Brevkasse: Venskab og Kærlighed
Mille Martha Hjort besvarer spørgsmål inden 7 dage.
 

NB! Denne brevkasse service er primært forbeholdt unge fra Holbæk Kommune, så hvis du skriver til os, og ikke er bosiddende her, kan vi ikke garantere at du får svar på dit spørgsmål.

.

 
Har du brug for et godt råd.
Går du og tumler med spørgsmål, omkring venskab og kærlighed du ikke kan få svar på, så har du chancen her. Skriv til Mille Martha Hjort som på bedste vis vil forsøge at hjælpe.

Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
Mille
 
 
Vis alle bedsteveninden
04.11.2017  
Min bff hader mig
Hej jeg er en pige på 13 år der har problemer med min bedste ven her for cirka en måned siden kom vi op at skændes over et eller andet der åbenbart har gået min ven meget på. Efter vi skændes har hun slet ikke ville tale til mig bagtalt mig og kommet med hate kommentarer til mg som " du er så falsk både på den måde du går, snakker og griner du er det mest f*cking falske dule ever vær nu dig selv og tag det liv seriøst hvis du bliver ved med at opføre dig så retarderet så ender det jo med at du bliver skudt" sådan har hun skrevet til mig i en periode det endte med at jeg var nød til at blokkere hende dette her problem har gået mig meget på og har haft det virklig dårligt over dte

hvad kan jeg gøre ved det skal jeg bare ignorere det eller har du en bedre løsning?

kh m
 
18.12.2017
Sv: min bff hader mig
Kære M

Du skriver at du er blevet uvenner med din bedste veninde. Det kan være meget smertefuldt og ensomt.
Det er meget naturligt, at man i din alder kan blive uvenner med sine venner. Man afprøver grænser og indimellem får man overtrådt hinandens grænser. Man får sagt og gjort nogle ting der ikke kan tages tilbage. Og ting man kommer til at fortryde.
Lige nu lyder det til at din veninde gør og siger ting, hun kan komme til at fortryde senere.

Hvis du på nogen måde har mulighed for at tale med hende, er det bedste, du kan gøre, er at være ærlig overfor din veninde og sige det, som du har det. Sig, at du er ked af det, og spørg, om I ikke kan snakke ud om tingene. Hvis I kan få talt sammen, er det vigtigt at I ikke starter et nyt skænderi. Man skal holde det på egen banehalvdel. Det vil sige, at du skal fortælle hvad skænderiet/uvenskabet gør ved dig. Man skal ikke forsøge at give den anden skylden, men kun tale om egne følelser. Og man skal være villig til at tilgive.

Hvis din veninde ikke vil tale med dig, synes jeg du skal bede en voksen om hjælp, da det ikke er okay, den måde den måde hun opfører sig på lige nu. Det kan godt være at I ikke bliver venner igen, men I bør kunne lade hinanden være. I har trods alt været BBF.

Kan du tale med din lærer? Eller andre voksne der kan hjælpe jer?

Håber du kan bruge mit svar, ellers må du skrive igen.

De bedste hilsner

Mille
 
24.10.2012  
Han er 14, jeg er 16?
Hej.
er en pige på 16, som har en rigtig god ven på 14, har kendt ham i lidt over et år. Er vildt forelsket i ham, men selvfølgelig høre der problemer med! tilfældigvis er min veninde, hans eks kæreste, hvad vil hun lige gøre hvis hun fandt ud af det/ fik det afvide? hvad skal jeg gøre?
og hvad skal jeg gøre hvis jeg ikke vil miste ham? vil jo rigtig godt fortælle det til ham, men er bange for at fortælle det til ham.
nogen forslag?
 
31.10.2012
Sv: han er 14, jeg er 16?
Hej med dig.
Det er altid svært når det er veninders eks. Mit råd er dog, vær ærlig, for det kommer du længst med!
Du kan også prøve, at sætte dig i hendes sko, dvs. hvad nu hvis det var dig der var veninden. Hvad ville du så sige? Den måde du tænker på, er nok også den måde din veninde vil reagerer på! Brug det og find den rigtige vej
Pia
 
07.01.2012  
Venindes ekskæreste
Hej pia :). Jeg har haft det svært med kærlighed her for tiden i: min veninde har lige haft en kæreste hun så slog op med efter 1 måned og nu er hun hos en anden, jeg synes hendes eks er utrolig sød! hvad skal jeg gøre ved det? og jeg er bange for at sige det til ham.. hvad gør jeg her? hjælp! mig.. :(
 
