ForsideFørste uge af sommerferieAnden uge af sommerferien10. kl.Information om 10. klasseKommende elev i 2020-21?Valg af fagpakke10EUDBusinessKunst & designKulturen kalderSport & sundhedSundhed, omsorg og livTech & scienceUd i verdenElev fra anden kommuneSkoleferieplanYderligere info 2019-20SkolekortSygdom & fraværUU-vejledningElevloginLæringscentretDanskEngelskMatematikTyskFysikOSOLærerloginInternationaliseringeFamily 4UEUneedsUUddannelsessystemerREFROEntreprenørskab10PlusUngdomsklassenUngdomsskoleUngdomsskole/holdoversigtSommerferieaktiviteterKnallertkørekortBetaling til holdGenerelle oplysningerOm UndervisningenTil undervisereJagten 20207'eren 2020UngdomsklubberAfd. Holbæk byVestergadeFritidscentretLadegårdsparkenAfd. KatrinedalSvinningeAfd. SkovvejenKlubben i JyderupKlubben i JernløseAfd. KildedamKlubben i VipperødKlubben i TølløseKontaktpersonerOm UngdomsklubberneUngkort og UngfestNetværksklubberSSPSSPArbejdsgrundlagTematikkerTyveriVold og truslerMobning og chikaneRusmidler og misbrugKriminalitet genereltSociale medierRadikaliseringStraffeattesterLinksKontakt SSPKreds- og lokalrådDe 4 Netværkget2sportDAMGrejbankUdlejning og reglerHvad er en grejbankTelte m.mKano,Kajak & udrustningDiverse udstyrKontakt vedr. GrejbankUngdomsrådKontaktKontakt osBestyrelseInterntOm osBrevkasserSSP og KriminalitetCorona / COVID-19Sex og SundhedVenskab og kærlighedMig og min famlieMisbrug og stofferUddannelse og ErhvervLinks til rådgivningSpørgsmål og kommentarerEnglish
Share on facebookShare on twitterNotify a friendPrint page

Brevkasse: Venskab og Kærlighed

Mille Martha Hjort besvarer spørgsmål inden 7 dage.
 

Har du brug for et godt råd.

Går du og tumler med spørgsmål, omkring venskab og kærlighed du ikke kan få svar på, så har du chancen her. Skriv til Mille Martha Hjort som på bedste vis vil forsøge at hjælpe.

Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
Mille
 
 
Vis alle jaloux
22.10.2012  
Jaloux
Hej
min kæreste fik lap dance igår og jeg ved ikke hvordan jeg skal takle det, det svært ikke at tænke på der en anden sexede kvinde der har rørt ham.V og ville ikke virke jaloux det bare svært :(
ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre :(
 
31.10.2012
Sv: jaloux
Hej med dig.
Du skal stole på din kæreste, og prøve at "slette" det billede du har af dem! Så ville jeg også tale med din kæreste om hvoordan du har det, i de situationer. Prøv at spørg ham, hvordan han ville have det, hvis det var omvendt?
Pia
18.02.2012  
Kæresten.
Hej pia,
jeg har lige et par ting du meget gerne må svare mig på.

jeg er lidt rundt på gulvet, og ved ikke hvad jeg skal gøre.1
1) min kæreste er super sød, dejlig og totalt charmerende når vi er sammen, men har det med at være ret jaloux hvad gør jeg? han blev sur på mig fordi jeg havde skrevet noget stille og roligt til en anden dreng, bare venskabeligt, og så sagde jeg bare til ham at det ville jeg da godt stoppe med hvis det var det, dette er sket 2-3 gange, men så har jeg enten senere fundet ud af, allerede vidst eller begge dele at han ikke bare har skrevet det samme, men også det der var værre til andre piger, og har sagt det til ham, men nu er det jo sket et par gange, så hvad skal jeg gøre?

2) så ved jeg også at han på et tidspunkt da han har skrevet med nogle piger har benægtet at han havde noget med en pige, og vi er altså kærester og var det også der, og jeg forstår ikke hvorfor han gør det? og hvad skal jeg gøre ved det? han ved ikke jeg ved det da det er noget jeg har fået fortalt af en anden.

kh
 
27.03.2012
Sv: kæresten.
Hej med dig.
Sikke nogt rod! Jeg vil råde jer til at sætte jer ned og få talt ud om dette her, hvis I skal videre og vil bygge på jeres forhold, så skal alt på bordret.
Hvis ikke i har tillid til hinanden , så kan det godt bliver svært! prøv at spørg dig slev om du tror på at I forbliver kærester?????
Har du og vil du invisterer tid i dette forhold, når han er dig utro? Prøv at se om I kan, og om I vil få snakket tingene igennem og da begynde på en frisk.
Held og lykke
Pia
05.09.2011  
Jaloux på veninden
Hej pia..
jeg er jaloux på en pige fra min klasse som bare er den allermest populære af alle.Hhun har gigantiske bryster og flot blondt hår og hun er rigtig sød og sjov, men desværre ser hun lidt - ja 'slutty' ud.N men hun får altid opmærksomheden og folk høre kun hvad hun siger, når jeg siger noget sjovt griner folk ikke men hvis hun siger det samme som mig lidt efter griner alle! mig og hende har været tætte veninder siden 0 klasse men jeg er blevet rigtig jaloux på hende nu.Anok fordi at en dreng jeg rigtig godt kan lide, kan lide hende!
hjælp mig jeg ved ikke hvad jeg skal gøre!!!!

mvh den jaloux pige..I
(btw- går i 7 klasse......)
 
