Brevkasse: Venskab og Kærlighed
Mille Martha Hjort besvarer spørgsmål inden 7 dage.
 

NB! Denne brevkasse service er primært forbeholdt unge fra Holbæk Kommune, så hvis du skriver til os, og ikke er bosiddende her, kan vi ikke garantere at du får svar på dit spørgsmål.

.

 
Har du brug for et godt råd.
Går du og tumler med spørgsmål, omkring venskab og kærlighed du ikke kan få svar på, så har du chancen her. Skriv til Mille Martha Hjort som på bedste vis vil forsøge at hjælpe.

Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
Mille
 
 
Vis alle
  1  2  
tvivl
16.10.2016  
Thor
Min ven har foælsket sige i en pige men er for bange til at sige skal vi komme sammen hvad skal han gøre
 
24.10.2016
Sv: thor
Hej med dig. Jeg kan godt forstå at det kan være svært at sige det, ansigt til ansigt. Det kan jo gøre på andre måder, sms besked, skrive et brev eller måske kan du som ven hjælpe.
Din ven kan ikke gå ud fra at den pige som han har forelsket sig i, selv finder ud af det. Så hvis ikke han selv gør noget, så opdager hun det nok aldrig. Som ven kan du hjælpe ham på vej. Håber at I kan bruge mit svar, ellers må I skrive igen.
Pia
 
09.10.2012  
Hej
Hej jeg er en dren på 14 år jeg er vildt mad en pige fra vores klasse hun siger vi er god venner men jeg tør ikke spør hende at kan vi got komme sammen '?
hvad skal jeg gør
 
31.10.2012
Sv: hej
Hej med dig.
Kunne du skrive et brev til hende og lægge i postkassen hos hende? Du kunne også foreslå at I gik i biffen og så en film sammen. Du må nok lade tiden gå, og forsøge at vinde hendes interesse. Nå det rigtige tidspunkt kommer, kan du så spørge hende.
Pia
 
24.10.2012  
Han er 14, jeg er 16?
Hej.
er en pige på 16, som har en rigtig god ven på 14, har kendt ham i lidt over et år. Er vildt forelsket i ham, men selvfølgelig høre der problemer med! tilfældigvis er min veninde, hans eks kæreste, hvad vil hun lige gøre hvis hun fandt ud af det/ fik det afvide? hvad skal jeg gøre?
og hvad skal jeg gøre hvis jeg ikke vil miste ham? vil jo rigtig godt fortælle det til ham, men er bange for at fortælle det til ham.
nogen forslag?
 
31.10.2012
Sv: han er 14, jeg er 16?
Hej med dig.
Det er altid svært når det er veninders eks. Mit råd er dog, vær ærlig, for det kommer du længst med!
Du kan også prøve, at sætte dig i hendes sko, dvs. hvad nu hvis det var dig der var veninden. Hvad ville du så sige? Den måde du tænker på, er nok også den måde din veninde vil reagerer på! Brug det og find den rigtige vej
Pia
 
05.02.2012  
Alder
Hej,
jeg er en pige på 14 år. Som har et spørgsmål jeg meget gerne vil have svar på. Jeg er blevet forelsket i en dreng. Problemet er bare at han arbejder i sfo'en på min skole. Han er 18 år og selvom der er ret stor forskel synes jeg stadig at han er helt vildt sød. Dem jeg godt kan lig' er ofte 3-4 år ældre end mig og mine veninder siger også at jeg ret moden af min alder og derfor synes yngre drenge er barnlige.
er det normalt at være sammen med en som er så meget ældre end en selv??
synes han ikke bare at jeg er en lille pige?

glæder mig til at høre fra dig :)
 
09.02.2012
Sv: alder
Hej med dig.
Kærlighed har jo ingen alder, men... i dit tilfælde er det problematisk, for du er forelsket i en voksen i din sfo. Der er jo regler for sådan noget og mange sfo'er og klubber ansætter ikke så unge medarbejder, netop fordi det ofte sker at medlemmer forelsker sig i de yngre ansatte. Jeg er sikker på at ham du kan li' godt ved hvad man må og ikke må, for hvis det bliver opdaget at man er sammen med et medlem, er det fyrringsgrund! Derfor vil jeg fraråde dig at få yderliger følelser for denne her ansatte. Om han betraget dig som en lille pige, ved jeg jo ikke men det er da klart at han er "ansat" til at passe på dig!
mit råd til dig, find en som ikke arbejder på din sfo og en som ikke er 18 år, for det er altså andre interesser den aldresgruppe har!
Pia
 