09.02.2012
Sv: venindes ekskæreste
Hej med dig.
Ja jeg kan godt se at det er noget rod, men hvad tror du der vil ske, hvis du siger det til din veninde? Hun er jo ikke sammen med ham mere?
Hvordan ville du tage det, hvis det nu var omvendt?? Den eneste måder der sker noget på, er hvis du tager dig sammen og siger det til din veninde. Tænk nu hvis hun syntes at det er da helt ok? Det kunne jo også være at han, var lidt lun på dig! Du skal gøre op med dig selv om du vil prøve chancen på kærligheden eller om du ikke vil udfordre venskabet.
Det er op til dig og din mavefornemmelse.
Pia
 
06.08.2011  
Må lyve for vennerne, begrund
Hej. :-)

jeg har en rigtig sød kæreste, som jeg elsker og holder af. Vi var engang rigtig meget sammen med min omgangskreds, så han lærte mine mennesker at kende. I starten kunne han godt lide dem, men fordi han er et år ældre og måske lidt mere moden, så er de ikke lige hans typer og nok ikke dem han ville vælge at være sammen med. Det synes jeg også er fint nok, men både ham, mig og alle de andre har efterhånden været sammen i rigtig lang tid, hvor vi hygger os, og derfor ved jeg heller ikke hvordan jeg skal forklare mine venner at min kæreste ikke gider med til alt det vi laver mere. For jeg vil ikke fortælle dem grunden, og det må jeg heller ikke for min kæreste... Men jeg bliver også ked af det når han nu i sidste måned fortalte at han ikke kunne lide min bedsteven, eller den type han er. Min kæreste og ham er nok også rigtig forskellige, men han har aldrig gjort ham noget så jeg synes det lidt underligt at han skal gå og være sur hvis min bedsteven nu er sammen med os. Jeg er da også tit sammen med nogle som ikke lige er min kop te, men jeg smiler da alligevel. Men nu her igår fortæller han mig at han heller ikke bryder sig om min bedsteveninde. Så jeg blev selvfølgelig ked af det, for jeg kan ikke se hvad det er de gør galt. Men når jeg forklare de her ting, lyder han også rigtig dum fordi han ikke kan lide mine nærmeste. Men der er selvfølgelig også mange af mine venner, som han synes er fine nok... Men det bare dem jeg holder aller mest af han ikke kan lide, og det svært for mig at skulle håndtere det, når min bedsteveninde eller bedsteven spørg om vi alle sammen skal være sammen. Nu er jeg begyndt at lyve overfor dem, begrund af min kæreste.. og jeg har aldrig løjet overfor dem før, så det gør rigtig ondt indeni... Så jeg ved ikke hvordan jeg skal forklare min kæreste det. For jeg vil rigtig gerne have at han i hvert fald fortæller min bedsteveninde hvad det er hun gør galt nogle gange, for hun kan jo ikke vide det hvis hun ikke får det fortalt.. men det vil han ikke, så har du nogle råd om hvad jeg kan sige til ham, og hvordan jeg undgår at lyve for mine venner?

hilsen pigen.
 
28.11.2011
Sv: må lyve for vennerne, begr
Hej med dig.
Det er ikke en god situation du sidder i, du begynder at gøre ting, som du ellers ikke ville. Du er i klemme mellem din kærsete og dine venner. Der er et ordsprog, man kan ikke både puste og have mel i munden. Det kan du heller ikke, derfor skal du overveje hvordan du tacker det. Det er godt nok dig der er i midten, og derved også dig der skal tage stilling til det som skal ske. Du er selv inde på at du bliver nød til at snakke med ham, for at fortælle ham om det, det gør ved dig, når han vælger dine venner fra!
Det bliver ikke bedre, sikkert blot værer, derfor skal du nok ikke vente far lang tid. Tænk dig, hvis dine venner tager dig i at lyve? Hvad tror du de gør? Vælger de dig fra på grund af ham?
Valget er dit, og hvordan du gør, er op til dig.
Pia
 
16.10.2011  
Jeg har et stort problem!
Hej jeg, er en pige som har et stort problem, med en veninde, eller faktisk to veninder..

