Brevkasse: Venskab og Kærlighed
Mille Martha Hjort besvarer spørgsmål inden 7 dage.
 

NB! Denne brevkasse service er primært forbeholdt unge fra Holbæk Kommune, så hvis du skriver til os, og ikke er bosiddende her, kan vi ikke garantere at du får svar på dit spørgsmål.

.

 
Har du brug for et godt råd.
Går du og tumler med spørgsmål, omkring venskab og kærlighed du ikke kan få svar på, så har du chancen her. Skriv til Mille Martha Hjort som på bedste vis vil forsøge at hjælpe.

Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
Mille
 
 
Vis alle stor afstand
06.03.2011  
For langt fra hinanden
Kære brevkasse, jeg er rigtig glad for at der er et sted hvor man kan skrive om sit problem.

mit problem er ikke rigtig nemt at løse jeg vil bare gerne have svar..

jeg har mødt en helt unik dreng og vi er begge to blevet forelsket i hinanden vores eneste problem er bare at jeg bor i danmark mens han bor i sverige, han er fra danmark og snakker også 100 % dansk, men han flyttede til sverige for nogle år siden. Vi er ikke kærester for vi kan ikke rigtigt finde ud af hvad vi skal gøre med at se hinanden. Han er i dk hver weekend men når han er i dk er han på sjælland mens jeg bor på jylland. Vi er rigtigt forelskede i hinanden men ved bare ikke hvad vi skal gøre?, han synes at vi skal blive kærester og så bare se hinanden så meget som muligt, men jeg er stadigvæk i tvivl for da vi kun er 13 år er jeg ikke sikker på at jeg selv må tage helt til sjælland alene for mine forældre. Og vi kan heller ikke holde ud bare at være venner når vi begge to elsker hinanden. Jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre, håber i kan hjælpe mig.

mange ulykkelige knus fra den vildt forelskede men også vildt forvirrede..
 
24.03.2011
Sv: for langt fra hinanden
Hej med dig.
Jjeg kan godt forstå at du ikke ved hvad du skal gøre. Meget af det, handler jo om det som dine forældre tillader! Du er jo selv i tvivl om du må tage til sjælland alene, må han tage til jylland? Du er kun 13 år, og har mange oplevelser og mange kærester foran dig, så prøv at finde en som bor tættere på dig, jeg tror at afstanden er for stor og det bliver for svært.
Pia
 


Senest opdateret 23.12.2017 10:56 af MH