31.01.2012  
Løgne
Har lidt brug for et råd.. min kæreste er begyndt på ikke at fortælle mig sandheden.. han sagde til mig, at han ikke ville gå til teater i år fordi, at han ikke havde tid til det.. og så spurgte jeg ham om vi ikke kunne tage til københavn på fredag for at fejre halvårsdag, og først sagde han ja, men så sagde han at han ikke havde tid til det... Men nu er han alligevel begyndt til teater, og har tid til det, men ikke at holde halvårsdag med mig i københavn... Det gør mig ked af det, men jeg ved ikke om jeg skal konfrontere ham med det, eller bare lade det ligge..
 
09.02.2012
Sv: løgne
Hej med dig.
Hvis ikke du får sagt det til ham, vil du komme til at gå og bruge meget energi på at tjekke og betvivle ham, hver gang I skal noget eller hver gang I snakker sammen!
Der er jo mange måder at konfronterer ham på, du kan jo undre dig over at han har tid, og hvordan kan det være??? Du kan spørge indtil hans måde at bruge sin fritid på? Du kan spørge ham hvordan ham syntes at I har det? Du kan direkte spørge ham, hvorfor han har valgt dig fra??(i forhold til teater og Københavnertur)
Jeg ville afkræve ham et svar, så du får vished.
Pia
 
11.01.2012  
Min dreng fra centerfest
Hej pia
jeg er en pige på 14, der har mødt en dreng til centerfest i holbæk vi dansede og kysse også den aften, vi skriver meget sammen, og jeg er begyndt og få følser for ham, han er en utrolig sød dreng. Og vi skal være sammen i weekenden også ville jeg høre om det er forkert at spøger ham om nogle ting som
1. Er det bare sjov det hele?
2 ligger du noget i det vi har?
det er nogle spørgsmål jeg har tænkt meget over og jeg pejler ikke og være pigen det er genter men jeg ved ikke hvad der er med ham men jeg smiler bare når jeg ser ham og jeg kan ikke rigtigt for ham ud af mit hoved.
hjælp mig
hilsen hende pigen som er usikker
 
09.02.2012
Sv: min dreng fra centerfest
Hej med dig.
Det er da en god ide at du vil spørge ham, og der er gode spørgsmål du stiller. Prøv at få dem ind i en af jeres samtaler, når i snakker om noget andet. Lad vær' med at stille dem som det første. Det er da også relevant, når du nu ikke er fra Holbæk, for der er jo lang vej til og hvis nu ikke han mener det.
Jeg syntes bare at du skal spørge ham, for så ved du selv besked.
 
28.10.2011  
Han er sur på mig
Hej pia
jeg er en pige på 14 og er blevet forelsket i en dreng han vil ikke tale med mig når der er alle mulige andre men når vi er alene er det noget andet, vi kan have det sjovt, tale om alt muligt og kysse. Nu tror jeg han er blevet sur på mig han ignorerer heletiden! jeg har det virkelig dårligt og venter bare på han svarer mig men han gør det ikke! jeg prøver at sove det væk men har heletiden følsen af at han hader mig nu! :'(
jeg ved ikke hvad jeg skal gøre for at han ikke er sur på mig eller i det mindste bare svare mig.
hilsen mig
 
28.11.2011
Sv: han er sur på mig
Hej med dig.
Hvis du er i tvivl om, han kan li dig, bør du snakke med ham. Det virker også underligt at han ikke vil kendes ved dig, når I er sammen med andre. Hvordan har du det med ham, vil du være sammen med ham eller ej.
Pia
 
Tags: kæreste | tvivl
03.09.2011  
Pigen i mit liv
Jeg har lidt et oroblem her for leden spurgte jeg hende jeg havde noget kørende med om hun ville komme sammen hun sagde hun vil tænke over det og nu siger hun at hun ikke ved det problemet er bare ejg elsker hende og hun siger hun også elsker mig og hun godt kan lide mig og den ene dag lå vi og kyssede ovs! og så dagen efter gad hun mig nærmest ikke håber i kan gi mig nogle råd om hvorfor og hvad jeg skal sige vil godt sankke med hende om det for elsker hende jo så.
 