det startet i sommerferien, hvor jeg var bedsteveninder med en der hed cecilie, og det havde vi vi havet i 3 månender eller sådan noget.
så valgte vi at havde en pause, men jeg tro hvorfor vi valgte ikke at være bedsteveninder mere, var fordi at vi slet ikke havde set hinanden i særlig lang tid. Også begyndte dig en masse problemer, med at alle de fleste af min nærmeste veninder blev sure på mig...
så jeg havde ikke nogen rigtig støtte fordi de kun havde hørt historien fra hendes side og ikke min..
et stykke tid efter, begyndte hun med at skrive til mig igen om at hun savnet mig og hun gerne vil være bedsteveninder med mig igen, så sagde jeg ja, jeg havde ikke nogen computer med eller noget, så jeg kunne ikke se hvad der skete inde på facebook, men min mobil havde noget det hvor jeg godt lige kunne komme ind og se, og der opdaget jeg så at hun var osse var blevet bedsteveninder med, hende den anden, som jeg har kendt hele min barndom. Også skrev jeg så til hende ida som hende den anden pige hed, om hun var blevet bedsteveninder med hende, og det sagde hun ja til.. så skrev jeg at jeg osse var bedsteveninder med hende. Og den skal lige siges at jeg blev spurgt før hende.. men så sagde hun at hun ikke troet på det, og det var bare noget jeg sagde for at havde en bedsteveninde, og alt muligt.. men imellem tiden havde hun osse blevet bedsteveninder med en tredje. Så vi kunne ikke forstå noget. Efter et stykke tid fandt de så ud af at hun løj, og at hun valgte mig fra, som hun lige havde spurgt.. også blev jeg jo sur, men igen var der ikke nogen der støttet mig. Jeg følte ikke at der var nogen der holdte af mig!:-( jeg har siddet hjemme på mit værelse, mange dage og bare grædt og grædt. Også var sommerferien ligesom slut, og det hele var slet ikke som det plejet, at være.. men jeg har osse snakket meget med min mor om det, hun har været den støreste hjælp. Men så ida, og cecilie de var bedsteveninder, også skrev jeg ti ida som jeg plejet hej:-), og så skrev hun hej med et spørgsmåltegn, også kom vi op og skændes, hun skrev til mig at jeg var klam, og jeg var klam imig selv, og altmuligtt grimt om mig. Jeg blev sur og skrev noget som jeg fortryder rigtig meget, jeg sagde at hun ikke kan være det bekendt og at det her venskab er slut nu.. så begyndte hun med at sige altmuligt med at jeg havde smidt hende uda af mit liv. Min mor syntes at det var nok nu og kørte mig hjem til hende der cecilie, vi snakket om det, og blev okey veninder igen. Eller jeg troet vi var veninder igen..
når men så hende der ida, hende havde jeg kendt langttid, oog jeg kunne ikke undværre hende, eller noget. Så skrev hun til mig at hun vil havde en kæmpe pause, fra mig, og at jeg bare skulle lade hende være. Jeg sagde så til hende at vi skulle tage den faceface, og det gjorder vi så. Vi snakket og sagde det var noget latterligt noget..det hele var ved at falde på plads, men jeg kunne mærke på dem at de ikke gad mig elller noget. Jeg kunne cecilie kode til facebook, og jeg tog chancen og tastet den ind. Jeg kom ind på hendes side, også fik jeg lidt dårligt, og det tog mig tid, men jeg gik så ind og så hvad hun havde skrevet om mig sammen med hende der ida, jeghar taget bbilleder af det, og jeg havde ikke troet det om hende!, hun skrev feks. At jeg var klam so, og at hun aldrig nogensinden vil komme tilbage til mig, for så dum var hun ikke, og jeg bare skulle fucke op i helvdet, og jeg troet vi var gode veeninder, men så så jeg at hun havde skrevet at jeg bare var der og vi ikke var veninder... Gal det gjorder ondt!, men jeg kom videre også skrev jeg til hend om hun nogensinden havde kaldt mig det og så skrev hun ja, men så havde hun fandt ud af det, og så begyndte hun helved bare igen... Jeg tro aldrig det vil blive det samme igen, og jeg går bare her hjemme, fordi dem over i skolen vil ikke havde noget med mig at gøre, selvom hende der cecilie næsten lige er kommet ind i klasse... De ved ikke at jeg har været inde på hendes profil, men de vil heller hende ind mig:-/

undskyld hvis der er lidt stavefejl.
jeg håber virkelig du kan hjælpe mig, fordi jeg kan ikke klare det mere!!:-(
tak på forhånd ...
 
