Brevkasse: Venskab og Kærlighed
Mille Martha Hjort besvarer spørgsmål inden 7 dage.
 

NB! Denne brevkasse service er primært forbeholdt unge fra Holbæk Kommune, så hvis du skriver til os, og ikke er bosiddende her, kan vi ikke garantere at du får svar på dit spørgsmål.

.

 
Har du brug for et godt råd.
Går du og tumler med spørgsmål, omkring venskab og kærlighed du ikke kan få svar på, så har du chancen her. Skriv til Mille Martha Hjort som på bedste vis vil forsøge at hjælpe.

Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
Mille
 
 
Vis alle sulter sig
27.03.2012  
Hjæælp
Hej pia, jeg er en dreng på 14. Jeg har en bedsteveninde, vi er rigtig nære venner og er altid sammen. Men her for tiden er hun begyndt at sulte sig selv fordi hun synes hun er fed. Hun har også skåret i sig selv. Jeg har sagt til hende det er dumt, men hun bliver ved! hvad skal jeg gøre?
 
13.04.2012
Sv: hjæælp
Hej med dig.
Du er en god ven, der er opmærksom og handler! Du har prøvet at få hende til at indse at det ikke er vejen frem, men uden held!
Du kan via os fortælle hende om de tilbud vi har.

- hun kan gå på vores hold "er du i klemme" hvor hun møder andre unge der også har problemer af forskellige slags. Det hold kan I se mere om på lystavlen.dk
- hun er velkommen til at ringe til vores rådgivningstelefonen på 72363738, der kan hun komme til at snakke med en medarbejder som kan hjælpe hende
- hun kan også, sammen med dig lave en aftale med mig, hvis hun har lyst? Vi kan snakke sammen over telefonen(72365132), eller vi kan mødes til en snak.
Mind hende om, at det er anonymt og ufarligt og at vi blot prøver på at hjælpe hende.
Fortæl hende om de tilbud og se så om hun har lyst til at benytte sig af en af dem, hvis ikke så skriv tilbage til mig og vi prøven en anden indgang.
Hold fast, for du er den eneste der lige nu kan hjælpe hende på vej.
Pia
 


Senest opdateret 23.12.2017 10:56 af MH