28.11.2011
Sv: pigen i mit liv
Hej med dig.
Det er jo svært hvis du har spurgt, og hun ikke helt om hun vil komme sammen med dig. Du kan jo vælge; at give hende fred og ro til at finde ud af om hun vil dig!
Du kan også vælge at pårvirke hende ved at være sammen med hende, gøre ting og blive ved med at fortælle hende at du gerne vil være sammen med hende.
Hvilken en du vælger er op til dig, du kender hende bedst, og har måske en fornemmelse af hvad der virker.
Pia
 
31.08.2011  
Dreng
Hej jeg er en pige på 15 år og jeg kan rigtig godt lide en dreng men jeg ved ikke om han kan lide mig hvad skal jeg gøre for at jeg ved at han kan lide mig
 
30.09.2011
Sv: dreng
Hej med dig.
Prøv at send sms, eller lave et brev til ham. Du kunne jo også sige det til ham, men det kræver mod. Kan du ikke "hænge ud" der hvor han er og på den måde bruge lidt mere tid på ham, så han fornemmer at du er interesseret i ham, måske virker det?
Held og Lykke
Pia
 
29.08.2011  
Kærlighed
Der er en pige fra min klasse jeg er forelsked i men jeg tørre ik og spørger hinde
 
30.09.2011
Sv: kærlighed
Hej med dig.
Prøv at send sms, eller lave et brev til hende. Du kunne jo også sige det til hende, men det kræver mod. Kan du ikke "hænge ud" der hvor hun er og på den måde bruge lidt mere tid på hende, så hun fornemmer at du er interesseret i hende, måske virker det!
Held og Lykke
Pia
 
24.08.2011  
I tvivl
Hej. Jeg er damn forelsket i min 16-årige kæreste. Jeg er selv 14. Og vi har lavet seksuelle ting i en måned nu. Alt andet end sex, da jeg stadig er jomfru.. men jeg føler mig klar til det nu, og han siger også til mig, at han virkelig ikke vil tvinge mig, for så ville han få det dårligt med sig selv. Og jeg føler mig virkelig klar, men stadig siger min far, at det jo egentlig er ulovligt.. men jeg elsker ham jo, og føler mig klar. Og jeg er egentlig også bange for om folk vil synes jeg er for nem, at få fat på.. hvad skal jeg gøre? ):
 
30.09.2011
Sv: i tvivl
Hej med dig.
Du skal tænke dig godt om, for hvornår er man virkelig klar? Det er en stor ting, som du skal være sikker på. Har du tiltro til ham? Vil han behandle dig ordenligt, også bagefter? Der er jo en aldersgrænse på 15 år, i forhold til at dyrke sex, der mener eksperter at man er klar!
Mit råd er derfor også at du bør vente og huske at beskytte dig, når tiden kommer.
Pia
 
Tags: alder | erfaring | sex | tvivl | vente
17.08.2011  
Skal jeg eller skal jeg ikke?
Hej pia
jeg er en pige på 14 som er forelsket i en rigtig dejlig dreng.
min bror sig jeg ikke skal få noget med ham fordi han han mange andre piger.
jeg kan jo ikke bare lad være og være forelsket i ham men det er bare hvem jeg skal høre på om jeg skal føle mit hjerte også prøve og se hvad der så sker eller skal jeg bare høre på hvad min bror sige jeg kan ikke lad være og blive ked af det når jeg tænke på det fordi han er jo virkelig godt kan li ham
hilsen emma som ikke ved hvilken vej jeg skal gå.
 
