ForsideFritidKlubberOm UngdomsklubberneUngkort og UngfestKlubben i VestergadeKLUB ØSTAfd. KatrinedalAfd. SkovvejenAfd. KildedamLD KLUBBENKontaktpersonerNetværksklubber7´erenUngdomsskole/holdoversigtKnallertkørekortBetaling til holdGenerelle oplysningerOm UndervisningenSkriv til UngdomsskolenTil undervisereHolbæk UngdomsrådJagten 20197'eren 2019Sommerferieaktiviteter10. kl.Information om 10. klasseKommende elev i 2020-21?Ud i verdenBusinessSundhed, omsorg og livTech & scienceKreativSport & sundhedKulturen kalder10EUDElev fra anden kommuneSkoleferieplanYderligere info 2019-20SkolekortSygdom & fraværUU-vejledningElevloginLæringscentretDanskEngelskMatematikTyskFysikOSOLærerloginNyhederInternationaliseringeFamily 4UEUneedsUUddannelsessystemerREFROEntreprenørskab10plusUngdomsklassenForebyggelseSSPArbejdsgrundlagTematikkerTyveriVold og truslerMobning og chikaneRusmidler og misbrugKriminalitet genereltSociale medierRadikaliseringStraffeattesterLinksKontakt SSPKreds- og lokalrådDe 4 NetværkRådgivning & brevkasserSSP og KriminalitetSex og SundhedVenskab og kærlighedMig og min famlieMisbrug og stofferUddannelse og ErhvervLinks til rådgivningSpørgsmål og kommentarerProjekterDIF get2sportFritidsjobDet Aktive MedborgerskabGrejbankUdlejning og reglerHvad er en grejbankTelte m.mKano,Kajak & udrustningDiverse udstyrKontakt vedr. GrejbankOm osKontaktUngHolbækKontakt osBestyrelseInterntEnglish
Skriv til Mads....
 
Farvescan08081410520_1

Kan vi lave andre ting i klubben?

Klik på billedet til højre og læs mere.

 
Herunder kan du skrive til Mads, hvad du godt kunne tænke dig at lave i - og med klubben. Har du spørgsmål vedrørende klubberne, så er Mads også klar med svar.

Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
IMG_0011
 
  1  2  3  4  5  6  7  8  9  
07.03.2014  
Jeg vil begynde til parkour
Hej jeg vil begyndte til parkour men jeg hved ikke hvor der er en klub nærmest mig
 
08.03.2014
Sv: jeg vil begynde til parkou
Kære "dig"

Først kan du prøve at holde øje med ungdomsskoleholdene, der annonceres her på hjemmesiden - finder du ikke hvad du søger, kan du skrive til Mia Petersen, afdelingsleder i ungdomsskolen på mip@holb.dk, evt. ringe til hende på 72365129. Hun kan helt sikkert hjælpe dig med at finde de rette oplysninger.

Med venlig hilsen

Mads
 
13.02.2014  
Slik
Hej mads..
vi er en gruppe fra gislinge klub som er lidt utilfredse.. :(
vi er lidt kede over at man ikke kan købe slik hernede mere. Hvor vi istedet har frugter og nogle kiks med rusiner i. Det går meget godt med frugten og vi laver smoothie, men kiksne bliver ikke købt.Ivi synes ikke det er så lækkert igen.Fderfor vil vi gerne have afskaffet kiksene med lidt slik som vi kan blande. Vet vil vi blive rigtig glade for, hvis det kunne blive til noget igen.


