Gå til sideindhold
ForsideFørste uge af sommerferieAnden uge af sommerferien10. kl.Information om 10. klasseKommende elev i 2020-21?10EUDBusinessKunst & designKulturen kalderSport & sundhedSundhed, omsorg og livTech & scienceUd i verdenElev fra anden kommuneSkoleferieplanYderligere info 2020-21SkolekortSygdom & fraværUU-vejledningElevloginLæringscentretDanskEngelskMatematikTyskFysikOSOLærerloginInternationaliseringeFamily 4UEUneedsUUddannelsessystemerREFROEntreprenørskabRefugees and MigrantsA Better Life10PlusUngdomsklassenUngdomsskoleUngdomsskole/holdoversigtKnallertkørekortSommerferieaktiviteterBetaling til holdGenerelle oplysningerOm UndervisningenTil undervisereJagten 20207'eren 2020UngdomsklubberOm UngdomsklubberneDistrikt Holbæk byUngdomsklub VestergadeKlubVestKlubØstDistrikt KatrinedalUngdomsklub i SvinningeDistrikt SkovvejenUngdomsklub i JyderupUngdomsklub i RegstrupDistrikt KildedamUngdomsklub i VipperødUngdomsklub i TølløsePersonaleUngkort og UngfestNetværksklubberSSPSSPArbejdsgrundlagTematikkerTyveriVold og truslerMobning og chikaneRusmidler og misbrugKriminalitet genereltSociale medierRadikaliseringStraffeattesterLinksKontakt SSPKreds- og lokalrådDe 4 Netværkget2sportGrejbankUdlejning og reglerHvad er en grejbankTelte m.mKano,Kajak & udrustningDiverse udstyrKontakt vedr. GrejbankUngdomsrådKontaktKontakt osBestyrelseInterntOm osBrevkasserSSP og KriminalitetCorona / COVID-19Sex og SundhedVenskab og kærlighedMig og min famlieMisbrug og stofferUddannelse og ErhvervLinks til rådgivningSpørgsmål og kommentarer
Share on facebookShare on twitterNotify a friendPrint page

Introduktion 10. klasse

 

Velkommen til Holbæk 10. klassecenter!

Vi tilbyder et unikt skoleår, som løfter vore elever fagligt, personligt og socialt.

 

Fagpakker før jul og 35 valgfag efter jul.

Allerede i foråret inden skolestart inviterer vi alle nye elever på besøg på Holbæk 10. klassecenter, hvor de introduceres til vores otte fagpakker, der er på skemaet i vores første skemaperiode. Med over 35 forskellige fag i vores anden skemaperiode kan hver enkelt elev målrette sit skoleår, så det passer præcis til hendes/hans behov.


Profilopdeling

Dansk, engelsk og matematik er obligatoriske fag. For at sikre optimale betingelser for læring benytter vi en profilopdeling, som er populær og gavnlig for elevernes faglige udvikling. Hver enkelt elev får i kraft af profilopdelingen undervisning på det rette niveau i de tre obligatoriske fag.

 

Kontaktlærer

Den enkelte elev er knyttet tæt til en kontaktlærer. Eleven sætter sig mål i samarbejde med kontaktlæreren, og i løbet af skoleåret mødes elev og kontaktlærer mindst otte gange for at følge op på målene og for at sikre at eleven også på det personlige og sociale felt fungerer godt på Holbæk 10. klassecenter.

 

Detaljeret information om Holbæk 10. klassecenter finder man ved at klikke ind på fanerne under 10. kl.

Du er også velkommen til, at se vores introduktionsvideo her: Introduktion til Holbæk 10. klassecenter

 

Besøg i øvrigt vores facebookside: www.facebook.com/holbaek10.klc

 

Husk at du altid kan skrive til os ved, at klikke her


Venlig hilsen

Jesper Kongsgaard

Afdelingsleder

 Senest opdateret 26.08.2020 10:41 af JJ