ForsideFørste uge af sommerferieAnden uge af sommerferien10. kl.Information om 10. klasseKommende elev i 2020-21?Valg af fagpakke10EUDBusinessKunst & designKulturen kalderSport & sundhedSundhed, omsorg og livTech & scienceUd i verdenElev fra anden kommuneSkoleferieplanYderligere info 2019-20SkolekortSygdom & fraværUU-vejledningElevloginLæringscentretDanskEngelskMatematikTyskFysikOSOLærerloginInternationaliseringeFamily 4UEUneedsUUddannelsessystemerREFROEntreprenørskab10PlusUngdomsklassenUngdomsskoleUngdomsskole/holdoversigtSommerferieaktiviteterKnallertkørekortBetaling til holdGenerelle oplysningerOm UndervisningenTil undervisereJagten 20207'eren 2020UngdomsklubberAfd. Holbæk byVestergadeFritidscentretLadegårdsparkenAfd. KatrinedalSvinningeAfd. SkovvejenKlubben i JyderupKlubben i JernløseAfd. KildedamKlubben i VipperødKlubben i TølløseKontaktpersonerOm UngdomsklubberneUngkort og UngfestNetværksklubberSSPSSPArbejdsgrundlagTematikkerTyveriVold og truslerMobning og chikaneRusmidler og misbrugKriminalitet genereltSociale medierRadikaliseringStraffeattesterLinksKontakt SSPKreds- og lokalrådDe 4 Netværkget2sportDAMGrejbankUdlejning og reglerHvad er en grejbankTelte m.mKano,Kajak & udrustningDiverse udstyrKontakt vedr. GrejbankUngdomsrådKontaktKontakt osBestyrelseInterntOm osBrevkasserSSP og KriminalitetCorona / COVID-19Sex og SundhedVenskab og kærlighedMig og min famlieMisbrug og stofferUddannelse og ErhvervLinks til rådgivningSpørgsmål og kommentarer
Share on facebookShare on twitterNotify a friendPrint page

Brevkasse: Venskab og Kærlighed

Mille Martha Hjort besvarer spørgsmål inden 7 dage.
 

Har du brug for et godt råd.

Går du og tumler med spørgsmål, omkring venskab og kærlighed du ikke kan få svar på, så har du chancen her. Skriv til Mille Martha Hjort som på bedste vis vil forsøge at hjælpe.

Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
Mille
 
 
Vis alle usikker
29.10.2012  
Kan kan ikke få ham ud af mit
Hej pia..
jeg er en pige på 14 år der har et problem som jeg håber at du vil hjælpe mig med.Rher i fredags holdte to af mine veninder en fest i anledning af deres fødselsdage, der var en vildt sød dreng som jeg nogenlunde kendte, men ikke privat.Avi faldt hurtigt i snak og fandt ud af at vi havde gået til judo sammen for ca.S3 år siden.Nmin veninde var fast besluttet på at jeg skulle score ham, og sagde at jeg skulle prøve at kysse ham.Ejeg syntes egentlig også selv at han var vildt dejlig, så hvorfor ikke.Evi havde den bedste kemi når vi snakkede, og han var bare så skøn at se og høre på.Lvi satte os nogle stykker udenfor og han spurgte mig og en veninde om vi var fulde..vi svarede self.Rnej, men det var vi nok lidt alligevel.Ghan sagde at mig og min veninde skulle kysse for at bevise det og det gjorde vi så, min veninde sagde at han skulle kysse hende for at bevise at han ikke var fuld og så gav han hende et tantekys, bare sådan venskabeligt.Jder udbrød jeg at jeg ville da også have et kys af ham og det fik jeg, han kyssede mig men blev ved med det, vi snavede og holdte rigtig tæt om hinanden resten af aftenen var vi sammen som om der var noget mellem os og vi havde det vildt hyggeligt.Ada festen var slut snakkede jeg med en af hans bedste veninder som også er min veninde og hun fortalte mig at han havde sagt at jeg virkelig skulle bevise noget overfor ham hvis vi skulle få noget kørene.Kdet satte lidt nogle tanker i gang, for han er både sygo lækker, mega sød og en enhver pige ville falde for og så er han et år ældre end mig…
nu er det bare sådan at jeg er blevet lidt halv varm på ham og tænker virkelig på ham hele tiden, altså vi skriver sammen, men ikke sådan ”intimt” hvis man kan sige det sådan, men jeg vil gerne være sammen med ham, han har bare ikke spurgt mig og jeg ved ikke rigtig hvordan jeg skal give udtryk for at jeg gerne vil være sammen med ham eller spørge ham om det, for måske er jeg mere interesseret i ham end han er i mig og jeg ved hvordan drenge har det med desperate piger, så jeg aner ikke hvad jeg skal gøre?? please hjælp!
 