mvh gislinge klub, andreas witzell, simon cyril, simon bt, milan antony, thomas heimark, kristoffer witzell, cassandra frømling, marcus antony, cille frandsen, line thomsen, dennis larsen, benjamin wiese og mange flere.V

vi glæder os til at høre fra dig.O
kan kontaktes via mail: andreas-1701@live.dk
 
08.03.2014
Sv: slik
Kære brugere af Gislinge Klub

Tak for jeres spørgsmål om muligheden for at købe slik i Ungdomsklubben. Når vi stille og roligt er begyndt at udfase slik i vores ungdomsklubber, hænger det sammen med Holbæk Kommunes sundhedspolitik. Den taler om, at der altid skal være adgang til "det sunde alternativ" og at dette skal være let tilgængeligt. Dét gælder også i vores ungdomsklubber - og derfor indfører vi alternativer til slik. Og så syntes vi faktisk heller ikke, at kommunen skal være med til at sælge usunde ting til jer, der kommer i vores ungdomsklubber.... :o) I er selvfølgelig meget velkomne til at bestemme, hvilke alternativer I har mulighed for at få i klubberne - dét skal I snakke med klubmedarbejderne om. De vil helt sikkert lytte til jer - og jeg er helt sikker på, at I sammen vil finde frem til de rigtige alternativer til usundt slik :o)

Med venlig hilsen

Mads
 
23.09.2013  
Tølløse
Hej mads
hvornår kommer der en ungdomsklub her i tølløse igen, den er meget savnet blandt de unge her i tølløse.
 
23.09.2013
Sv: tølløse
Kære ?

Dejligt at høre, at ungdomsklubben i Tølløse er savnet :o) Jeg håber at kunne gøre dig og en masse andre unge glad ved at fortælle, at ungdomsklubben på Tølløsevej 62, åbner mandag d. 30. september kl. 1830 :o)

Med venlig hilsen

Mads
 
04.04.2013  
Optrædene
Hej mads..
ved du hvilke datoer der kommer nogen og optræder til centerfest?
de kunne være rigtige fedt hvis i kunne få uso eller l.C.cT til at optræde.
.


mvh.Ethe party guy
 
05.04.2013
Sv: optrædene
Hej The Party Guy

Vi har p.t. ikke fastlagt datoer for optrædende til centerfesterne. Og kan godt på forhånd oplyse, at vores budget slet ikke rækker til eksempelvis L.O.C. og andre kunstnere i samme "vægtklasse" :o) Men til centerfesten i aften kommer der til at ske noget lidt anderledes end tidligere - med afvikling af en række konkurrencer mm med rigtig god præmier :o)

Med venlig hilsen

Mads
 
23.03.2013  
Fotograf
Hej mads, hvor gammel skal man være for at kunne tage billeder til centerfest? :)
 
05.04.2013
Sv: fotograf
Hej med dig

Det findes der ikke noget fast svar på, men kunne jeg få dig til at maile mig på mabum@holb.dk - så kontakter jeg dig for nærmere information.

Med venlig hilsen

Mads
 
02.01.2013  
Kan jeg komme med
Hej mads kan man godt komme med til centerfest hvis ens gammel adrasse stå på ens klup kort.Hhvis ik hvor kan man ændre det
 
02.01.2013
Sv: kan jeg komme med
Hej med dig

Ja - du kan sagtens komme med. Hvis du alligevel ønsker at ændre din adresse, kan du blot bestille et nyt klubkort her på lystavlen.dk :o)

Med venlig hilsen

Mads
 
29.11.2012  
Næste centerfest?
Hej mads
hvornår er den næste centerfest?
hilsen nuka
 
03.12.2012
Sv: næste centerfest?
Hej Nuka

Næste centerfest er fredag d. 4. januar 2013 - glæd dig - det bliver endnu en fed fest :o)

Med venlig hilsen

Mads
 
14.10.2012  
Billeder :)
Hej mads :)

jeg hedder andreas jeg ville gerne vide om du, kamera manden stadig har de billeder fra d..1 april 2011 jeg ved godt det er lidt lang tid siden, tror du, du kan sende dem til mig? :)
 
03.12.2012
Sv: billeder :)
Hej Andreas

Prøv at skrive til mig på mabum@holb.dk - så vil jeg "efterforske" lidt i sagen :o)