30.09.2011
Sv: skal jeg eller skal jeg ik
Hej Emma.
Det er jo svær for at vide, hvorfor din bror ikke syntes at du skal bruge tid på ham. Er der noget som han ikke fortæller dig, og ved han mere om ham, end han har sagt? Kunne det tænkes at du spørger ham lidt om det?
Du skal jo også lære af dine egne erfaringer, men det er altid godt at lytte til råd fra andre.
Hvem stoler du mest på i denne situation?
Pia
 
31.07.2011  
Skal jeg eller skal jeg ikke?
Hej pia, jeg er en 17 årig pige med et problem.
nu skal du hører.. i oktober 2010 mødte jeg en rigtig rigtig sød fyr, vi så mere og mere til hinanden og vi bliver så rigtig forelsket og bliver så kærester i november mrd. Tiden flyver afsted men allerede efter to mdr syns jeg at han begynder at virke lidt mærkelig overfor mig, han skjulte sin mobil når han fik beskeder hvilket han gjorde hele tiden, slettede altid alle beskederne så jeg ikke kunne se hvem han skrev med. Jeg spurgte ham om han havde gang i noget hvor han så meget underlig ud men svarede nej det havde han ikke og at han elskede mig og jeg fik bare alle de rosende ord på en gang.
det blev så bestemt ikke bedre med tiden, jeg prøvede at stole på ham men en dag tog jeg ham i at han havde haft gang i en anden pige i to mrd, jeg gjorde det forbi med ham, vi var kærester i 4 mrd. Det er så 4 mdr siden jeg har hørt fra ham, og jeg kan virkelig ikke komme over ham, jeg troede at jeg ville komme huritgere over ham når jeg ikke havde nogen kontakt med ham overhovedet, men jeg er fornylig begyndt at drømme om ham og tænker en del på ham, men jeg ved ikke om det bare er en periode jeg skal igennem. Det skal forresten også siges at jeg så ham en dag hvor jeg var ude at kører med en veninde og jeg begyndte at få stor hjertebanken og begyndte faktisk også at græde. Jeg forstår ikke hvorfor jeg har så svært ved at komme over ham, det er aldrig været sådan før. Mit spørgsmål er .. skal jeg kontakte ham igen og sige hvordan jeg har det og sige jeg rigtig gerne vil være venner med ham igen, fordi jeg savner ham jo så meget /: . Eller om jeg bare skal lade vær
håber du vil komme med et råd eller to knus den meget fortvivlede pige.
 
21.08.2011
Sv: skal jeg eller skal jeg ik
Hej med dig.
Jeg kan godt forstå at du er fortvivlede og ikke helt har styr på dine følelser. Du oplever både glæde og gråd ved at se og tænke på ham. Det virker ikke helt som om at du har sluppet det forhold som du er kommet ud af. Det kan godt være at du har sagt til dig selv at det er forbi, men du har ikke afsluttede det følsesmæssigt.
Du skal stille dig selv et par spørgsmål;
Hvis du tager ham tilbage, vil du da kunne stole på ham?
Vil du kunne lade vær' med at tvivle, når han sms'er eller modtager beskedder?
Vil du kunne være "kun ven" med ham?
Hvis du går og drømmer om ham og kun har øjne for ham, ja så giver du ikke dig selv en mulighed for at møde andre søde fyre.
Mit råd til dig, få ham ud af dit system, og se dig om eftere en sød ny kæreste.
Håber at du kan bruge mit svar.
Pia
 
21.06.2011  
Hej pia (:
Ja, det startede med at jeg var til en privat fest hos min bedsteveninde i herlev (stor københavn), ca. En time fra mig af (:
men der var så en heelt vild sød dreng vi snakkede rigtig godt sammen og til sidst endte med vi lå alene i en dobbelt sofa, og lå og kyssede/snavede og vi sagde smukke, frække og skat til hinanden og blev ved længe og så gav vi hinanden hand-job, det var en rigtig dejlig aften, og er næsten sikker på at hvis vi havde nogen kondomer havde vi ogs sex, men det har nu ikke noget med det at gøre, mit spørgsmål er faktisk...
ja, jeg holder allered af ham med tror du han føler det samme for mig? og tror du, udfra mir referat af sftenen at der nogen sinde vil bliver mere mellem os?

det hele skete d. 18/6-2011, og vi skriver skat til hinanden, men der er jo en time imellem os, men for mig sætter afstanden ingen grænser (:

plss, hjælp mig (:
 