28.11.2011
Sv: jeg har et stort problem!
Hej med dig.
Sikke en historie, og sikke noget du har været igennem. Jeg kan godt forstå at du gerne vil have en bedste veninde, men hun skal være en som du kan stole på, en som du har det godt med, en som ikke taler og skriver bag din ryg!
Min råd til dig;
brug ikke mere tid på dem, åben dine øje og prøv at kigge ud i verden og på den måde få øje på en ny, eller flere bedste veninder. Du er så meget rodet ind i "det gamle veninde pjat" at du slet ikke har forsøgt at finde andre. De piger giver dig ikke energi og venskab, de gør det modsatte. Slet dem fra dig liv, og lad dem ikke styre det. De kan sige hvad de vil, kun dig og dem du kender, ved om det er sandt! Drop det med facebook, og lad vær med at gå ind på hendes side, det er spild af tid.
Kan du evt. prøve at finde en ny veninde ved at gå andre steder hen, end du plejer?
Husk at det er dit liv, det og det skal du ikke spilde på den måde.
Held og lykke i jagten
Pia
 
13.10.2011  
Fortvivlet !
Hej jeg går i 7 klasse og det er jo der man har det med de populæreste i klassen og alt det pis.
men altså jeg var bedste veninder med en pige fra parallel klassen i et halvt år. Vi havde det sååå sjovt men hun forandrede mig. Jeg begyndte at gå med rigtig meget make up og bliver lidt mere dullet & provokerende. Hvilket jeg aldrig havde været før..
så jeg stoppede med at være sammen med hende. Nu går jeg kun med mascara, og har faktisk flere venner&veninder. Men jeg føler jeg er falsk og mit liv er totalt et rod. Jeg overvejer at være gode veninder med hende fra parallelklassen igen fordi der havde jeg det nemmere. Men jeg har også fundet ud af mange af de andre piger hader hende. Og de skal jo ik også hade mig.
hjælp.
mvh pigen1998
 
28.11.2011
Sv: fortvivlet !
Hej med dig.
Den er svær, for det med veninden og grupper er ikke det letteste.
Du skal holde fast i dig selv, du kan jo ikke være andre end den du er!
Det handler jo heller ikke om hvordan man ser ud, men hvordan man er! Tror du ikke at de andre er "bange" for hende, fordi de ikke kender hende? Du kunne måske spørge dem hvorfor de hader hende? Det er ærgeligt at du skal vælge mellem dem, kan det ikke lade sig gøre at du er venner med allesammen?
 
05.09.2011  
Jaloux på veninden
Hej pia..
jeg er jaloux på en pige fra min klasse som bare er den allermest populære af alle. Hun har gigantiske bryster og flot blondt hår og hun er rigtig sød og sjov, men desværre ser hun lidt - ja 'slutty' ud.. men hun får altid opmærksomheden og folk høre kun hvad hun siger, når jeg siger noget sjovt griner folk ikke men hvis hun siger det samme som mig lidt efter griner alle! mig og hende har været tætte veninder siden 0 klasse men jeg er blevet rigtig jaloux på hende nu. Nok fordi at en dreng jeg rigtig godt kan lide, kan lide hende!
hjælp mig jeg ved ikke hvad jeg skal gøre!!!!

mvh den jaloux pige...
(btw- går i 7 klasse......)
 
28.11.2011
Sv: jaloux på veninden
Hej med dig.
Jeg kan da godt forstå at du er syntes at det er svært, men du skla tænke på at du bruger meget tid på at gå og være jaloux. I stedet for at holde øje med hende, bør du kigge på dig selv og den måde du agerer på. Hvis du vil have at ham drengen skal se din vej, bør du tage kontakt til ham, så han også bemærker at du findes. Brug din energi på dig selv og lad vær' med at bruge den på hende.
Pia
 
19.06.2011  
Ham eller hende?
Jeg er dybt forelsket i en dreng, men min bedste veninde er hans eks. Hun er stadig forelsket i ham, den eneste grund til han slog op var fordi han er mega populær og hun ikke er hans type. Hun drømmer heletiden om ham i skolen, men når jeg kommer hjem tænker jeg over hvad jeg gør vis jeg spørg ham eller han spørg mig, fordi.... han glor på min bedste veninde, og smiler til mig og griner med mig vær gang jeg har en vits. Vis han spørg mig hvad skal jeg så gøre?? han har været min drømmer fyr siden 0.Klasse! ... Men jeg vil ikke miste min bedste veninde, elsker virkelig ham, og.... jeg tør ikke helt selv at spørge ham.... hvad gør jeg :(?
 
