Brevkasse: Venskab og Kærlighed
Mille Martha Hjort besvarer spørgsmål inden 7 dage.
 

NB! Denne brevkasse service er primært forbeholdt unge fra Holbæk Kommune, så hvis du skriver til os, og ikke er bosiddende her, kan vi ikke garantere at du får svar på dit spørgsmål.

.

 
Har du brug for et godt råd.
Går du og tumler med spørgsmål, omkring venskab og kærlighed du ikke kan få svar på, så har du chancen her. Skriv til Mille Martha Hjort som på bedste vis vil forsøge at hjælpe.

Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
Mille
 
 
Vis alle sindsyg
10.01.2011  
Sindssyg?
Hej vidste ikk helt hvor jeg skulle skrive det her men her kommer det...

jeg er en 13 årig pige som har meget dårligt selværd og er meget genert. Jeg har ikk rigtig nogle venner for tør ikk være mig selv sammen med dem fra min skole. Jeg har kun en ven, som jeg ikk ser så tit... Så derfor er jeg kun sammen med en ven en gang om måneden eller mindre... Jeg er begyndt at forestille mig mennesker som ikke er her. Det startede i sommerferien sidste år og jeg gik bare og dagdrømte men nu snakker jeg med dem. Og jeg kan ikk fortælle det til nogen for mine forældre tror bare jeg overdriver... Hver gang jeg er i skole glæder jeg mig til at komme hjem til "mine venner som ikke eksistere" og jeg bliver sur når jeg ikke for lov til at være alene så jeg kan snakke med dem... Jeg er bange for at jeg er sindssyg? er jeg det?
 
24.01.2011
Sv: sindssyg?
Hej med dig.
Hvis du bor i Holbæk kommune har Ungdomsskolen et tilbud til dig, vi har et hold der hedder Er du i klemme? På dette hold, vil du være sammen med andre unge som også har noget de går og tumler med! Prøv at læse mere om holdet på lystavlen under Ungdomsskolen. Hvis du har lyst til det, kan vi aftale at du bliver ringet op af underviseren som vil snakke lidt med dig, blot for at du kan finde ud af om det er noget du har lyst til.
Hvis du nu slet ikke har lyst til det, vil jeg råde dig til at kontakte den vejleder som der er på din skole, måske kan han eller hun hjælpe dig. Det er altid godt at fortælle andre om ens problemer, for på den måde kan man få hjælp. Du kan evt. også bruge din klasselærer, som jeg er sikker på vil støtte dig.
Jeg vil også tilbyde at du kan ringe til mig, hvis du har lyst til at snakke, jeg kan kontaktes på 72365132. Du kan også sende mig en sms, så ringer jeg dig op.
Håber at det hjalp.
Pia
 


Senest opdateret 23.12.2017 10:56 af MH