ForsideFørste uge af sommerferieAnden uge af sommerferien10. kl.Information om 10. klasseKommende elev i 2020-21?Valg af fagpakke10EUDBusinessKunst & designKulturen kalderSport & sundhedSundhed, omsorg og livTech & scienceUd i verdenElev fra anden kommuneSkoleferieplanYderligere info 2019-20SkolekortSygdom & fraværUU-vejledningElevloginLæringscentretDanskEngelskMatematikTyskFysikOSOLærerloginInternationaliseringeFamily 4UEUneedsUUddannelsessystemerREFROEntreprenørskab10PlusUngdomsklassenUngdomsskoleUngdomsskole/holdoversigtSommerferieaktiviteterKnallertkørekortBetaling til holdGenerelle oplysningerOm UndervisningenTil undervisereJagten 20207'eren 2020UngdomsklubberAfd. Holbæk byVestergadeFritidscentretLadegårdsparkenAfd. KatrinedalSvinningeAfd. SkovvejenKlubben i JyderupKlubben i JernløseAfd. KildedamKlubben i VipperødKlubben i TølløseKontaktpersonerOm UngdomsklubberneUngkort og UngfestNetværksklubberSSPSSPArbejdsgrundlagTematikkerTyveriVold og truslerMobning og chikaneRusmidler og misbrugKriminalitet genereltSociale medierRadikaliseringStraffeattesterLinksKontakt SSPKreds- og lokalrådDe 4 Netværkget2sportDAMGrejbankUdlejning og reglerHvad er en grejbankTelte m.mKano,Kajak & udrustningDiverse udstyrKontakt vedr. GrejbankUngdomsrådKontaktKontakt osBestyrelseInterntOm osBrevkasserSSP og KriminalitetCorona / COVID-19Sex og SundhedVenskab og kærlighedMig og min famlieMisbrug og stofferUddannelse og ErhvervLinks til rådgivningSpørgsmål og kommentarerEnglish
Share on facebookShare on twitterNotify a friendPrint page

Brevkasse: Venskab og Kærlighed

Mille Martha Hjort besvarer spørgsmål inden 7 dage.
 

Har du brug for et godt råd.

Går du og tumler med spørgsmål, omkring venskab og kærlighed du ikke kan få svar på, så har du chancen her. Skriv til Mille Martha Hjort som på bedste vis vil forsøge at hjælpe.

Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
Mille
 
 
Vis alle erfaring
24.08.2011  
I tvivl
Hej..jeg er damn forelsket i min 16-årige kæreste.Jjeg er selv 14.Oog vi har lavet seksuelle ting i en måned nu.Lalt andet end sex, da jeg stadig er jomfru.M men jeg føler mig klar til det nu, og han siger også til mig, at han virkelig ikke vil tvinge mig, for så ville han få det dårligt med sig selv. Fg jeg føler mig virkelig klar, men stadig siger min far, at det jo egentlig er ulovligt.G men jeg elsker ham jo, og føler mig klar.Rog jeg er egentlig også bange for om folk vil synes jeg er for nem, at få fat på.J hvad skal jeg gøre? ):
 
30.09.2011
Sv: i tvivl
Hej med dig.
Du skal tænke dig godt om, for hvornår er man virkelig klar? Det er en stor ting, som du skal være sikker på. Har du tiltro til ham? Vil han behandle dig ordenligt, også bagefter? Der er jo en aldersgrænse på 15 år, i forhold til at dyrke sex, der mener eksperter at man er klar!
Mit råd er derfor også at du bør vente og huske at beskytte dig, når tiden kommer.
Pia
Tags: alder | erfaring | sex | tvivl | vente
17.08.2011  
Skal jeg eller skal jeg ikke?
Hej pia
jeg er en pige på 14 som er forelsket i en rigtig dejlig dreng.
min bror sig jeg ikke skal få noget med ham fordi han han mange andre piger.

jeg kan jo ikke bare lad være og være forelsket i ham men det er bare hvem jeg skal høre på om jeg skal føle mit hjerte også prøve og se hvad der så sker eller skal jeg bare høre på hvad min bror sige jeg kan ikke lad være og blive ked af det når jeg tænke på det fordi han er jo virkelig godt kan li ham
hilsen emma som ikke ved hvilken vej jeg skal gå.
 
