Brevkasse: Uddannelse og Erhverv
UU-Vejleder Janne Louise Schmidt besvarer spørgsmål inden 7 dage.
 
NB! Denne brevkasse service er primært forbeholdt unge fra Holbæk Kommune, så hvis du skriver til os, og ikke er bosiddende her, kan vi ikke garantere at du får svar på dit spørgsmål.
 
Står du over for et svært valg?
Tænker du på at droppe ud af skolen? Overvejer du, hvad du skal uddanne dig til? Kan du slet ikke finde energien i skolearbejdet? Vil du bare vide lidt mere om ungdomsuddannelserne? Janne Louise der er UU-vejleder besvarer alle spørgsmål.

Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
Janne Louise Schmidt
 
 
Vis alle Sygeplejerske
29.09.2014  
Sygeplejerske
Hej jeg er en pige på som fylder 17 om 99 dage :).
jeg bor i holbæk, men er i år på efterskole. Jeg vil gerne være sygeplejerske, men jeg ved ikke hvordan jeg skal blive det. Jeg tror at jeg vælger en erhvervsudannelse. Jeg skal igang med min doso opgave og det er svært.
hilsen mig.
 
09.10.2014
Sv: sygeplejerske
Hej med dig,

Du kan tage to veje efter folkeskolen, når du gerne vil være sygeplejerske.

Du kan enten kan du tage en gymasial uddannelse, f.eks. STX eller HF, og så søge ind på sygeplejerskeuddannelsen. Du kan også søge ind med en social- og sundhedsuddannelse, som er en erhvervsuddannelse. Hvis du søger ind med erhvervsuddannelsen, skal du være opmærksom på, at du også skal have 3 fag (dansk, naturfag og engelsk) på gymnasialt niveau.

Hvis du går på efterskole, kan du også tale med din vejleder der, som kan hjælpe dig med at finde ud af, hvilken vej, der kan være den rigtige for dig.

Held og lykke med det!

Hej fra
Janne Louise
 


Senest opdateret 29.06.2017 14:59 af PHM