Brevkasse: Venskab og Kærlighed
Mille Martha Hjort besvarer spørgsmål inden 7 dage.
 

NB! Denne brevkasse service er primært forbeholdt unge fra Holbæk Kommune, så hvis du skriver til os, og ikke er bosiddende her, kan vi ikke garantere at du får svar på dit spørgsmål.

.

 
Har du brug for et godt råd.
Går du og tumler med spørgsmål, omkring venskab og kærlighed du ikke kan få svar på, så har du chancen her. Skriv til Mille Martha Hjort som på bedste vis vil forsøge at hjælpe.

Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
Mille
 
 
Vis alle flytte skole
01.02.2012  
Skoleskift
Jeg er en pige på 13 der skal skifte skole her i februar men jeg ved ikke hvordan jeg skal sige det til dem fra min klasse. For tidligere har jeg sagt at jeg ville prøve en ny skole, og nok ville flytte. Men nogen blev endda lidt halv-sure fordi de ikke ville have jeg flyttede.

jeg vil godt kunne sige det, uden det lyder som om jeg ikke kan lide dem. For de er en super fantastisk klasse.
jeg vil bare godt prøve noget nyt og møde nye mennesker.

hvordan siger man det lige? det er meget snart jeg flytter!
 
09.02.2012
Sv: skoleskift
Hej med dig.
Med ærlighed kommer man længst, så fortæl du dem det, du lige har skrevet til mig. Du vælger dem ikke fra, du tilvælger blot en anden klasse, fordi du vil prøve noget nyt. Det er ok at fortælle dem at du er lidt nervøs for deres måde at reagerer på! Du er jo stadig interesseret i at være venner med dem, ikk'?
Det skal du nok fortælle dem, I kan jo stadig være sammen og skrive på facebook, twitter, sms m.m.
Prøv at sige det på den måde, så må du se hvem der hænger på og hvem der vælger fra. Brug ikke energi på dem, som evt. ikke vil dig, eller som bliver sure.
Pia
 
28.03.2011  
Jeg har brug for hjælp
Jeg startede på en skole og gik der fra 0. Til 4. Der jeg flyttede skole pga. Dårligt kammeratskab og drillerier. Jeg fyttede skole og var så lykkelig over at komme på en skole hvor folk holdt af en for den man er og jeg havde det så godt, men så styrtede vores økonomi og jeg skulle flytte skole igen... Jeg græd så forfærdeligt meget for jeg ville ikke væk fra dem jeg elskede. Jeg skulle flytte tilbage på den gamle skole. Der gik rygter om at jeg var en forkælet snob, så jeg fik af vide at jeg først ville blive taget godt imod men bagefter ville blive mobbet ud. Jeg kom i en klasse hvor der ikke var blevet sagt at jeg skulle mobbes ud. Det gik meget godt istarten.. cirka nogle måneder. (jeg har gået der i 8 måneder nu) men nu får jeg af vide at jeg er klam og min kæreste er klam og at ingen kan lide mig fordi jeg er grim og jeg hele tiden skifter stil (som jeg ikke gør!) mine forældre er skilt og jeg kan ikke lide min far. Han er en narrøv, sagt ligeud. Der er ingen jeg bryder mig om fordi de er sådan over for mig. Jeg har ikke nogle venner.. kun dem fra min gamle klasse som jeg er ved at miste kontakten til. Jeg kan bare ikke ignorere alt det lort folk siger til mig. Jeg har flere gange overvejet selvmord! selvmord! tænk på at der virkelig er folk der kan være så hjerteløse at ødelægge folks liv!!! jeg havde forresten indbrud i mit hjem i går nat. Jeg ville ønske jeg stod på en klippe hvor jeg kunne skrige ud i verden at folk skulle respektere hinanden som den de er! jeg vil ikke leve i denne onde verden mere....
 
29.03.2011
Sv: jeg har brug for hjælp
Hej med dig.
Jeg vil godt tilbyde dig at du kan snakke med mig om det i telefonen, hvis du har lyst?
Vi kan komme rundet om alle de ting der gør det svært for dig, og jeg vil kunne råde dig på en meget bedre måde! Vi vil også kunne få en snak om de overvejelser du har haft i forhold til selvmord, og alle de tanker der ligger bag.
Så er du frisk?
Du kan sende mig dit mobil nr. og et tidspunkt der passer dig, så vil jeg ringe.
Det er anonymt så du behøver ikke at bekymre dig om noget! Her er mit nr. 7236 5132
Håber at høre fra dig
Pia
 


Senest opdateret 23.12.2017 10:56 af MH