28.07.2011
Sv: hej pia (:
Hej med dig.
Den eneste der kan give dig et svar, er ham!
Det luder som om at I begge er vilde med hinanden, men for at det skal blive til mere og at I evt. bliver kærester, ja så skal I jo snakke sammen og lade hinanden vide hvordan, og hvilke følelser I har for hinanden.
Aftand kan selvfølgelig godt blive et problem, men lad nu tiden vise det.
Sms til han og foreslå at I møde, evt. halv vejs, så kan du jo se om han stadig vil dig.
Pia
 
18.06.2011  
Følelsesmæssig misbrug...
Hej heidi.
jeg har lige været til eksamen om ''kærestevold'', hvor jeg gav tre foreksempler om kærestevold og det var fysisk, seksuelt og følelsesmæssig..
jeg har en kæreste, som jeg har været sammen med i otte måneder.
han har altid været meget jaloux, men det er blevet så ekstremt at jeg ikke må gå til fester fx, jeg må slet ikke være i kontakt med nogen. Det er som om han isolerer mig fra mine venner og familie...
han har taget styrningen over mig, føler jeg.
vi er altid oppe og skændes, vi har haft sindsyge skænderier, hvor jeg har låst mig selv inde på et toilet, fordi jeg var bange for at han ville slå mig.
han er rigtig skræmmende, når han bliver sur.
han har sparket mig, låst mig ude fra et hus i sverige, da mig og ham passede hans fars hus, han har slået mig.
jeg snakker ikke med nogle af mine veninder mere, heller ikke min mor, som jeg har haft alting med.
før var jeg en glad pige, men jeg er ikke den samme mere, jeg gider ikke lave noget, jeg er altid indenfor.
men alligevel elsker jeg ham stadig?
jeg plejer ikke at være typen som finder mig i det..
jeg ved ikke hvad jeg skal gøre.
jeg ved ikke hvad jeg skal gøre..
 
28.07.2011
Sv: følelsesmæssig misbrug...
Hej med dig.
Jeg kan godt forstå at det er svært for dig, du er i klemme mellem ham og "dit andet sociale liv" Du skriver at han har taget styrningen, det betyder at du har mistet kontrollen! Det er ikke godt og det er ikke sundt! Kan du på sigt leve med det? Tror du på at han vil forandre sig, eller der det dig, som skal lave dig selv om??
Du skal ikke gå og være bange, ej heller ændre dig, du skal have en kæreste der holder af dig som den du er og en som vil give dig frihed til at mødes med dine venner! IKKE en som er jaloux. Kærlighed kan overvinde meget, men i dit tilfælde er den ved at dø! Hvor er den "søde" fyr du forelskede dig i? Tror du han kommer tilbage? Tror du på jer to?
Tænk over de spørgsmål jeg har stillet dig, derigennem kan du måske finde svaret!
Held og lykke, og skriv endelig igen hvis du får brug for det.
Pia
 
13.06.2011  
Han har ik tid! :o
Hej jeg er en pige på 15 snart 16, og jeg har en kæreste. Vi har været sammen lidt over en månde, men vi har ikke rigtig være sammen, kun 3 gnagen, og han siger altid at han ik lige har tid, for så skal han lige til træning og sådan lidt.
- og jeg ved ikke hvad jeg skal sige til han, kan du hjælpe mig?
og tak for hjælpen.

hilsen mig :)
 
28.07.2011
Sv: han har ik tid! :o
Hej med dig.
Jeg vil råde dig til at få en snak med ham, du bliver nød til at sige til ham, at du ikke helt kan forstå ham! Vil han være sammen med dig eller ej?
Er det en dårlig undskyldning han kommer med, for at undgå at sige det til dig?
Du skal bede ham om et ærligt svar!
På den måde kan du få vished om han vil dig eller ej.
Pia
 
07.06.2011  
Jalousi
Hej pia

jeg er en pige på 17 år.

