Brevkasse: Venskab og Kærlighed
Mille Martha Hjort besvarer spørgsmål inden 7 dage.
 

NB! Denne brevkasse service er primært forbeholdt unge fra Holbæk Kommune, så hvis du skriver til os, og ikke er bosiddende her, kan vi ikke garantere at du får svar på dit spørgsmål.

.

 
Har du brug for et godt råd.
Går du og tumler med spørgsmål, omkring venskab og kærlighed du ikke kan få svar på, så har du chancen her. Skriv til Mille Martha Hjort som på bedste vis vil forsøge at hjælpe.

Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
Mille
 
 
Vis alle selvtillid
25.09.2012  
Selvtillid.
Hej heidi.

jeg er en pige på 16 år, der har en ekstrem dårlig selvtillid. Jeg hader min krop og mig selv. Jeg føler mig hele tiden tyk - bmi? jeg er 1.65 høj og vejer imellem 57-58 kg. Mit problem er at jeg ikke kan have en kæreste. Jeg vil bare så gerne! at blive elsket for den man er, det ville jo være fantastisk!! men mit hovede bliver ved med at sige at jeg ikke er god nok til nogen. Hver gang jeg har haft en kæreste har jeg ikke kunnet holde ud at være tæt på ham. Jeg føler mig ulækker og har ikke villet have at han rørte ved mig, fordi jeg tænkte at han garanteret ville føle det samme. Hvordan får jeg min selvtillid tilbage? den var der engang!!

kh den usikre pige.
 
08.10.2012
Sv: selvtillid.
Hej med dig.
Jeg kan så godt li' det ordsprog;
Det du fokuserer på, får du mere af!
I dit tilfælde er det alle de negative tanker du tænker om dig selv(altså det du fokuserer på) Det bekræftigere du også ved at "holde dig selv nede" og ikke tillade dig at opleve kærligheden eller det at være tæt!
Det hele begynder med dig selv, og hvis du vil træne dig i at få bygget din selvtillid op, så kan du via Ungdomsskolen i Holbæk melde dig til et hold, hvor man arbejder med det. Prøv at kigge på lystavlen.dk under DU skal tro på dig selv.

et hold som køre om Onsdagen, første gang d. 24/10-12 16:00-18:00 Holbæk Ungdomscenter

Omhandler dette; dU skal tro på dig selv
Bliv opmærksom på dine STYRKER
Bliv opmærksom på dine SVAGHEDER
Få styr på din NERVØSITET - og kom ud over kanten

Sted: Holbæk Ungdomscenter, 69-bygningen/Gym.salen, Gl. Ringstedvej 32, Holbæk
Dag: Onsdag kl.16.00-18.30
Start: Onsdag d. 24/10-12 - 24/4-13 NB: se start tidspunkt
Antal gange: 23

Prøv at se om det er noget for dig, hvis ideen er dum, så skriv til mig igen. Husk blot på, at hvis du ikke selv aktivt gør noget, så ændre tingene sig heller aldrig. Tro på det, og hop ud i det.
Pia
 


Senest opdateret 23.12.2017 10:56 af MH