Brevkasse: Venskab og Kærlighed
Mille Martha Hjort besvarer spørgsmål inden 7 dage.
 

NB! Denne brevkasse service er primært forbeholdt unge fra Holbæk Kommune, så hvis du skriver til os, og ikke er bosiddende her, kan vi ikke garantere at du får svar på dit spørgsmål.

.

 
Har du brug for et godt råd.
Går du og tumler med spørgsmål, omkring venskab og kærlighed du ikke kan få svar på, så har du chancen her. Skriv til Mille Martha Hjort som på bedste vis vil forsøge at hjælpe.

Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
Mille
 
 
Vis alle sms
09.01.2012  
Dødforelsket
Hej pia.
jeg er en pige på 13, snart 14 år.
jeg er gået hen og blevet død forelsket i en dreng, lad os bare kalde ham x. Han er på samme alder som mig.
han bor i en by ret tæt på mig.
jeg så ham første gang, da jeg var til en fødselsdag hos min mors veninde. X er min mors venindes søns ven.
vi har ikke så meget tilfælles, x går til fodbold og jeg til svøming. Vi ser hindanden typisk 2 gange om året.
jeg skal først se ham til foråret, hvor min mors venindes søn skal konfirmeres.
x og jeg er venner på facebook, jeg har skrevet med ham nogle gange, men det er kun mig der har skrevet til ham og så har han svaret og så er chatten gået lidt død. Jeg har bare skrevet nogle få ret ligegyldige ting som "har du haft en god jul?" og sådan.
jeg savner ham vildt megt, og jeg tænker på ham konstant. Jeg vil meget gerne i kontakt, men er en meget genert pige, og er meget bange for at få en afvisning, jeg er også bange for, at hvis jeg skriver at jeg synes han er vildt sød, at han så viser det til min mors venindes søn.
jeg kunne godt tænke mig at du kunne rådgive mig lidt om hvad jeg skal skrive for at få ham til at forstå at jeg er hel dødeligt forelsket i ham.
skal jeg sende på sms eller på facebook elller skal jeg vente helt jeg foråret.
jeg er begyndt at gå meget op i min vægt spiser kun hvad der er sundt, men ofte synder jeg og så får jeg så dårligt med mig selv. Jeg har svært ved at tale med min familie om det for de siger bare pjat med dig du er fin som du er. Jeg har tabt 2 kilo hen over julen. (jeg er 176 og vejer 62 kg)
jeg håber du kan hjælpe mig.
m.V.H den fortvivlede, forelskede og generte pige.
 
09.02.2012
Sv: dødforelsket
Hej med dig.
Det er helt naturligt at opleve det du gør, du er forelsket og så sker der underlige ting. Jeg vil råde dig til at sende en besked til ham via sms. Hvis du sender via facebook, så kan alle jo følge med i det, sms er trods alt mere privat. Du skal i teksten bare være dig selv og skrive at du glæder dig til at I ses igen, spørg lidt ind til hans fodbold, hvordan det går i skolen, hvad han skal lave i sin vinterferie osv. Prøv at spille bolden over til ham, og se så om han skriver tilbage til dig. Hvis han gør, kunne du jo spørge ind til næste gang I skal ses, hvilken gave man kunne give konfirmanten?
Du kunne også spørge ham om råd i forhold til en bestemt forboldklub eller forboldspiller.
I forhold til din vægt, er det da godt at du er obs. på det du spiser, men husk nu at det er det indre der tæller! Det ydre er kun skallen, det er din personlighed og din væremåde folk falder for og kan li'
Held og lykke med din sms, håber det virker.
Pia
 
02.08.2011  
Bliver det mig og ham?
Hej pia jeg er en pige på 17 og har i rigtig langtid skrevet med en dreng jeg er dyyybt forelsket i! han er faktisk min barndoms ven men han bor i jylland og han arbejder tit så han har ikke tid til at være sammen så meget men jeg har været sammen med ham en weekend og det var helt fantastisk. Han siger han elsker mig og vil gerne ses igen snart, men problemet er at når jeg skriver til ham svare han ikke så meget og når jeg spørger hvorfor siger han at han er lidt doven til at svare men jeg vil rigtig gerne spørger ham nu om der bliver noget mere mellem os for jeg vil rigtig gerne være hans kæreste og han giver selv udtryk for han godt kan lide mig men hvordan kan jeg spørger ham om han vil noget mer? knus den forvirrede
 
21.08.2011
Sv: bliver det mig og ham?
Hej med dig.
Der er forskellige måder at bruge sin mobil på, og derfor også forskellige svar på dit spørgsmål. Kunne det tænkes at han, pga sit arbejde ikke har mulighed for at besvare din sms med det samme? Tror du at han måske har problemer med at stave og skrive? Jeg vil prøve at råde dig til at ringe til ham og snakke med ham. På den måde kan du ret hurtigt finde ud af om han er interesseret i dig eller ej. Jeg tror at du får dit svar hvis du taler med ham.
Pia
 
28.02.2011  
Omg );
Jeg havde en tidligere boyfriend u know....
han sagde han elskede mig overalt og ville gøre alt for mig, men hva sker der? efter et par dage skriver han med andre piger og begynder at skrive koldt til mig, så snakkede vi her for leden, også snakkede han til mig, som om jeg var hans veninde!???? :o wtf. :'( hva skal jeg gøre???
 
24.03.2011
Sv: omg );
Hej med dig.
Det lyder ikke som om at du skal bruge meget tid på ham. for han agter ikke at gøre det på dig!
Der er vist ikke meget fremtid i den fyr, så drop du ham og find en ny!
Pia
 
25.11.2010  
Kæresen og hans eks )-:
Hej pia jeg har en kæreste og hans eks kæreste skriver hele tiden og når han snakker om hende kan man se på ham at der er noget ved hende og han skal hjem til sine forældre her i weekenden og hun bor lige ved siden af hans forældre jeg er virkelig bange for at se stadig har noget lidt for de skrver skat og at de savner hianden osv. Det gør mig rigtigt ked af det også selv om jeg prøver at stole på ham. Hvad kan jeg gøre? )-:
 
30.11.2010
Sv: kæresen og hans eks )-:
Hej med dig. kan godt forstå at det er svært, men du kan jo ikke stille noget på, medmindre at du tager med ham hjem!
Du må håbe på at han kun vil være sammen med dig, og at det blot er et venskab med hende han søger. Du kunne jo også fortælle ham, hvordan du har det i forhold til det som sker lige nu!
Håber at du kan bruge det.
Pia
 


Senest opdateret 23.12.2017 10:56 af MH