Cirkus Kæphøj
 
 
Img_0339

Holbæks helt eget børnecirkus, Cirkus Kæphøj, har i anledning af deres 25 års jubilæum valgt at slå teltpløkkerne i, endnu en gang, i Celle, som også er Holbæks venskabsby.

Turen til Celle foregår fra lørdag d. 26. Juni til søndag d. 4. Juli og her på siden kan du følge med i hvad ungerne på Cirkus Kæphøj rent faktisk går og laver, også når de ikke optræder eller gør klar til forestilling.

Der vil dagligt blive opdateret med billeder fra dagen før i løbet af eftermiddagen og udover billeder og små historier fortalt fra en "udenforståendes" synsvinkel vil der også komme historier og hilsener fra ungerne selv, når de altså har lyst - og kan finde tid og overskud til det til fra deres ellers stressede hverdag med solbadning og ture i Celle by.


 
IMG_2692
Dag 7 - Fredag d. 02. Juli

I dag fik de tyske deltagere i Cirkus Knaldtytte lov til at låne teltet til en særforestilling for deres forældre. Trods deres lave alder formåede de at stable en ganske god forestilling på benene når man tager i betragtning at de udelukkende havde 4-5 timer at strikke en hel forestilling sammen.

Alt imens der blev gøglet i teltet af Kanldtytterne blev der smidt 2 store kanoer i vandet ved lejren og der blev sunget Oh Solo Mio og diverse Kæphøj sange på skift.

Senere da der var forestilling blev en af de indkæbte slørhaler som bruges i klovnenummeret træt af Jannicks drillerier og bed sig fast i hans overlæbe - Man skulle nok have været der, men sjovt var det.

 
1 af 62
IMG_2327
Timer: 
 
 


 
IMG_2208
Dag 6 - Torsdag d. 01. Juli
CELLE BADELAND!

Hele lejren tog til Celle Badeland og kæmpede bravt imod hinanden, både i vandet og i vandrutsjebanen. Der blev også hygget da lejren ankom tilbage ved cirkuspladsen for der var lejrbål og sang samt lagkage grundet de mange fødselarer vi har haft i løbet af ugen.
 
1 af 45
IMG_2094
Timer: 
 
 


 
IMG_2079
Dag 5 - Onsdag d. 30. Juni

Dagen i dag stod på en tur til Cirkus Knaldtytte hvor der var sommerferieaktiviteter meget lig dem der afholdes hjemme i Holbæk, dog med lidt yngre børn. Her minglede vi med de tyske deltagere og lærte lidt af hinanden. Herudover astod den på et lille kapløb imellem Kim og Uffe på et-hjulede cykler samt et show sammensat af kolbøtter og drenge med for meget energi.

Da vi kom hjem havde vi en lille pause inden vi fik besøg af en af de deltagende fra Knaldtytte og hun lærte vores stof-gruppe et lille trick. Dette trick blev også vist frem for publikum senere på aftenen for her var hun gæstestjerne i både Stof og Linedans.

Billederne fra i dag er desværre ikke tilgængelige i øjeblikket, men dette vil der blive rådet bod på nå filmen fra touren er færdigklippet for stort set hele dagen blev optaget på video istedet for billeder.

 
1 af 4
IMG_2079
Timer: 
 
 


 
IMG_1541
Dag 4 - tirsdag d. 29. Juni

Første forestilling om tirsdagen var for endnu en lokal børnehave. Der var dog en lille forskel, som ej er så lille igen, nemlig at disse børn var mere livlige og mere glade publikummer. Det kunne også mærkes på de optrædende, samt ses, for det bragte et lidt større smil frem på deres læber end forrige dags første forestilling.

Efter endeløse lange diskusioner og talrige skænderier lykkedes det ungerne at overtale de voksne til at stille 4 personer, 2 på bredden og 2 i vandet, så de kunne komme i floden og pjaske. Dette var muligvis dagens første opkvikker da det trods alt er ørkentemperaturer vi har med at gøre hernede i det tyske.