jeg har et problem med min jalousi. Jeg er meget jaloux hvis jeg ser min kæreste snakke med en anden pige. Vi var venner i over et år før vi fandt sammen og har nu været sammen i et halvt års tid, så vi kender hinanden rimelig godt. Han er i et band og han er bestemt heller ikke grim. Jeg var med til en koncert med bandet, og så kom der selvfølgelig en masse med som han kendte i forevejen, jeg snakkede med nogle andre venner og han stod 3-4 meter fra mig og snakkede med to piger. Den ene tøs krammer ham da de siger hej, det er også helt fint for det gør jeg jo også selv når jeg hilser, men efter det, så lægger hun armen om ham og så har han også armen om hende... Og sådan står de i 5 minutter, 4 meter fra mig mens jeg bare ser på det. Jeg kunne bare mærke at vreden steg op i mig og resten af aftenen var jeg lidt kold over for ham. Jeg skulle have fortalt ham hvor meget det irriterede mig men jeg kunne ikke. Jeg har lovet mig selv at jeg vil gøre det hvis jeg ser det ske igen.

jeg føler bare nogle gange at jeg er for jaloux.... jeg vil faktisk godt bare af med jalousien, jeg ved godt at det er et tegn på at jeg faktisk elsker ham og hvis jeg ikke var jaloux ville han ikke betyde noget, men jeg er i tvivl om det er for meget eller ej.

har du nogle råd, links eller andet, der kan hjælpe mig med at være mindre jaloux?
 
10.06.2011
Sv: jalousi
Hej med dig.
Du er jo allerede på vej, du har erkendt at du skal være obs. på det, du skal bare finde ud af hvordan og hvorfor du bliver jaloux!
Hvis jeg var dig, ville jeg begynde med at snakke med din kæreste, det er vigtigt at I får laver "et sæt spilleregler" I begge kan leve med! Fortæl ham hvordan du får det, når du oplever ham ude med bandet, og lad ham sige det han ser og oplever. Jeg er sikker på at hvis du føler dig mere sikker på hans kærlighed og følelser så vil den jalousi du har forsvinde, men det er jo bare mit bud.
Pia
 
14.05.2011  
Forelsket i lærer
Jeg er sindssygt forelsket i min 25-årige lærer. Han er ekstremt lækker og virker sød. Problemet er bare at jeg næsten er sikker på at han ikke føler det samme! jeg tænker på ham hele tiden, også selvom jeg virkelig prøver at lade være. Tanken om at han højst sandsynlig er ligeglad med mig, er virkelig deprimerende. Hvis jeg skal sige til ham hvordan jeg føler, hvordan skal jeg så sige det? altså hvornår og nærmest ordret hvad? (:
 
18.05.2011
Sv: forelsket i lærer
Hej med dig.
Du er ikke den eneste der har været/er forelsket i sin lærer - du bliver heller ikke den sidste.
Du skal få styr på hvad en forelskelse er for dig, hvad gør det ved dig, hvilken følelser får du og hvordan får du lyst til at opføre dig? Er du sikker på at det ikke bare er betaget af ham?

Er det overhovedet muligt at det bliver jer? Skolen har en politik på det område, kender du den? Jeg vil råde dig til at finde en på din egen alder og glemme ham.
Pia
 
11.05.2011  
Forvirret.
Jeg er en pige på 14 år. Jeg har en kæreste som jeg har haft i omkring 4 måneder. Vi har det rigtig godt sammen og sådan noget. Så en dag mødte jeg en dreng som jeg så fandt på facebook da jeg kom hjem. Vi har nu skrevet sammen i noget tid, og jeg er faktisk blevet lille smule forelsket i ham.
hvad skal jeg gøre?.. nu da jeg er begyndt at skrive med ham, er jeg begyndt at tvivle på mit og min kærestes forhold... Jeg er begyndt at se alle de dårlige ting ved min kæreste...
hjælp mig..

mvh. "ole"
 
18.05.2011
Sv: forvirret.
Hej Ole.
Husk på at din kæreste kan du se, føle og snakke med. Ham på nettet kan du kun skrive med! Hvordan kan du vide om han er den, han udgiver sig for at være? Hvis du er tvivl så snak med din kæreste om det, for jeres forhold er så nyt, at I stadig skal lære hinanden at kende, og det tager tid.
Hvis du er interesseret i at beholde ham du har kendt i 4 måneder, så bliver du nød til at snakke med ham!
Pia
 
