ForsideFørste uge af sommerferieAnden uge af sommerferien10. kl.Information om 10. klasseKommende elev i 2020-21?Valg af fagpakke10EUDBusinessKunst & designKulturen kalderSport & sundhedSundhed, omsorg og livTech & scienceUd i verdenElev fra anden kommuneSkoleferieplanYderligere info 2019-20SkolekortSygdom & fraværUU-vejledningElevloginLæringscentretDanskEngelskMatematikTyskFysikOSOLærerloginInternationaliseringeFamily 4UEUneedsUUddannelsessystemerREFROEntreprenørskab10PlusUngdomsklassenUngdomsskoleUngdomsskole/holdoversigtSommerferieaktiviteterKnallertkørekortBetaling til holdGenerelle oplysningerOm UndervisningenTil undervisereJagten 20207'eren 2020UngdomsklubberAfd. Holbæk byVestergadeFritidscentretLadegårdsparkenAfd. KatrinedalSvinningeAfd. SkovvejenKlubben i JyderupKlubben i JernløseAfd. KildedamKlubben i VipperødKlubben i TølløseKontaktpersonerOm UngdomsklubberneUngkort og UngfestNetværksklubberSSPSSPArbejdsgrundlagTematikkerTyveriVold og truslerMobning og chikaneRusmidler og misbrugKriminalitet genereltSociale medierRadikaliseringStraffeattesterLinksKontakt SSPKreds- og lokalrådDe 4 Netværkget2sportDAMGrejbankUdlejning og reglerHvad er en grejbankTelte m.mKano,Kajak & udrustningDiverse udstyrKontakt vedr. GrejbankUngdomsrådKontaktKontakt osBestyrelseInterntOm osBrevkasserSSP og KriminalitetCorona / COVID-19Sex og SundhedVenskab og kærlighedMig og min famlieMisbrug og stofferUddannelse og ErhvervLinks til rådgivningSpørgsmål og kommentarer
Share on facebookShare on twitterNotify a friendPrint page

Brevkasse: Venskab og Kærlighed

Mille Martha Hjort besvarer spørgsmål inden 7 dage.
 

Har du brug for et godt råd.

Går du og tumler med spørgsmål, omkring venskab og kærlighed du ikke kan få svar på, så har du chancen her. Skriv til Mille Martha Hjort som på bedste vis vil forsøge at hjælpe.

Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
Mille
 
 
Vis alle utro
18.02.2012  
Kæresten.
Hej pia,
jeg har lige et par ting du meget gerne må svare mig på.

jeg er lidt rundt på gulvet, og ved ikke hvad jeg skal gøre.1
1) min kæreste er super sød, dejlig og totalt charmerende når vi er sammen, men har det med at være ret jaloux hvad gør jeg? han blev sur på mig fordi jeg havde skrevet noget stille og roligt til en anden dreng, bare venskabeligt, og så sagde jeg bare til ham at det ville jeg da godt stoppe med hvis det var det, dette er sket 2-3 gange, men så har jeg enten senere fundet ud af, allerede vidst eller begge dele at han ikke bare har skrevet det samme, men også det der var værre til andre piger, og har sagt det til ham, men nu er det jo sket et par gange, så hvad skal jeg gøre?

2) så ved jeg også at han på et tidspunkt da han har skrevet med nogle piger har benægtet at han havde noget med en pige, og vi er altså kærester og var det også der, og jeg forstår ikke hvorfor han gør det? og hvad skal jeg gøre ved det? han ved ikke jeg ved det da det er noget jeg har fået fortalt af en anden.

kh
 
27.03.2012
Sv: kæresten.
Hej med dig.
Sikke nogt rod! Jeg vil råde jer til at sætte jer ned og få talt ud om dette her, hvis I skal videre og vil bygge på jeres forhold, så skal alt på bordret.
Hvis ikke i har tillid til hinanden , så kan det godt bliver svært! prøv at spørg dig slev om du tror på at I forbliver kærester?????
Har du og vil du invisterer tid i dette forhold, når han er dig utro? Prøv at se om I kan, og om I vil få snakket tingene igennem og da begynde på en frisk.
Held og lykke
Pia
29.01.2011  
Heeej
Heej pia jeg er en pige på 15 har snart været sammen med min kæreste i 2 år han har været utro 2 gange næsten 3.Shan siger han lover aldrig at gøre det igen osv osv men stoler ikke rigtig på ham
han kan ikke forstå jeg ikke stoler på ham helt osv. S

hvad skal jeg gøre jeg elsker haaam utrolig meget og vil bare ikk miste ham :d
 
07.02.2011
Sv: heeej
Hej med dig.
Jeg kan godt forstå at du ikke stoler på ham, for når han har gjort det så mange gange, falder han så i igen?
Du kan jo prøve at vende det om, hva' nu hvis det var dig, som havde været utro? Hvordan ville han så have det, og ville han kunne stole på dig? Du skal passe på, for grænsen for det du tillader rykker sig, og jeg er sikker på at det udnytter han. Der sker jo ikke noget, og du tager ham tilbage hver gang!
Hvor mange andre skal han have været sammen med? Hvornår siger du stop?
Håber at det har sat lidt tanker igang.
Pia
Tags: kæreste | tvivl | utro
16.01.2011  
Utro
Er man utro hvis man kysser med en anden, end den som man har en lille smule kørende med?;s
 
24.01.2011
Sv: utro
Hej med dig.
Ja det ville jeg sige, hva' nu hvis det var omvendt, og det var dig det gik ud over? Hvordan ville du så tage det?
Du skal tænke dig om, så du undgå at såre nogen.
Pia
Tags: kysser | utro
30.11.2010  
....
Hvis man kysser med en anden, inden at man kommer sammen med en man har noget med..
er man så personen utro?
 
07.12.2010
Sv: ....
Hej med dig.
Nej det er du ikke, du øver dig bare og det kan ikke skade. Du har jo ikke gjort noget forkert.
Pia
Tags: kysser | utro
 

NB! Denne brevkasse service er primært forbeholdt unge fra Holbæk Kommune, så hvis du skriver til os, og ikke er bosiddende her, kan vi ikke garantere at du får svar på dit spørgsmål.

.Senest opdateret 01.04.2019 18:25 af MH