Og så var tiden inde! Det var tid til den årlige fodboldturnering!  De voksne og ungerne mødtes til en fredelig kamp på fodboldbanen ikke langt fra teltpladsen og trods de voksnes krigeriske opvarmning samt hårdkogte taktikker lykkedes det dog ungerne at slå de voksne 4-2 - Det kunne måske være fordi de voksne ikke helt kan bevæge sig når de bliver omsværmet af 2-3 børn som har fået til opgave at STÅ på de voksne om de havde bolden eller ej. Men Erik fik dog lavet et klasse A hovedstød som de danske landsholdspillere måske kunne lære lidt af.

Senere på aftenen var der telthygge og sang i madteltet og der blev skrevet i de stores afgangsbøger - Det skal lige nævnes at der bliver skrevet lange og meget omhyggelige kladder til disse - Det er muligvis på denne måde de laver deres lektier på til daglig?

I morgen står den på Cirkus Knaldtytte og Workshop samt en fælles forestilling.
Lad os se hvad morgendagen bringer.  Godnat.

 
1 af 36
IMG_1518
Timer: 
 
1 af 26
IMG_3817
Timer: 
 
 


 
IMG_1030
Dag 3 - mandag d. 28. Juni
Dagen startede med forberedelser til den allerførste forestilling som var en optræden foran et lille publikum fra en af de lokale børnehaver. Trods sommervarmen på de knapt 35 grader i solen præsterede hele Kæphøj at levere et show, som dog var kortet ned, for de glade publikummer.

Senere blev der forberedt på selve premieren som foregik over alt forventning. Trods småfejl og igen, varmen, lykkedes de de optrædende at levere et smil. Efter forestillingen stod den på ægte danske sildemader med tilhørende snaps for publikum og specielt frikadellerne og de 7-8 fade spækket med jordbær dyppet i chokolade var et enormt hit.
 
1 af 148
IMG_0967
Timer: 
 
 


 
IMG_0756
Dag 2 - søndag d. 27 . Juni

Efter morgenmaden var der Kæphøj Bank og de fleste af alle ungerne gik i byen og dernæst i Celle Badeland. Efter en masse sjov i badelandet dragede de videre i Celle by - Der blev trasket flere sko igennem for at finde noget at spise. Da de fleste var kommet tilbage blev der slappet af ved vandet samt spillet guitar og hygget.

Efter aftensmade blev cirkusteltet færdiggjort og NOGLE tjekkede rekvisiter.

Da rekvisitterne og teltet var ordnet var der aftens-te og 'hjemme'-bagte boller. Her blev der spillet kort, både store og små. Efter at de små var gået i seng snakkede de store sammen og hyggede sig, lidt for højlydt, trods nattevagtens utallige advarsler om at dæmpe sig.

 
1 af 29
IMG_0730
Timer: 
 
 


 
Celle Img_0094
Dag 1 - lørdag d. 26. Juni
Første dag på turnéen blev startet med et hold af unger som var overtrætte og ladet med sukker, hvilket straks blev mere og mere energisk efter turen i færgens Border Shop. Her kom de fleste selvfølgelig tilbage til bussen med armene fyldt med både slik, chips og sodavand.

Da vi ankom til Celle blev bussen pakket ud og teltlejren blev et stort virvar af teltplokker baduner alt imens tyske stamgæster havde belejret breden på Celle River grundet det fantastiske tyske sommervejr.

Aftenen blev indledt med informationsmøde og dernæst aftensmad som bestod af stegt kylling med pastasalat. I morgen er der fri indtil kl. 16.00 (som jo nok bliver brugt på enten Celles badeland eller ture op og ned af Celle bys fantastiske gader med gammel og ganske smuk arkitektur) hvor der skal ordnes telt, omklædningsvogn, kiosk osv. Kort sagt, skal ALT være i orden inden morgendagens forestilling begynder.

 
1 af 152
Img_0014
Timer: 


Senest opdateret 22.07.2016 14:30 af APR