30.09.2011
Sv: skal jeg eller skal jeg ik
Hej Emma.
Det er jo svær for at vide, hvorfor din bror ikke syntes at du skal bruge tid på ham. Er der noget som han ikke fortæller dig, og ved han mere om ham, end han har sagt? Kunne det tænkes at du spørger ham lidt om det?
Du skal jo også lære af dine egne erfaringer, men det er altid godt at lytte til råd fra andre.
Hvem stoler du mest på i denne situation?
Pia
15.05.2011  
Hej
Hej pia, jeg skrev med dig d..3..i 4..om drengen fra min klasse som jeg havde haft "sex" med tideligere..jeg mandede mig nok op til at spørge om han kunne huske det... Senere spurgte han hvad jeg ville med det. Jeg svarede at jeg godt ville have en "afslutning" på det vi engang havde.Hhan sagde ok, og i skjul gav vi hinanden blowjob nogle gange (hans var større end forventet så det var svært).Esenere foreslog han at vi skulle prøve anal, det var fint, men han sprang fra og sagde at han suttede på mig fordi han ikke ville skuffe mig.Idet giver jo bare ikke nogen mening da det var ham som ville anal mm.Phan spurgte så senere om vi skulle igen og jeg ville self.R(jeg er ikke glad for at give blowjob, så ved ikke hvor bøsse jeg er hvis jeg bare lader ham sutte fordi jeg kun kan forestille mig ham) så sprang han fra og til og fra og til så det blev kun til at han gav et blowjob mere og så holdt det.R

mine spørgsmål:
er jeg bøsse hvis jeg (mest) kun er glad for at få den suttet af?
jeg bliver nok bare tiltrukket af at få den suttet, (det kunne jo lige så godt være en pige), men gan er bare god til det (i forhold til hvad jeg har prøvet).Vhan siger han bare ville eksperimentere (hvilket jeg forstår) men jeg forstår ikke hvorfor han ikke sagde det, så han ikke efterlod mig i denne her ophidsede situtation.
 
18.05.2011
Sv: hej
Hej med dig.
Du gik jo ind i dette for at få en "afslutning" og det var jo ikke lige det som skete!!
Nu sidder du der igen, ved ikke fra eller til!
Så inden du gør mere vil jeg råde dig til at;
få styr på om du ønsker at være sammen med ham - inden du evt. ser ham igen.
få styr på dine følelser i forhold til drenge eller piger. Lav ent. en liste hvor du sætter + og - ved det du forbinder med begge køn. det kan være at det giver mening og du derved får et svar. Måske er du til begge køn?
Hold fast i det som virker rigtigt for dig, og gør kun det du selv har lyst til!
Håber at det hjalp lidt.
Pia
30.12.2010  
Kæresten har været sammen med
Kæresten har været sammen med en før mig.929-12-2010 17:23
hej jeg har været sammen med min kæreste i et par uger. Sen så her forleden lå vi og hyggede i sengen da jeg så spøger om hun har været sammen med en før mig så svare hun ja men hun var meget fuld da hun var sammen med ham men nu kan jeg ikke få det ud af hovedet fordi jeg ved hun ikke har haft en kæreste før mig så nu ved jeg ikke om det bare er mig men jeg ved ikke om jeg kan holde ud at være sammen med hinden mere :( er det normalt at føle sådan her og tror du det går over?

sv: kæresten har været sammen med en før mig.S
hej.Mjeg sender dit spørgsmål videre til brevkassen "venskab og kærlighed". hilsen henrik
 
04.01.2011
Sv: kæresten har været sammen
Hej med dig.
Du skal regne med at mange unge har haft oplevelser med det modsatte køn, du kan nok ikke forvente at du vil møde en som ikke har haft det! Hva' med dig selv? Det som er vigtigt er vel også hvordan hun har det nu, og om hun kun ønsker at være sammen med dig!
Hvis du er i tvivl om det, så bør du spørge hende. Du kan jo ikke ændre på det som er sket, blot forholde dig til det!
håber at du kan bruge det.
Pia
 

NB! Denne brevkasse service er primært forbeholdt unge fra Holbæk Kommune, så hvis du skriver til os, og ikke er bosiddende her, kan vi ikke garantere at du får svar på dit spørgsmål.

.Senest opdateret 01.04.2019 18:25 af MH