09.05.2011  
Hjælp! fra den bange dreng
Jeg er dreng på 15 år, og lige for tiden har jeg haft det svært. Det hele startede med at jeg fik min kæreste som jeg stadig har, men i løbet af det sidste stykke tid har jeg det, som om at jeg har mistet mine følelser for hende. Og da jeg var til fest med min kusine endte jeg med at forelske mig i hendes veninde.
så jeg tog hjem og hørte min kæreste ad hvordan hun ville forholde sig til at miste en kæreste som mig, og i det jeg spurgte hende kom et svar som rystede mig.
hun skrev at hun ikke ville kunne klare at miste en person som hun holdte så meget af engang til, og at hun ville prøve at begå selvmord (hun har prøvede at begå selvmord en gang for længe siden men blev reddet fra det) hvis det skete, og den her gang gøre sit liv færdigt.
så nu har jeg den følelse af at jeg ikke har lyst til at slå op med hende da jeg er bange for at hun kan finde på at begå selvmord... Så jeg håber du kan hjælpe mig pia.
 
18.05.2011
Sv: hjælp! fra den bange dreng
Hej med dig.
Sikke noget, hva?
Hvis du vælger at blive sammen med hende, er det jo pga. den forkerte grund! Du er jo ikke forelsket i hende, men bliver pga. medlidenhed. Kan du det? Kan du lægge låg på dine følelser? Hvordan tror du I får det? Og kan hun med sine trusler får dig til alt?
Hun er jo syg, og har brug for hjælp, kan du ikke snakke med nogen som kan hjælpe hende eller sige det til hendes forældre?
Fra man siger, at man vil begå selvmord, og til at man rent faktisk gør det, er der lang vej! Ofte sker det slet ikke, men er derimod et råb om hjælp fra personen af.
Det er ikke dit ansvar, og du holder ikke hendes liv i dine hænder, hun er selv ansvarlig for sit liv, men du kan hjælpe hende til at få hjælp!
Du skal snakke med hendes forældre eller hendes venner og fortælle hvor bekymret du er.
Håber at det hjælper.
Pia
 
30.04.2011  
Jeg ved ikke om jeg skal misfo
Hej pia. Hør her.
jeg har haft noget kørende med en i 4 uger snart , og vi har nogen problemer , han bliver ved med og skrive at han aldrig kan ''give sin kærlighed ud'' altså at han altid ville blive hos mig , men jeg har jo så sagt til ham at det kan han ikke sige , for en eller anden dag sker det? - men så er der det jeg forvirret om , det er at han har sagt er at '' mens vi har noget kørende , ville jeg aldrig finde en anden'' og det gør mig ked af det , fordi så hentyder han jo næsten til at den dag vi kommer sammen , ville han give sin kærlighed til en anden ? - eller misforstår jeg det ? - jeg har virkelig brug for hjælp , ? !
 
02.05.2011
Sv: jeg ved ikke om jeg skal m
Hej med dig.
Der er alt for mange spørgsmål, og alt for meget der er usikkert, i det han siger og i det du tolker!
Mit råd, sæt jer ned og få snakket om betydningen af det han siger og få styr på det du opfatter. Det er den eneste måde I kan få styr på det I mener om hinanden og det I tilægger jers forhold.
Pia
 
20.04.2011  
Skal jeg !!!!!!????
Hej jeg er en pige på 14, der har en kæreste på 15 og han vil rigtig gerne i seng med mig og jeg er ikke jomfru mere, og jeg vil rigtig oss gerne, men jeg ved ikk hvad min mor, siger og jeg tør ikk sige det til hende for jeg er vildt bange for at hun siger at han ikk må komme hjem til mig mere..... Hvordan skal jeg sige det til hende hjælp miig!!!!!
 
02.05.2011
Sv: skal jeg !!!!!!????
Hej med dig.
Jeg vil foreslå at du melder klart ud, eller du kan spørge din mor til råds. Måske vil I på den måde komme ind på det.
Det bedste er at du er ærlig og ikke går bag hendes ryg.
Pia
 
