Brevkasse: SSP og Kriminalitet
Mads Dallerup Rasmussen, SSP konsulent i Holbæk Kommune, besvarer denne brevkasse :-)
Når jeres spørgsmål handler om straffeattest, kan link nederst på siden også benyttes.
 
 
NB! Denne brevkasse service er primært forbeholdt unge fra Holbæk Kommune, så hvis du skriver til os, og ikke er bosiddende her, kan vi ikke garantere at du får svar på dit spørgsmål.
 
Spørg om kriminalitet og SSP
Har du spørgsmål, brug for et godt råd, er du eller en du kender ude i noget rod eller vil du bare dele din historie med andre. Så skriv til Mads, der er SSP-konsulent i Holbæk Kommune.

Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
02-10-2018 visit (29)
 
 
Vis alle udannelse SSP-konsulent
27.01.2011  
.
Hej kristina.
jeg er en pige på 19 der er færdig med min hhx uddannelse her til sommer. Derefter vil jeg meget gerne beskæftige mig med unge i problemer.
derfor har jeg tænkt meget på at blive ssp
men hvordan bliver man det? jeg har ledt og ledt men kan intet finde om hvordan man bliver videre uddannet til lige præcis ssp?

derfor skriver jeg til dig. Håber du kan svarer.
mvh. Camilla
 
15.02.2011
Sv: .
Hej Camilla.
Tak for dit spørgsmål og tak for interessen for mit fag.
Der er lige kommet en ny 1-årig uddannelse til SSP-konsulenter og medarbejdere.
I SSP-gruppen i Holbæk er vi sammensat af forskellige faggrupper som spænder fra politi, pædagog, lærer og så mig selv der er fængselsbetjent. Der er ikke nogen "rigtig" uddannelse. Men det er helt klart et krav at have en moden alder, livserfaring og en masse praktisk erfaring med målgruppen. Så hvis jeg var dig ville jeg tage en relevant uddannelse og så bruge den uddannelse til at få noget erfaring... Så er du godt på vej. Held og lykke. Hilsen Kristina
 


Senest opdateret 21.12.2018 10:36 af MADRA