Brevkasse: Uddannelse og Erhverv
UU-Vejleder Janne Louise Schmidt besvarer spørgsmål inden 7 dage.
 
NB! Denne brevkasse service er primært forbeholdt unge fra Holbæk Kommune, så hvis du skriver til os, og ikke er bosiddende her, kan vi ikke garantere at du får svar på dit spørgsmål.
 
Står du over for et svært valg?
Tænker du på at droppe ud af skolen? Overvejer du, hvad du skal uddanne dig til? Kan du slet ikke finde energien i skolearbejdet? Vil du bare vide lidt mere om ungdomsuddannelserne? Janne Louise der er UU-vejleder besvarer alle spørgsmål.

Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
Janne Louise Schmidt
 
 
Vis alle Fritidsjob
30.07.2012  
Ungdomsarbejde
Hej, jeg er en dreng fra holbæk, er snart 16 år og ku rigtig godt tænke mig et arbejde, men ved ikke rigtig hvor jeg skal starte, der er så meget og det forvirre mig. Er der en samlet sidde hvor man kan se ledige stillinger i holbæk
mvh
den arbejdsløse person
 
31.07.2012
Sv: ungdomsarbejde
Hej med dig,

Hvis du googler ordet fritidsjob, får du massevis af links med sider, hvor du kan søge efter fritidsjob. Dog er der sjældent job fra vores område og ofte blive de ledige fritidsjob slet ikke slået op på nettet.

Derfor vil jeg anbefale dig at lave en kort ansøgning, hvori du skriver lidt om dig selv, hvad du er god til og f.eks. hvad du laver i din fritid. Tag herefter fra sted til sted med ansøgninger unden armen (til butikker, cafeer mv.) og spørg om de har brug for arbejdskraft. Mange af dem vil bede dig om en ansøgning - og så har du den i hånden, lige til at aflevere!

Husk at det er okay at kontakte dem igen efter en uges tid, hvis ikke du hører fra dem.

Held og lykke!

Hej fra
Janne Louise
 


Senest opdateret 29.06.2017 14:59 af PHM