Brevkasse: Venskab og Kærlighed
Mille Martha Hjort besvarer spørgsmål inden 7 dage.
 

NB! Denne brevkasse service er primært forbeholdt unge fra Holbæk Kommune, så hvis du skriver til os, og ikke er bosiddende her, kan vi ikke garantere at du får svar på dit spørgsmål.

.

 
Har du brug for et godt råd.
Går du og tumler med spørgsmål, omkring venskab og kærlighed du ikke kan få svar på, så har du chancen her. Skriv til Mille Martha Hjort som på bedste vis vil forsøge at hjælpe.

Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
Mille
 
 
Vis alle vikar
04.04.2011  
Hej pia
Hej pia.
jeg er forelsket i en vikar på skolen han er 24år jeg tænker på ham døgnet rundt og mig og min veninde sidder altid ved hand legeplads for at se ham men det gør vi aldrig men jeg ved ikk om han føler det samme som mig for når han ser mig smiler han og kigger på mig men jeg ville vide om skal jeg fortælle ham at jeg er lun på ham ??
 
26.04.2011
Sv: hej pia
Hej med dig.
Prøv at lægge mærke til hvordan han kigger på de andre elever, er det på samme måde han smiler til dem på? Du skal huske på at en vikar og en elev IKKE må indlede et forhold. Alle skoler har en politik på det område, og han vil blive fyret, hvis det bliver opdaget. Hvor gammel er du? Og har du ikke været forelsket før? Jeg syntes ikke at du skal fortælle ham det, du skal finde en på din egen alder, det er nok det bedste.
Pia
 


Senest opdateret 23.12.2017 10:56 af MH