Med venlig hilsen

Mads
 
08.08.2012  
Graffiti
Jo hvad så.

jeg er 15, og vil gerne lave graffiti, men er ikke på et hold, er det for sent i min alder at tilmelde sig et graffiti hold, og vis ikke hvor kan jeg så finde et hold?

m.H.D du ved
 
19.09.2012
Sv: graffiti
Hej "Du ved"

P.t. har Ungdomsskole ikke et graffitihold, men det kunne da være en mulighed - og jeg vil foreslå dig at rette henvendelse til afdelingsleder i Ungdomsskolen, Mia Petersen, tlf. 7236 5133, og få en snak om mulighederne.

Med venlig hilsen

Mads
 
12.07.2012  
Sur
Davs jeg skriver fordi jeg synes det er latterligt at i har lavet jers hjemmeside om jeg kan ikke finde ud at få bestilt mit klubkort og mine venner kan heller ikke så jeg vil bliver meget glad hvis i kunne lave den om til dan gamle hjemmeside :)
 
21.07.2012
Sv: sur
Hej med dig.

Vi er selvfølgelig kede af, hvis der er noget på vores hjemmeside der ikke "virker". Men lige præcis bestilling af klubkort skulle meget gerne "virke" igen fra starten af det nye skoleår. Men under alle omstændigheder kigger vi på det med det samme.

Med venlig hilsen Mads
 
03.01.2012  
Hej
Hej mads
jeg vil høre om du kan fortælle noget om evt tilbud af ungdomsklubber i holbæk? vi er lige flyttet hertil og min søn er 15 år og jeg tænker han mangler lidt netværk og interesser udenfor sporten
venlig hilsen gitte
 
03.01.2012
Sv: hej
Hej Gitte

Som ung i Holbæk Kommune, har man mulighed for at benytte alle ungdomsklubber i kommunen - se mere under fanebladet "ungdomsklubber" her på siden. Alle klubber har åbent 2 gange om ugen i tidsrummet kl. 1830 - 2130 (Undløse undtaget - hér kl. 1900 - 2200). Det er gratis at benytte ungdomsklubberne - dog skal man have klubkort, der kan bestilles her på siden - eller gå hen i én af klubberne og bestil sammen med personalet hér. Kig også på Ungdomsskolen, der har en lang række tilbud - der også som udgangspunkt er gratis. Fredag d. 6. januar - nu på fredag - er der centerfest i Holbæk, hvilket også er beskrevet under ungdomsklubber. Kontakt mig evt. på tlf. 72365129, mail mabum@holb.dk for lidt mere uddybende svar.

Med venlig hilsen Mads
 
14.11.2011  
Vipperød aftenklub
Hej mads jeg tænkte på om vi ikke kunne få en ekstra dag op i vipperød aftenklub alle der op vil gerne ha en ekstra dag og de voksne derop er også med på den?
 
03.01.2012
Sv: vipperød aftenklub
Hej med dig

Umiddelbart er der ikke udsigt til, at vi kan lave en ekstra åbningsaften i Viften - desværre - da vi helt sikkert også ville være med på idéen, hvis der ellers var penge til det :o) Men du/I er selvfølgelig meget velkomne til at benytte alle de andre ungdomsklubtilbud i Holbæk Kommune - alle ungdomsklubberne er åbne for alle unge i kommunen. Herudover er der centerfester, Ungdomsskoleaktiviteter og en række enkeltstående arrangementer og aktiviteter i løbet af året.

Med venlig hilsen

Mads
 
13.11.2011  
Heii mads
Heii mads
jeg tænk på om der var et hold hvor man kunne træne sin mave, arme og ben??
og om det var sådan om jeg kunne starte på det efter jul og nytår
 
03.01.2012
Sv: heii mads
Hej med dig

Ja - mon ikke Ungdomsskolen har ét eller andet hold, der kunne dække dit ønske? Prøv at gå ind på Ungdomsskolen her på hjemmesiden og tjek, hvad de har at byde på - eller ring til Mia Petersen på tlf. 7236 5133. Hun vil kunne give dig svar på dit spørgsmål :o)

Med venlig hilsen Mads
 
05.11.2011  
Centerfest
Hej mads!:-)
hvor gammel er det egentlig man skal være til centerfest? jeg har hørt det er blevet rykket ned til 12 år, passer det?
 