24.03.2011  
Ok..
Jeg har taget startet med at gå nogle forkerte veje og vælge det dårlige, det har givet mange konsikvenser. Og jeg har lukket mange døre for mig selv. Jeg blev venner med de "forkerte" og kommet til at stå på kanten i et rigtig dårligt miljø som jeg endelig ikke har lyst til. Men jeg ved ikke hvordan jeg skal komme ud af alt det her, jeg har ikke selv set mig som en der var helt der ude før det var ved at være forsent. Så nu står jeg som sagt der på kanten, jeg vil bare gerne helt ud! jeg ved bare ikke hvordan, de venner betyder meget for mig og jeg vil ikke bare droppe dem men jeg vil jo ikke være der ude. Og jeg har påvirket en masse af mine gamle venner til at tage de samme fejl beslutninger som mig og jeg bliver sur hver gang jeg ser på sådan noget og det mister jeg dem på og det er jo endelig sådan nogle som holder mere af end noget andet for
 
29.03.2011
Sv: ok..
Hej med dig.
Jeg vil godt tilbyde dig at du kan snakke med mig om det i telefonen, hvis du har lyst?
Vi kan komme rundet om alle de ting der gør det svært for dig, og jeg vil kunne råde dig på en meget bedre måde!
Så er du frisk?
Du kan sende mig dit mobil nr. og et tidspunkt der passer dig, så vil jeg ringe.
Det er anonymt så du behøver ikke at bekymre dig om noget! Her er mit nr. 7236 5132
Håber at høre fra dig
Pia
 
25.03.2011  
Hej igen pia
Det er mig med de 4 år der var imellem os. Hm, altså jeg er meget moden af min alder og jeg er bestemt ikke som en pige på 15 år. Jeg er meget stædig og står ved mine svar, så jeg tror saktens at det kan gå på den måde. Men jeg ved heller ikke hvad jeg skal sige til mine forældre??? jeg tror at de bliver meget sure, men jeg ved det selvfølgelig ikke... Men nu er jeg bare blevet i tvivl om jeg egentlig er glad for ham... Når jeg er sammen med ham, lyver jeg for mine forældre og siger at jeg skal være sammen med nogle veninder, men så tager jeg et eller andet sted hen og mødes med ham og ja, han har kørekort. Men jeg vil ikke sige noget til mine forældre, før jeg er sikker på mig og ham. For hvis ikke der bliver noget, syntes jeg ikke der er nogen grund til, at mine forældre bør vide noget??? men jeg ved det sgu ikke, det er også bare så irriterende at jeg skal gå og lyve om det og sige at jeg skal noget helt andet, end det jeg faktisk skal :( knus mig.
 
29.03.2011
Sv: hej igen pia
Hej igen.
Ja du er jo selv inde på det, tænk nu hvis de opdager det, eller får det af vide af andre! Det er bedst at spille med åbne kort, for det betaler sig altid i den sidste ende. Det er også svært for at dig hele tiden at skulle lyve dig et andet sted hen! Jeg håber at du finder ud af det.
Pia
 
20.03.2011  
Hvad fanden skal jeg gøre?
Hey pia.
jeg er en dreng på 16 og har en kæreste på 15, jeg er skinhead ikke naziskinhead men trad skinhead det har intil videre ikke været et problem for mig intil min kærestes forældre mødte mig. Jeg elsker min kæreste hun er sød, sjov, klog, og så er hun så smuk at du tror det er løgn, uden det skal lyde femset men så fulender hun mig hun er grunden til at jeg står op om morgenen men på det seneste er jeg begynt at tro hun overvejer at gøre det forbi med mig, jeg hved hun skændes meget med sine forældre og anden familie.

kære pia hvad skal jeg gøre? jeg har aldrig følt sådan her om nogen før og jeg hved jeg elsker hende højere end noget andet på jorden og vil bare så gerne være sammen med hende hele tiden.

hilsen skinheaden.
 
25.03.2011
Sv: hvad fanden skal jeg gøre?
Hej med dig.
Du er da heldig at hun støtter og hjælper dig! Hvad gør du tilgengæld? Det kunne jo være at hun er ved at blive "træt af" at det er hende der giver i det forhold? Har du snakket med hende om det? Det kan jo også være at hun blot er inden i en periode hvor hun er træt og helt uden energi, og så har man kun øje for en selv! Måske er der slet ikke noget i vegen, måske er de dig der er i tvivl? Prøv at spørg hende, hun vil kunne give dig svar, og få det af eller bekræftet, det du går og tumler med.
Pia
 
  1  2  


Senest opdateret 23.12.2017 10:56 af MH