Forside10. kl.Kommende elev i 2019-20?Ud i verdenBusinessSundhed, omsorg og livTech & scienceKreativSport & sundhedKulturen kalderYderligere info 2018-19Bus- og togkortSygdom & fravær10EUDElev fra anden kommuneUU-vejledningSkoleferieplanElevloginLæringscentretDanskEngelskMatematikTyskFysikOSOLærerloginNyhederInternationaliseringeFamily 4UEUneedsUUddannelsessystemerREFROEntreprenørskab10plusUngdomsklassenFritidSommerferieaktiviteterKlubberOm UngdomsklubberneUngkort og UngfestKlubben i Vestergade4300 AgervangAfd. KatrinedalAfd. SkovvejenAfd. KildedamKlubben i LadegårdsparkKontaktpersonerNetværksklubberSkriv til Mads7´erenUngdomsskolen holdplanKnallertkørekortBetaling til holdGenerelle oplysningerOm UndervisningenSkriv til UngdomsskolenTil undervisereJagten på den gode idéUngdomsrådetForebyggelseSSPArbejdsgrundlagTematikkerTyveriVold og truslerMobning og chikaneRusmidler og misbrugKriminalitet genereltSociale medierRadikaliseringStraffeattesterLinksKontaktKreds- og lokalrådDe 4 NetværkRådgivning & brevkasserSex og SundhedVenskab og kærlighedMig og min famlieMisbrug og stofferSSP og KriminalitetUddannelse og ErhvervLinks til rådgivningSpørgsmål og kommentarerProjekterDIF get2sportFritidsjobDet Aktive MedborgerskabGrejbankUdlejning og reglerKano,Kajak & udrustningTelte m.mDiverse udstyrKontakt vedr. GrejbankHvem er vi?Kontakt osUngHolbækKontakt osBestyrelseInterntEnglish
Sommerferieaktiviteter 2019
 
Sommerferieaktiviteter 2019

Vi er igen i år stolte af at kunne præsentere et FLOT udbud af aktiviteter til Holbæks børn og unge.

Klik i linket herunder - Katalog 2019 - så får du adgang til HELE kataloget.


Har du spørgsmål til enkelte aktiviteter, så ret henvendelse direkte til arrangøren.Du er velkommen til at skrive til Os/UngHolbæk for nærmere information ved at klikke Her.


Eller telefonisk

Pia Heidi Madsen - Koordinator
Tlf: 7236 5132
Marianne Hansen - Administrativ medarbejder
Tlf: 7236 8105 

UngHolbæk - Fritid og Forebyggelse
Gl. Ringstedvej 32, bygning 6
4300 Holbæk

 

 

 

 

 

 
Her er årets katalog 2019 - god fornøjelse.
 
Herunder tilmelder du dig UngHolbæks egne hold:
 
 
Styregruppe

 

Styregruppen består af: 
  

Lars Andersen – Holbæk Politi

Arne Dyhrholm - Kulturformidler

Dorthe Mogensen - AOF

Mads Buus Madsen – leder UngHolbæk/Fritid & Forebyggelse

Pia Madsen - Koordinator, Ungdomsskolen

Marianne Hansen – administrativ medarbejder UngHolbæk/Ungdomsskolen

 
FAKTA

SOMMERFERIEAKTIVITETER er et bredt udvalg af aktiviteter som klubber, foreninger og private initiativtagere i Holbæk samt institutioner i Holbæk Kommune arrangerer - med nogle meget attraktive tilbud til børn og unge i sommerferien.

SOMMERFERIEAKTIVITETER
er et tilbud til alle børn og unge i Holbæk kommune fra 6 år og op til 18 år. Aktiviteterne vil finde sted i børnenes skoleferie – uge 27-32.

KATALOG - køres ud til alle skoler i Holbæk Kommune en bestemt dag i maj måned. Skolen sørger for at dele ud til klasserne.
I kataloget ses ALLE de tilbud, som foreninger, klubber etc. er med til at arrangere. Samme dag er tilbuddene synlige på vores hjemmeside www.ungholbaek.dk 
Hver arrangør står selv for selv for deres planlagte aktivitet - UngHolbæk har ikke ansvar.

 

 Senest opdateret 11.06.2019 14:27 af CAMHJ