Brevkasse: Venskab og Kærlighed
Mille Martha Hjort besvarer spørgsmål inden 7 dage.
 

NB! Denne brevkasse service er primært forbeholdt unge fra Holbæk Kommune, så hvis du skriver til os, og ikke er bosiddende her, kan vi ikke garantere at du får svar på dit spørgsmål.

.

 
Har du brug for et godt råd.
Går du og tumler med spørgsmål, omkring venskab og kærlighed du ikke kan få svar på, så har du chancen her. Skriv til Mille Martha Hjort som på bedste vis vil forsøge at hjælpe.

Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
Mille
 
 
Vis alle bedsteven
28.02.2012  
Drengeproblemer..
Hej pia,
jeg har et spørgsmål/problem som jeg virkelig godt kunne bruge et svar på, jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre.. jeg er forresten en pige på 16 år.
1) mit problem er at min bedste ven, som jeg har været bedstevenner med i et år nu og som jeg betragter som en bror eller en fætter, og slet ikke kunne forestille mig noget andet med, men jeg har overbevist mig selv om at han har det på præcis samme måde, men problemet er at der nu er et par stykker efterhånden der har fortalt mig at de tror han har følelser for mig, han forguder mig, gør alt for mig, hjælper mig når jeg har brug for det, men holder sine følelser for sig selv, fordi han godt ved at jeg bare vil være venner og ikke vil ødelægge det og så har jeg også en gang imellem også haft lidt følelser eller noget for andre, så det vil han ikke ødelægge, men min bedsteven har altid støttet mig uanset hvad. Hvad gør jeg? det er svært at tænke på at han har flere følelser for mig end jeg har for ham? hvordan forholder man sig til det?
 
27.03.2012
Sv: drengeproblemer..
Hej med dig.
Det er rigtigt svært i et godt venskab, når dette sker. Du kan gøre to ting,
enten kan du fortælle ham, det du har hørt at han har følelser for dig, og på den måde kan du igen fortælle ham, at du KUN ønsker at være venner!
Du kan også "opfinde" en fyr, du er forelsket i, og på den måde lade ham vide at du har følelser for en anden. Prøv at lægge mærke til hvordan han har det, nå du sger det!
Du bliver nød til at gøre noget, for du vil hele tiden tænke på det, og sætte spørgsmålstegn ved alt han gør.
Hvilken en du vælger er op til dig, i forhold til hvordan du tror det vil virke.
Pia
 
21.03.2011  
Hej
Mig og min vens lysterhej jeg havde samleje med en i min klasse i 4-5 klasse, fordi han havde prøvet det før med en ven hvor han kom fra, vi gjorde det i hans mors seng når hun var væk. Jeg syntes det var dejligt, men senere fik jeg det dårligt.

nu får jeg stiv på når vi klæder om, og jeg tænder generelt på ham. Kan man godt spørge ham til det nu hvor jeg går i 7.

21.03.2011sv: mig og min vens lysterhej.

jeg synes ikke at dit spørgsmål passer til denne brevkasse - jeg sender lige videre til brevkassen "venskab og kærlighed". Jeg kan iøvrigt se, at du har sendt flere spørgsmål, der ligner hinanden.

hilsen henrik
 
29.03.2011
Sv: hej
Hej med dig.
At du får lyst til ham igen, kan du jo ikke skjule, og hvis du vil vide om han er nteresseret i dig, ja så må du jo spørge ham.
Pia
 
19.01.2011  
Tænker jeg for meget på min be
Hej pia
jeg er en pige på 13.
jeg har en bedsteven og ham og jeg snakker ikke så godt sammen her for tiden. Og han snakker meget sammen med en han rigtige godt kan lide jeg føler lidt han glemme mig og jeg syndes det er rigtig svært når vi har haft noget sammen for noget tid siden.
hvad skal jeg gør
skal jeg bare gør det sammen og så glemme ham lidt og tænke på noget andet også snakke lidt mere med andre drenge.
eller skal jeg snakke med ham.
jeg tænker meget på hvad jeg skal gør.

håber du kan hjælpe mig:d
tak på forhånd
 
24.01.2011
Sv: tænker jeg for meget på mi
Hej med dig.
Du er selv inde på det, det kan godt virke for påtrængende at du hele prøver at snakke med ham. Prøv i stedet at lade der gå lidt tid, hvor ikke slet ikke kigger til hans side! Måske bliver han interesseret og undre sig over at du ikke viser ham interesse. Du kan også prøve at skrive til ham, hvor du forklare at du savner ham som ven, for det er jo det du gør, ikk? Det kan være en god ide at du slår det fast! For måske tror han at du er lun på ham.
Hvis du vil snakke med ham, så gør det når I to er alene sammen, for det kan godt blive flovt hvis andre er tilstede, hva' med at inviterer ham til noget?
Håber at du kan bruge mine ideer
Pia
 
01.01.2011  
Min bedsteven
Hej
jeg er en pige på 13 som har en bedste ven som jeg har kysset med og jeg har været sammen med ham i dag og jeg sagde til ham at han skulle sige vis han ikke gad mig og han sagde han helst ville være venner en til vide.
hvad skal jeg gør skal jeg bare vente på han sige nu kan vi godt blive mere en venner eller hvad skal jeg
håber du kan hjælpe mig
tak på forhånd
 
04.01.2011
Sv: min bedsteven
Hej med dig.
Du kan jo ikke ændre ved de føelser han har, så du må blot vente til han finder ud af om han vil være kærester.
Det er nok ikke godt at presse ham, for det vil nok kun skubbe ham længere væk.
Giv' ham tid.
Pia
 


Senest opdateret 23.12.2017 10:56 af MH