03.01.2012
Sv: centerfest
Hej med dig

Beklager det sene svar...... Det er sådan, at man skal være enten 13 år eller gå i 7. klasse for at kunne komme til centerfest. Hvis man følgelig kun er 12 år og går i 7. klasse, kræver vi dog, at man SKAL have gyldigt klubkort for at komme ind. Det er altså ikke alle 12-årige, der kan komme ind..... :o)

Med venlig hilsen Mads
 
01.10.2011  
X-factor vinderen 2011- sarah
Hej mads :)
jeg ved at i tidligere har haft sarah og spille til centerfest..jeg tænkte på om der var mulighed for at i kunne få hende til at spille der igen? :d
jeg er selv rigtig stor fan af sarah og kender mange andre fans af hende.Ejeg kan garantere at hvis hun spillede til centerfest igen, ville folk endda komme helt fra københavn og næstved af for at se hende.
håber virkelig i kan få hende til at spille der igen, det ville være så fedt!! krydser fingre!
knus :)
 
02.10.2011
Sv: x-factor vinderen 2011- sa
Hej med dig

Hmmm - véd ikke lige, om vi kan få Sarah til at optræde igen - men véd helt sikkert, at vi snart kan præsentere noget andet "spændende" til én af vores centerfester. Men tak for tippet - Man er altid velkommen til at komme med gode idéer til os :o)

Med venlig hilsen

Mads
 
19.09.2011  
Computer lan/aften
Hej jeg ville godt høre om det kan lade sig gøre at lave et computer lan ? man kunne gøre det fra fredag til lørdag? jeg har snakket med nogle fra tuse ungdomsklub hvor jeg selv gå og kunne godt tænke mig at få et lan på og køre hvis man kan :) håber du kan hjælpe mig :) hilsen
 
02.10.2011
Sv: computer lan/aften
Hej med dig

Ja - det tror jeg godt vi kan finde ud af. Du skal henvende dig til personalet i din ungdomsklub - sige, at I gerne vil lave en"LAN-aften/nat" - om det kan lade sig gøre. (Du må gerne sige, at Mads syntes det er en god idé :o) )

Med venlig hilsen

Mads
 
02.09.2011  
Klubkort
Hejsa mads
jeg har et lille problem med mit klubkort jeg ved ikke
hvor det er men kan du ikke sende et nyt et??
 
02.10.2011
Sv: klubkort
Hej med dig

Hvis du ikke allerede har modtaget et nyt klubkort med posten, kan du bestille et nyt her på lystavlen - følg vejledning. Du vi så snarest modtage dit nye klubkort :o)

Med venlig hilsen Mads
 
17.08.2011  
Parkour
Jeg vil gerne gå til parkour i holbæk eller nærliggende sted vis det er muligt men jeg kan ikke finde der hvor man kan melde sig til aktiviteterne husk at svar og hjælp mig med at finde sæt et link ind eller noget ik :)
 
27.08.2011
Sv: parkour
Hej med dig

Lyder rigtig fint - parkour "hitter" helt vildt for tiden. Derfor kan vi også tilbyde parkouraktiviteter i Ungdomsskole og Ungdomsklubber. Hold derfor øje med, hvornår der åbner hold og aktiviteter her på hjemmesiden. Bemærk også, at der på "Danmarks Farligste Legeplads", Markedspladsen i Holbæk, er en "parkourbane". På stedet er tilknyttet en medarbejder, der i nogle timer om ugen kan hjælpe med kontakt til foreninger med videre - så du forhåbentlig kan komme i gang så hurtigt som muligt.