28.11.2011
Sv: jaloux på veninden
Hej med dig.
Jeg kan da godt forstå at du er syntes at det er svært, men du skla tænke på at du bruger meget tid på at gå og være jaloux. I stedet for at holde øje med hende, bør du kigge på dig selv og den måde du agerer på. Hvis du vil have at ham drengen skal se din vej, bør du tage kontakt til ham, så han også bemærker at du findes. Brug din energi på dig selv og lad vær' med at bruge den på hende.
Pia
18.06.2011  
Følelsesmæssig misbrug...
Hej heidi..
jeg har lige været til eksamen om ''kærestevold'', hvor jeg gav tre foreksempler om kærestevold og det var fysisk, seksuelt og følelsesmæssig.J
jeg har en kæreste, som jeg har været sammen med i otte måneder.H
han har altid været meget jaloux, men det er blevet så ekstremt at jeg ikke må gå til fester fx, jeg må slet ikke være i kontakt med nogen.Mdet er som om han isolerer mig fra mine venner og familie.T.G
han har taget styrningen over mig, føler jeg. O
vi er altid oppe og skændes, vi har haft sindsyge skænderier, hvor jeg har låst mig selv inde på et toilet, fordi jeg var bange for at han ville slå mig.R
han er rigtig skræmmende, når han bliver sur.G
han har sparket mig, låst mig ude fra et hus i sverige, da mig og ham passede hans fars hus, han har slået mig. N
jeg snakker ikke med nogle af mine veninder mere, heller ikke min mor, som jeg har haft alting med.P
før var jeg en glad pige, men jeg er ikke den samme mere, jeg gider ikke lave noget, jeg er altid indenfor.E
men alligevel elsker jeg ham stadig?
jeg plejer ikke at være typen som finder mig i det.S
jeg ved ikke hvad jeg skal gøre.K
jeg ved ikke hvad jeg skal gøre..
 
28.07.2011
Sv: følelsesmæssig misbrug...
Hej med dig.
Jeg kan godt forstå at det er svært for dig, du er i klemme mellem ham og "dit andet sociale liv" Du skriver at han har taget styrningen, det betyder at du har mistet kontrollen! Det er ikke godt og det er ikke sundt! Kan du på sigt leve med det? Tror du på at han vil forandre sig, eller der det dig, som skal lave dig selv om??
Du skal ikke gå og være bange, ej heller ændre dig, du skal have en kæreste der holder af dig som den du er og en som vil give dig frihed til at mødes med dine venner! IKKE en som er jaloux. Kærlighed kan overvinde meget, men i dit tilfælde er den ved at dø! Hvor er den "søde" fyr du forelskede dig i? Tror du han kommer tilbage? Tror du på jer to?
Tænk over de spørgsmål jeg har stillet dig, derigennem kan du måske finde svaret!
Held og lykke, og skriv endelig igen hvis du får brug for det.
Pia
07.06.2011  
Jalousi
Hej pia

jeg er en pige på 17 år.


jeg har et problem med min jalousi.Jjeg er meget jaloux hvis jeg ser min kæreste snakke med en anden pige.Ivi var venner i over et år før vi fandt sammen og har nu været sammen i et halvt års tid, så vi kender hinanden rimelig godt. Ian er i et band og han er bestemt heller ikke grim.Rjeg var med til en koncert med bandet, og så kom der selvfølgelig en masse med som han kendte i forevejen, jeg snakkede med nogle andre venner og han stod 3-4 meter fra mig og snakkede med to piger.Tden ene tøs krammer ham da de siger hej, det er også helt fint for det gør jeg jo også selv når jeg hilser, men efter det, så lægger hun armen om ham og så har han også armen om hende.E.Iog sådan står de i 5 minutter, 4 meter fra mig mens jeg bare ser på det. Aeg kunne bare mærke at vreden steg op i mig og resten af aftenen var jeg lidt kold over for ham.Ljeg skulle have fortalt ham hvor meget det irriterede mig men jeg kunne ikke.Vjeg har lovet mig selv at jeg vil gøre det hvis jeg ser det ske igen.L

jeg føler bare nogle gange at jeg er for jaloux..B.Rjeg vil faktisk godt bare af med jalousien, jeg ved godt at det er et tegn på at jeg faktisk elsker ham og hvis jeg ikke var jaloux ville han ikke betyde noget, men jeg er i tvivl om det er for meget eller ej.N

har du nogle råd, links eller andet, der kan hjælpe mig med at være mindre jaloux?
 
10.06.2011
Sv: jalousi
Hej med dig.
Du er jo allerede på vej, du har erkendt at du skal være obs. på det, du skal bare finde ud af hvordan og hvorfor du bliver jaloux!
Hvis jeg var dig, ville jeg begynde med at snakke med din kæreste, det er vigtigt at I får laver "et sæt spilleregler" I begge kan leve med! Fortæl ham hvordan du får det, når du oplever ham ude med bandet, og lad ham sige det han ser og oplever. Jeg er sikker på at hvis du føler dig mere sikker på hans kærlighed og følelser så vil den jalousi du har forsvinde, men det er jo bare mit bud.
Pia
 

NB! Denne brevkasse service er primært forbeholdt unge fra Holbæk Kommune, så hvis du skriver til os, og ikke er bosiddende her, kan vi ikke garantere at du får svar på dit spørgsmål.

.Senest opdateret 01.04.2019 18:25 af MH