Brevkasse: Venskab og Kærlighed
Mille Martha Hjort besvarer spørgsmål inden 7 dage.
 

NB! Denne brevkasse service er primært forbeholdt unge fra Holbæk Kommune, så hvis du skriver til os, og ikke er bosiddende her, kan vi ikke garantere at du får svar på dit spørgsmål.

.

 
Har du brug for et godt råd.
Går du og tumler med spørgsmål, omkring venskab og kærlighed du ikke kan få svar på, så har du chancen her. Skriv til Mille Martha Hjort som på bedste vis vil forsøge at hjælpe.

Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
Mille
 
 
Vis alle gernert
18.05.2012  
Vild med en fra tiende..
Hej pia!
jeg er en pige der går i 8 klasse, der har været vild med en dreng fra 10 klasse i godt en år nu. Vi har udtrykfag sammen én gang om ugen. Vi har tjattet lidt og haft det ret sjovt nogle gange. Jeg fik en kæreste her for lidt tid siden, men jeg kunne ikke slippe tanken om ham fra tiende. Så jeg slog op med min daværende kæreste. Nu har mig og ham fra tiende det sjovt sammen igen, og vi var til en fest sammen her den anden dag, hvor vi var meget sammen. Jeg var ret fuld, og han "reddede" mig fra nogle af de desparate drenge. Så slog vi nogle vejrmøller og havde det vildt sjovt. Han krammede og skulle hele tiden holde om mig/í hånden. Jeg havde det selvfølgelig fantastisk da jeg kom hjem.
jeg gad godt vide hvad jeg mere kan gøre, da jeg er lidt genert i ædru tilstand. Han er jo super sød og nem at snakke med, men alligevel er jeg bange for at jeg bliver mærket som "hende den desparate fra 8"
så hvad kan jeg gøre?
og er han for gammel til mig?
håber at du vil hjælpe mig, da jeg er ret forelsket i ham.
hilsen hende fra 8 klasse ;-)
 
14.06.2012
Sv: vild med en fra tiende..
Hej med dig.
Sikke en sød historie, jeg vil råde dig til at være ærlig, og næste gang fortælle ham at du synes at I havde en dejlig aften, men at du ikke helt ved havd der nu skal ske? Måske vil det få ham til at snakke, det kan jo være at han har det på samme måde! Prøv at snakke eller skrive en sms til ham, for på den måde vil der ske et eller andet.
Held og lykke
Pia
 
02.02.2012  
Er jeg forelsket?
Hej pia.. jeg er ret i tvivl om jeg er forelsket i denne her dreng.. jeg bliver altid glad når jeg ser ham, og mit hjerte begynder at dunke hurtiger. Jeg elsker når han er ved mig men bliver samtidig lidt rød i hoved i: hvis jeg er hvad gør jeg så? han ved det ikke og det er min venindes eks?i;
og jeg ved ikke hvad jeg så skal sige til ham? jeg er bange for det ikke er gengældt :(
 
09.02.2012
Sv: er jeg forelsket?
Hej med dig.
Det kan godt være at du er lidt forelsket i ham, når du beskriver hvordan du har det.
Så.... hva' gør du nu?
Det er din venindes eks! Ville hun være ok med at du blev kærste med ham? Ville det være et problem, du kunne jo spørge? Hvis han skal vide at du har følelser for ham, bliver du nød til at fortælle/skriveeller vise ham det. Det kan jo godt være at han ikke er lun på dig, men der er den chance du må tager, hvis du vil kærligheden. Der er ikke andet at gøre end at kaste dig ud i det.
Hvilken måde der falder dig bedst, er op til dig.
Pia
 
26.04.2011  
Sød pige fra klassen
Hey

er en dreng på 15. Jeg ligger her klokken 11 pm natten fordi jeg ikke kan falde i søvn.

jeg ligger og tænker på en pige

her for et år siden startede jeg på en ny skole og jeg så straks en masse søde piger. Jeg blev hurtigt foælsked i en af dem, men fik aldrig gjort noget ved det.

det der er lidt nedern er at hun har fået en kæreste. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre.... hvad skal jeg gøre!?

jeg er simpelthen forelsked og jeg kan bare ikke få hinde ud af hovedet.. hun har osse optråt i flere af mine drømme....


hva. Gør jeg

hilsen hr.Søvnløs
 
02.05.2011
Sv: sød pige fra klassen
Hej med dig.
En ting er sikkert, at hvis du vil have at hun skal vide at du er forelsket i hende, så må du siger det eller på en anden måde få gjort hende opmærksom på det!
Hvordan du så vil det, er helt op til dig, du kende jo hende.
Prøv det så sker der måske noget!
Pia
 
10.01.2011  
Sindssyg?
Hej vidste ikk helt hvor jeg skulle skrive det her men her kommer det...

jeg er en 13 årig pige som har meget dårligt selværd og er meget genert. Jeg har ikk rigtig nogle venner for tør ikk være mig selv sammen med dem fra min skole. Jeg har kun en ven, som jeg ikk ser så tit... Så derfor er jeg kun sammen med en ven en gang om måneden eller mindre... Jeg er begyndt at forestille mig mennesker som ikke er her. Det startede i sommerferien sidste år og jeg gik bare og dagdrømte men nu snakker jeg med dem. Og jeg kan ikk fortælle det til nogen for mine forældre tror bare jeg overdriver... Hver gang jeg er i skole glæder jeg mig til at komme hjem til "mine venner som ikke eksistere" og jeg bliver sur når jeg ikke for lov til at være alene så jeg kan snakke med dem... Jeg er bange for at jeg er sindssyg? er jeg det?
 
24.01.2011
Sv: sindssyg?
Hej med dig.
Hvis du bor i Holbæk kommune har Ungdomsskolen et tilbud til dig, vi har et hold der hedder Er du i klemme? På dette hold, vil du være sammen med andre unge som også har noget de går og tumler med! Prøv at læse mere om holdet på lystavlen under Ungdomsskolen. Hvis du har lyst til det, kan vi aftale at du bliver ringet op af underviseren som vil snakke lidt med dig, blot for at du kan finde ud af om det er noget du har lyst til.
Hvis du nu slet ikke har lyst til det, vil jeg råde dig til at kontakte den vejleder som der er på din skole, måske kan han eller hun hjælpe dig. Det er altid godt at fortælle andre om ens problemer, for på den måde kan man få hjælp. Du kan evt. også bruge din klasselærer, som jeg er sikker på vil støtte dig.
Jeg vil også tilbyde at du kan ringe til mig, hvis du har lyst til at snakke, jeg kan kontaktes på 72365132. Du kan også sende mig en sms, så ringer jeg dig op.
Håber at det hjalp.
Pia
 


Senest opdateret 23.12.2017 10:56 af MH