Brevkasse: SSP og Kriminalitet
Mads Dallerup Rasmussen, SSP konsulent i Holbæk Kommune, besvarer denne brevkasse :-)
Når jeres spørgsmål handler om straffeattest, kan link nederst på siden også benyttes.
 
 
NB! Denne brevkasse service er primært forbeholdt unge fra Holbæk Kommune, så hvis du skriver til os, og ikke er bosiddende her, kan vi ikke garantere at du får svar på dit spørgsmål.
 
Spørg om kriminalitet og SSP
Har du spørgsmål, brug for et godt råd, er du eller en du kender ude i noget rod eller vil du bare dele din historie med andre. Så skriv til Mads, der er SSP-konsulent i Holbæk Kommune.

Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
02-10-2018 visit (29)
 
 
Vis alle trusler
02.07.2011  
Er det ulovligt at true med vo
Hej

idag var en ven og jeg ude i mørket da vi sådan bare løb rundt for sjov og "legede ninjaer" hvilke ikke gik så godt da jeg blev opdaget af en hund hvor jeg så bare tænkte "oh shit nu er jeg busted" og så løb jeg bare, men glemte min ven så jeg gik tilbage efter ham og der kom ejeren af hunde og en anden person så gående mod mig med en lygte og lyste mig lige i hovedet og spurgte hvad jeg lavede så sagde jeg bare jeg var ude at gå fra skolen så sagde han at han lige havde set mig løbe der og så sagde jeg ja undskyld så sagde han du har 3 sekunder til at forklare hvad du lavede ellers knalder jeg dig en og så satte jeg ellers bare i løb hen til en veninde i nærheden og fik hendes far til at følge vennen og mig hjem. Så mit spørgmål er om jeg kan melde ham for trusler med vold så han ikke gør det igen mod f.Eks. Små børn der bare er ude og lege (måske ikke lige kl 3:00 om morgene) men det kunne jo ske. Jeg har hans navn men ikke adresse ved kun han bor i et bolig kvarter her i byen. Håber du kan hjælpe.
 
04.07.2011
Sv: er det ulovligt at true me
Hej med dig.
Sikke en uheldig og skræmmende oplevelse du har haft.
Du skriver ikke hvor gammel du er, men jeg synes du skal fortælle dine forældre om episoden, hvis du da ikke allerede har gjort det.
Det er bestemt ulovligt at true med vold, og det er overhovedet ikke okay. Du kan sagtens melde episoden til politiet, men jeg synes du skal få dine forældre med i din beslutning. Du og dine forældre er altid velkommen til at søgte råd hos kommunens SSP-konsulenter eller hos politiet. Håber at du snart kommer dig over den rigtig ubehagelige oplevelse. Og HUSK, det hjælper at snakke om det... (-;
Vh. Kristina
 
Tags: trusler | vold
16.11.2009  
Ved ikke hvor???
Hej pia/kristina, jeg aner ikke hvor det her spørgsmå hører hjemme :(
min søster har fået en kæreste og han bor ikke i holbæk, og han har ikke nemt ved at komme til holbæk fordi der er nogen efter ham.
idag fredag tog han toget efter skole til holbæk, han havde ikke fortalt nogen at han tog til holbæk, kun hans kæreste(min søster), da han så kommer ned på stationen, står denne her gruppe og venter på ham :s de løber efter ham. Han løber i nok 20 min men de er stadig efter ham, til sidst fanger de ham :'( | han har fået tæv! - han ringer så til en ven der kan komme og hente ham. Min søster får så igen ikke set sin kæreste pga en eller anden latterlig lille lorte gruppe der åbenbart, ikke har et liv?!
-hvad skal vi gøre? vi har overvejet at melde det men vi er bange :s
håber du kan svare hilsen de bange
 
16.11.2009
Sv: ved ikke hvor???
Hej "bange". Øv hvor ubehageligt. Jeg tænker selvfølgelig, hvorfor er der nogen efter ham, gg var de decideret efter ham, eller var han bare et tilfældigt offer? Men jeg kan svare ganske kort. Episoden skal meldes til politiet, så de har mulighed for at gøre noget ved problematikken. Man skal ikke være bange for at anmelde sådanne ting. Hvis en anmelder bliver truet eller forulempet pga. anmeldelsen, er der tale om vold eller trusler mod vidner, det er noget politiet tager MEGET alvorligt og det giver en ordentlig straf. Hvis det ikke er svar nok, så skriv igen. Vh. Kristina
 
Tags: trusler
27.10.2009  
Hjælp mig
Hej..
jeg har et spørgsmål
lige for nylig er jeg blevet truet af en person på 22 år, gennem telefonen & er selv 17 år gammel,
han vil fucke mit liv op & gøre det værre for mig.
hvad skal jeg gøre ?
 
29.10.2009
Sv: hjælp mig
Hej med dig.
Nu skriver du ikke hvad truslerne gik på. Men jeg formoder at det er nogle trusler der har gjort dig utryg. Der er ingen tvivl. Du skal betro dig til en voksen du stoler på, det kan fx. være dine forældre, og så skal truslerne politianmeldes. Hvis det ikke er svar nok er du velkommen til at skrive igen. Vh. Kristina
 
Tags: trusler


Senest opdateret 21.12.2018 10:36 af MADRA