil lige hører om hvad en ssp konsulent har tavshedspligt om.? hvad kan man sige til sådan en, kan man fortælle jer alt? og hvad skal i gå videre med?

mvh rikke.
 
12.04.2012
Sv: ssp tavshedspligt
Hej Rikke.
Sikke et godt spørgsmål.
Man kan selvfølgelig fortælle en SSP-konsulent alt. (-:
Og vi er via vores job underlagt tavshedspligt!
Men vi er også underlagt skærpet underretningspligt, det vil i praksis sige, at hvis vi kommer i besiddelse af oplysninger, hvor vi vurderer at et barn eller ung har behov for særlig støtte.
Den udvidede underretningspligt indtræder, når vi ikke har mulighed for, som fagpersoner, selv at afhjælpe vanskelighederne.
Dette kan fx. være børn og unge der udsættes for vanrøgt eller nedværdigende behandling, lever under forhold, der bringer deres sundhed og udvikling i fare, er ude i omfattende kriminalitet eller misbrug eller anden alvorlig mistrivsel.
Underretningspligten går forud for reglerne om tavshedspligt. (Efter servicelovens regler.)
Vh. Kristina
 


Senest opdateret 21.12.2018 10:36 af MADRA