31.10.2012
Sv: kan kan ikke få ham ud af
Hej med dig.
Det virker som om at han er interesseret i dig, det du bare skla finde ud af, hvor meget?
Du skal nok lige tænke over, hvad det er du skal bevise, hvad er det han vil ha du skal gøre?
Hvis du vil ham, så er mit råd til dig, kontakt ham og snak med ham om det I lavede til festen, og spørg ham hvordan han har det med det? Det kan jo være at han slår det hen, eller måske byder han dig op til dans?
En ting er sikkert, hvid du ikke gør noget, sker der nok heller ikke noget! Du kunne jo også få en af dine veninder til at lade det sive at du er lidt vild med ham, måske bidder han på, på den måde.
Prøv at gøre noget aktivt, så får du svar.
Pia
25.09.2012  
Selvtillid..
Hej heidi..

jeg er en pige på 16 år, der har en ekstrem dårlig selvtillid.Ejeg hader min krop og mig selv.Ejeg føler mig hele tiden tyk - bmi? jeg er 1.H5 høj og vejer imellem 57-58 kg. Pit problem er at jeg ikke kan have en kæreste.Vjeg vil bare så gerne! at blive elsket for den man er, det ville jo være fantastisk!! men mit hovede bliver ved med at sige at jeg ikke er god nok til nogen.Ahver gang jeg har haft en kæreste har jeg ikke kunnet holde ud at være tæt på ham.Mjeg føler mig ulækker og har ikke villet have at han rørte ved mig, fordi jeg tænkte at han garanteret ville føle det samme. Mvordan får jeg min selvtillid tilbage? den var der engang!!

kh den usikre pige.
 
08.10.2012
Sv: selvtillid..
Hej med dig.
Jeg kan så godt li' det ordsprog;
Det du fokuserer på, får du mere af!
I dit tilfælde er det alle de negative tanker du tænker om dig selv(altså det du fokuserer på) Det bekræftigere du også ved at "holde dig selv nede" og ikke tillade dig at opleve kærligheden eller det at være tæt!
Det hele begynder med dig selv, og hvis du vil træne dig i at få bygget din selvtillid op, så kan du via Ungdomsskolen i Holbæk melde dig til et hold, hvor man arbejder med det. Prøv at kigge på lystavlen.dk under DU skal tro på dig selv.

et hold som køre om Onsdagen, første gang d. 24/10-12 16:00-18:00 Holbæk Ungdomscenter

Omhandler dette; dU skal tro på dig selv
Bliv opmærksom på dine STYRKER
Bliv opmærksom på dine SVAGHEDER
Få styr på din NERVØSITET - og kom ud over kanten

Sted: Holbæk Ungdomscenter, 69-bygningen/Gym.salen, Gl. Ringstedvej 32, Holbæk
Dag: Onsdag kl.16.00-18.30
Start: Onsdag d. 24/10-12 - 24/4-13 NB: se start tidspunkt
Antal gange: 23

Prøv at se om det er noget for dig, hvis ideen er dum, så skriv til mig igen. Husk blot på, at hvis du ikke selv aktivt gør noget, så ændre tingene sig heller aldrig. Tro på det, og hop ud i det.
Pia
19.05.2012  
Ked af det....
Hej pia,
jeg skriver fordi jeg lige for tiden hele tiden føler mig ked af det. Jeg ved ikke rigtig hvorfor, men jeg går hele tiden og føler at jeg ikke er god nok og sådanne ting.Gjeg forstår ikke rigtig hvorfor især ikke da jeg næsten lige har fået en kæreste som hele tiden fortæller mig hvor dejlig og smuk han synes jeg er.Shan har sagt til mig at han synes jeg virker lidt fraværende her for tiden og jeg tror at disse følelser har skylden, men jeg ved ikke rigtig hvordan jeg skal forklare ham dem når ikke engang selv forstår dem..O.Sjeg føler også hele tiden at min kæreste er for god til mig og helt sikkert ringer lige om lidt og slår op.E..Ehjælp? p.R.Fjeg er 15 og har fået min menstruation kan det måske have noget at gøre med harmoner?
 
14.06.2012
Sv: ked af det....
Hej med dig.
Jeg er sikker på at du er god nok, men jeg kan også godt forstå at du engang imellem føler dig usikker og ikke helt kan finde ud af hvilket ben du skal stå på. Det er naturligt at der sker en masse med din krop og sind, når du får din menses, men du bør være opmærksom på om det fortsætter, for så ville jeg råde dig til at kontakte din læge. I forhold til din kæreste, kan du jo prøve at fortælle ham hvordan du har det, måske kan I få en snak om det, måske vil det hjælpe! Der er jo også SSP på din skole, som du evt. kan tage en snak med.
Hvis nu ikke det hjælper, så skriver du igen, for jeg kan også tilbyde at snakke med dig.
Pia
 

NB! Denne brevkasse service er primært forbeholdt unge fra Holbæk Kommune, så hvis du skriver til os, og ikke er bosiddende her, kan vi ikke garantere at du får svar på dit spørgsmål.

.Senest opdateret 01.04.2019 18:25 af MH