ForsideFørste uge af sommerferieAnden uge af sommerferien10. kl.Information om 10. klasseKommende elev i 2020-21?Valg af fagpakke10EUDBusinessKunst & designKulturen kalderSport & sundhedSundhed, omsorg og livTech & scienceUd i verdenElev fra anden kommuneSkoleferieplanYderligere info 2019-20SkolekortSygdom & fraværUU-vejledningElevloginLæringscentretDanskEngelskMatematikTyskFysikOSOLærerloginInternationaliseringeFamily 4UEUneedsUUddannelsessystemerREFROEntreprenørskab10PlusUngdomsklassenUngdomsskoleUngdomsskole/holdoversigtSommerferieaktiviteterKnallertkørekortBetaling til holdGenerelle oplysningerOm UndervisningenTil undervisereJagten 20207'eren 2020UngdomsklubberAfd. Holbæk byVestergadeFritidscentretLadegårdsparkenAfd. KatrinedalSvinningeAfd. SkovvejenKlubben i JyderupKlubben i JernløseAfd. KildedamKlubben i VipperødKlubben i TølløseKontaktpersonerOm UngdomsklubberneUngkort og UngfestNetværksklubberSSPSSPArbejdsgrundlagTematikkerTyveriVold og truslerMobning og chikaneRusmidler og misbrugKriminalitet genereltSociale medierRadikaliseringStraffeattesterLinksKontakt SSPKreds- og lokalrådDe 4 Netværkget2sportDAMGrejbankUdlejning og reglerHvad er en grejbankTelte m.mKano,Kajak & udrustningDiverse udstyrKontakt vedr. GrejbankUngdomsrådKontaktKontakt osBestyrelseInterntOm osBrevkasserSSP og KriminalitetCorona / COVID-19Sex og SundhedVenskab og kærlighedMig og min famlieMisbrug og stofferUddannelse og ErhvervLinks til rådgivningSpørgsmål og kommentarerEnglish
Share on facebookShare on twitterNotify a friendPrint page

Brevkasse: Venskab og Kærlighed

Mille Martha Hjort besvarer spørgsmål inden 7 dage.
 

Har du brug for et godt råd.

Går du og tumler med spørgsmål, omkring venskab og kærlighed du ikke kan få svar på, så har du chancen her. Skriv til Mille Martha Hjort som på bedste vis vil forsøge at hjælpe.

Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
Mille
 
 
Vis alle ansat
05.02.2012  
Alder
Hej,
jeg er en pige på 14 år.Ssom har et spørgsmål jeg meget gerne vil have svar på. Eeg er blevet forelsket i en dreng.Bproblemet er bare at han arbejder i sfo'en på min skole.Ehan er 18 år og selvom der er ret stor forskel synes jeg stadig at han er helt vildt sød.Gdem jeg godt kan lig' er ofte 3-4 år ældre end mig og mine veninder siger også at jeg ret moden af min alder og derfor synes yngre drenge er barnlige.O
er det normalt at være sammen med en som er så meget ældre end en selv??
synes han ikke bare at jeg er en lille pige?

glæder mig til at høre fra dig :)
 
09.02.2012
Sv: alder
Hej med dig.
Kærlighed har jo ingen alder, men... i dit tilfælde er det problematisk, for du er forelsket i en voksen i din sfo. Der er jo regler for sådan noget og mange sfo'er og klubber ansætter ikke så unge medarbejder, netop fordi det ofte sker at medlemmer forelsker sig i de yngre ansatte. Jeg er sikker på at ham du kan li' godt ved hvad man må og ikke må, for hvis det bliver opdaget at man er sammen med et medlem, er det fyrringsgrund! Derfor vil jeg fraråde dig at få yderliger følelser for denne her ansatte. Om han betraget dig som en lille pige, ved jeg jo ikke men det er da klart at han er "ansat" til at passe på dig!
mit råd til dig, find en som ikke arbejder på din sfo og en som ikke er 18 år, for det er altså andre interesser den aldresgruppe har!
Pia
 

NB! Denne brevkasse service er primært forbeholdt unge fra Holbæk Kommune, så hvis du skriver til os, og ikke er bosiddende her, kan vi ikke garantere at du får svar på dit spørgsmål.

.Senest opdateret 01.04.2019 18:25 af MH