28.07.2011
Sv: ham eller hende?
Hej med dig.
Den er svær. Har dig og din veninde nogensinde talt om hvordan I har det med at være forelsket i den samme fyr? Har I en aftale om, at man holder fingere og øjne væk fra en ekskæreste?
Du kunne jo snakke med hende om det, og spørge om hun nogensinde har været vild med en du har kunne li'? Du behøver ikke at nævne ham, blot sige at det er noget du har tænkt over. Det kan jo være at hun ikke har noget i mod det, og her er det vigtigt at du giver din holdning tilkende! Du kan evt. lægge ud med det, efter du har spurgt.
Du bør også overveje om han er det værd????
En sød fyr, for din bedste veninde???
Håber at det hjælper lidt
Pia
 
01.06.2011  
Hjælp med kæreste og veninder.
Hej pia. Jeg står i dilemma, da jeg er vildt forelsket i en fyr og har været det i 3 kvart år. Og han har det på samme måde, men sidst vi var kærester skuffede han mig virkelig meget :-( han var mig utro men mine følser har stadig holdt ved de 6 måneder vi har været uvenner. Så nu har jeg tilgivet ham, og vi er begyndt at have lidt kørende igen. Jeg kommer fra en lidt "fint" hjem. Hvor han kommer fra en roddet bondegård, og han forældre er skilt. Han mener at det er for "fint" nogle gange, når han er hjemme hos mig.. så han bliver flov over det. Men jeg har intet i mod at han kommer fra en anden type familie end mig, men det røre åbenbart ham meget..
mine veninder kan ikke lide ham fordi han sårede mig sådan sidst, så jeg er også bange for at miste dem hvis vi begynder aat blive kærester igen.

så mine spørgsmål er:
hvorfor betyder det så meget for ham at jeg kommer fra en lidt "finere" familie end mig?

kan jeg godt risikere min egen sårbarhed for at være sammen med ham igen?

skal jeg lade værre på grund at mine veninder?
håber du vil hjælpe mig! :-)
 
10.06.2011
Sv: hjælp med kæreste og venin
Hej med dig.
Ja hvordan skal du vælge og på baggrund af hvad? Ham du godt kan li' kender du jo, på både godt og ondt! Dine veninder går jeg ud fra at du har haft i rigtigt lang tid, og I kender hinanden og har været igennem meget sammen.
Måske kan du lave en liste hvor du skriver det gode og dårlige du kommer i tanke om hos dine veninder og din ekskæreste. Måske giver det dig et billede af i hvilken retning du skal, og hvem du skal vælge!
Hvorfor han har det svært ved at du kommer fra et fint hjem, det må du spørge ham om. Måske kan det hænge sammen med at du/I har noget han aldrig har haft, og som han måske gerne ville have. Der kan være mange forklaringer, men kun den han giver, vil give dig det svar du har brug for.
Pia
 
01.06.2011  
Mine veninder og ham jeg er fo
Jeg er en pige på 13 der efterhåneden har haft mnge kærester. Men der er en jeg er meget mere forelsket i end jeg nogensinde har været før. Han har såret mig virkelig dybt før, og der droppede jeg ham. Men mine følser har været der gennem det halve år hvor vi ikke har snakket sammen. Jeg har haft mange drømme om mig og ham, og jeg er kommet frem til at tilgive ham, og vi er begyndt at have lidt kørende igen. Mine veninder kan ikke lide ham fordi han er som han er. Jeg er bange for at de dropper mig hvis jeg begynder at blive kærester med ham igen.. hvad skal jeg gøre? knus en fortvivlet pige :-(
 
10.06.2011
Sv: mine veninder og ham jeg e
Hej med dig.
Ja hvordan skal du vælge og på baggrund af hvad? Ham du godt kan li' kender du jo, på både godt og ondt! Dine veninder går jeg ud fra at du har haft i rigtigt lang tid, og I kender hinanden og har været igennem meget sammen.
Måske kan du lave en liste hvor du skriver det gode og dårlige du kommer i tanke om hos dine veninder og din ekskæreste. Måske giver det dig et billede af i hvilken retning du skal, og hvem du skal vælge!
Pia
 
09.05.2011  
Hjælp! fra den bange dreng
Jeg er dreng på 15 år, og lige for tiden har jeg haft det svært. Det hele startede med at jeg fik min kæreste som jeg stadig har, men i løbet af det sidste stykke tid har jeg det, som om at jeg har mistet mine følelser for hende. Og da jeg var til fest med min kusine endte jeg med at forelske mig i hendes veninde.
så jeg tog hjem og hørte min kæreste ad hvordan hun ville forholde sig til at miste en kæreste som mig, og i det jeg spurgte hende kom et svar som rystede mig.
hun skrev at hun ikke ville kunne klare at miste en person som hun holdte så meget af engang til, og at hun ville prøve at begå selvmord (hun har prøvede at begå selvmord en gang for længe siden men blev reddet fra det) hvis det skete, og den her gang gøre sit liv færdigt.
så nu har jeg den følelse af at jeg ikke har lyst til at slå op med hende da jeg er bange for at hun kan finde på at begå selvmord... Så jeg håber du kan hjælpe mig pia.
 