Med venlig hilsen

Mads
 
13.08.2011  
Aften klub
Hej mads
jeg ville lige høre om der er aften klub på tirsdag i vipperød ??
hvad tid er det??
tak på forhånd
 
14.08.2011
Sv: aften klub
Hej med dig

Vores officielle åbningssæson - efterår - starter d. 1. september, men enkelte klubber kan dog have enkelte åbningsdage inden - men kontakt mig i løbet af tirsdagen - så vil jeg kunne svare dig :o)

Med venlig hilsen

Mads
 
12.08.2011  
Hej
Hvornår kan man komme til knallert kørekort :-)
 
14.08.2011
Sv: hej
Hej med dig

På hjemmesiden her - Ungdomsskole - vil du kunne se hvornår der åbnes for tilmelding til knallertkørekort. Men kontakt evt. Mia Petersen fra Ungdomsskolen på tlf. 72365133 - hun vil kunne give dig den relevante information.

Med venlig hilsen

Mads
 
11.08.2011  
Onsdagsklub
Hej hvornår åbner de igen i (holbæk onsdagsklub)
 
14.08.2011
Sv: onsdagsklub
Hej med dig

Umiddelbart er planen, at Onsdagsklubben fremover skal foregå i Ungdomsklubcaféen, der åbner på "Værftet" - på Holbæk Havn - d. 20. september. Desuden vil der også være mulighed for at benytte Tølløse Ungdomsklub når denne åbner lige efter d. 1. september. Se nærmere om åbningstid på hjemmesiden her.

Med venlig hilsen

Mads
 
24.06.2011  
Musikundervisning
Hej mads..
bliver der mulighed for musikundervisning i ungdomsklubben ? der er stor interesse hos de unge, men alle hold hos musikskolen er overtegnede og lang ventetid..
mvh anita-forældre .
 
14.08.2011
Sv: musikundervisning
Hej Anita-forældre

Og beklager det forsinkede svar. Umiddelbart har vi ikke musikundervisning, da vi netop henviser til musikskolen - og naturligvis ikke skal "konkurrere" med denne. Hvis der er behov, kan vi evt. lave ungdomsskolehold med "samspil" - hvor fokus ikke er på undervisning, men i højere grad understøtte de der i forvejen kan spille - med "band-doctor-virksomhed". Men ret evt. henvendelse til Mia Petersen fra Ungdomsskolen - tlf. 7236 5133.

Med venlig hilsen

Mads
 
17.06.2011  
Hvor gammel skal man være???
Hvor gammel skal man være for at gå til parkour???
 
14.08.2011
Sv: hvor gammel skal man være?
Hej med dig

Og undskyld det forsinkede svar. Hvis du vil gå til parkour i ungdomsskolen/ungdomsklubben, skal du gå i 7. klasse eller være fyldt 13 år.

Med venlig hilsen

Mads
 
14.06.2011  
Centerfest
Hej mads
mig og nogle af min venner tænkt på hvornår de nye centerfester kommer efter sommerferie fordi vi ville godt havde det pland langt end en af os tag af afsted på efterskole
 
14.06.2011
Sv: centerfest
Hej med dig

Næste centerfest - den første i efterårssæsonen - afvikles fredag d. 2. september 2011. Vi glæder os til at se dig og dine venner.

Med venlig hilsen Mads
 
28.05.2011  
Kørekort
Hej mads jeg har bestået til knallert kørsel, men jeg har ikke fået mit kort endnu og fylder 16 om 9 dage, hvornår ville jeg få det?
 
14.06.2011
Sv: kørekort
Hej med dig

Du vil få tilsendt knallertkørekortet når du er fyldt 16 år - og ikke før :o)

Med venlig hilsen Mads
 
  1  2  3  4  5  6  7  8  9  


Senest opdateret 21.02.2017 09:25 af PEBAK