18.05.2011
Sv: hjælp! fra den bange dreng
Hej med dig.
Sikke noget, hva?
Hvis du vælger at blive sammen med hende, er det jo pga. den forkerte grund! Du er jo ikke forelsket i hende, men bliver pga. medlidenhed. Kan du det? Kan du lægge låg på dine følelser? Hvordan tror du I får det? Og kan hun med sine trusler får dig til alt?
Hun er jo syg, og har brug for hjælp, kan du ikke snakke med nogen som kan hjælpe hende eller sige det til hendes forældre?
Fra man siger, at man vil begå selvmord, og til at man rent faktisk gør det, er der lang vej! Ofte sker det slet ikke, men er derimod et råb om hjælp fra personen af.
Det er ikke dit ansvar, og du holder ikke hendes liv i dine hænder, hun er selv ansvarlig for sit liv, men du kan hjælpe hende til at få hjælp!
Du skal snakke med hendes forældre eller hendes venner og fortælle hvor bekymret du er.
Håber at det hjælper.
Pia
 
10.01.2011  
Jeg har brug for hjælp med min
Hej, emnet her er en blanding af sex og venskab så jeg putter det ind under venskab.. jeg er en dreng som har en bedsteveninde.. vi snakker om sex tit og vi har sagt at vi vil gøre det med hinanden første gang.. min bedsteveninde sagde at vi kunne gøre det i ferien, og jeg troede på det, men hun sagde det bare for sjov.. og jeg kom til at sige til en af mine venner (han er ikke en meget nær ven) at jeg måske skulle have sex med min bedsteveninde.. og jeg er bange for at han har sagt det videre til en af hans venner selvom han lovede ikke at gøre det, fordi hans ven har lige sagt at han har hørt at vi har haft sex (altså mig og min bedsteveninde) og nu er jeg bange for at han vil sprede rygtet og min bedsteveninde finder ud af at jeg har sagt det.. jeg er ikke bange for at min bedsteveninde ikke vil have sex med mig. Men jeg er bange for at miste hende, fordi jeg holder utrolig meget af hende.. håber du kan hjælpe mig
hilsen drengen som har dummet sig
 
24.01.2011
Sv: jeg har brug for hjælp med
Hej med dig.
Ja det er da noget rod, og set i bagspejlet kan man jo altid være klog! Hva' med at snakke med din veninde og fortælle hende det som det er? Det er bedst at være ærlig for på en måde kommer du længst og på den måde sikre du at det er fra dig, hun høre om det, og ikke gennem andre!
En anden gang bør du holde det for dig selv, for tænk hvis det var omvendt, og det var dig, der gik rygter om.
Pia
 
04.01.2011  
Jeg kan lide min bedsteveninde
Heijs jeg er en pige på 15
jeg kan rigtigt godt lide min bedsteveninde jeg har følser for hende og det er ikk kun som veninde men som kæreste osv
hvad skal jeg gøre
hilsen mig som kan lide min bedsteveninde
 
24.01.2011
Sv: jeg kan lide min bedsteven
Hej med dig.
Før du gør noget skal du være 100% sikker på hvilken slags følelser det er. Prøv at skrive dem ned for på den måde at kunne adskille dem fra bedsteveninde følelser! Hvis det stadig viser sig at er kærligheds følelser, ja så er det jo op til dig, hvad det næste træk skal være. Har din veninde givet udtryk for om du er til det samme køn? Eller tager hun afstand fra det? Det er ret vigtigt for dig at vide, for udfra det kan du jo enten frit fortælle hende det, eller det modsatte.
Hvis du vl have at hun skal vide det, ja så er der ingen vej udenom, så må du fortælle hende det. Hun kan jo ikke gengælde dine følelser, hvis hun ikke ved hvordan du har det overfor hende. Du kan fortælle hende det direkte eller skrive et brev, mail, sms. Du kende hende bedst, så hvilken vælger du?
Held og lykke.
Pia
 


Senest opdateret 23.12.2017 10:56 af MH