Gå til sideindhold
ForsideFørste uge af sommerferieAnden uge af sommerferien10. kl.Information om 10. klasseKommende elev i 2020-21?10EUDBusinessKunst & designKulturen kalderSport & sundhedSundhed, omsorg og livTech & scienceUd i verdenElev fra anden kommuneSkoleferieplanYderligere info 2020-21SkolekortSygdom & fraværUU-vejledningElevloginLæringscentretDanskEngelskMatematikTyskFysikOSOLærerloginInternationaliseringeFamily 4UEUneedsUUddannelsessystemerREFROEntreprenørskabRefugees and MigrantsA Better Life10PlusUngdomsklassenUngdomsskoleUngdomsskole/holdoversigtKnallertkørekortSommerferieaktiviteterBetaling til holdGenerelle oplysningerOm UndervisningenTil undervisereJagten 20207'eren 2020UngdomsklubberOm UngdomsklubberneDistrikt Holbæk byUngdomsklub VestergadeKlubVestKlubØstDistrikt KatrinedalUngdomsklub i SvinningeDistrikt SkovvejenUngdomsklub i JyderupUngdomsklub i RegstrupDistrikt KildedamUngdomsklub i VipperødUngdomsklub i TølløsePersonaleUngkort og UngfestNetværksklubberSSPSSPArbejdsgrundlagTematikkerTyveriVold og truslerMobning og chikaneRusmidler og misbrugKriminalitet genereltSociale medierRadikaliseringStraffeattesterLinksKontakt SSPKreds- og lokalrådDe 4 Netværkget2sportGrejbankUdlejning og reglerHvad er en grejbankTelte m.mKano,Kajak & udrustningDiverse udstyrKontakt vedr. GrejbankUngdomsrådKontaktKontakt osBestyrelseInterntOm osBrevkasserSSP og KriminalitetCorona / COVID-19Sex og SundhedVenskab og kærlighedMig og min famlieMisbrug og stofferUddannelse og ErhvervLinks til rådgivningSpørgsmål og kommentarer
Share on facebookShare on twitterNotify a friendPrint page

ALLE HOLD

 

HGL - Holbæks Grønne Lunge (2)
Bålmad og hygge
To. 16:00-18:00
UngHolbæk byder velkommen til Holbæks Grønne Lunge. - Her kan du lære hvordan man laver bål og du kan blive inspireret til forskellige former for bålmad. Du kan også komme med dine ideer, så kaster vi os ud i det.
 
Åbent for tilmelding

Svært ved dansk
Dansk - Vild med dansk eller svært ved dansk? 2020
Ma. 17:00-19:00
Vil du blive endnu bedre til dansk - her får du mulighed for at træne det, du har brug for eller lyst til at styrke dig i. Vi laver bl.a. skrive- og læseøvelser, og du kan også få hjælp til dine dansk-lektier.
 
Åbent for tilmelding

dansk 2 sprog
Dansk som andetsprog 2020
Ma. 15:00-16:30
Brug for hjælp - holdet for dig, som har dansk som andetsprog. Æ,Ø og Å - dansk er rigtigt svært at forstå. Hvorfor siger man ikke ordene som de skrives, og hvorfor taler danskere så sjusket?
 
Åbent for tilmelding

design og sy
Design og syning 2020
Ma. 16:30-18:30
Kom og lær' at sy dine egne ting, kom og få indsigt i og forståelse for, hvad det vil sige at sy! Vi lærer at bruge et mønster, vi skal sy på symaskine vi bruger forskellige teknikker til at give tøjet m.m. et personligt look. Efter jul skal vi ud at handle, så I også får erfaring med at begå jer i en stofbutik.
 
Åbent for tilmelding

E-Sport
E-Sport undervisning 2020
On. 17:00-21:00
Er der en GAMER gemt i dig og mangler du et sted at dyrke din interesse i? Kunne du tænke dig at blive undervist i E-sport? Vi kan tilbyde undervisning i CSGO og LOL! Vil du træne og udvikle dig i det virtuelle fællesskab sammen med andre? Så har du mulighed her.
 
Åbent for tilmelding

engelsk
Engelsk hjælp til lektiehjælp og sprogøvelser 2020
Ma. 16:30-18:30
Vil du FORBEDRE dit engelsk? Slår de engelske ord knuder på din tunge? Har du brug for hjælp til de skriftlige gloser eller dine lektier ? Meld dig her, for det behøver nemlig ikke at være kedeligt at lære nyt sammen!
 
Åbent for tilmelding

Fysik kemi astro
Fysik, kemi, astronomi og grøn energi 2020
To. 16:30-19:30
Er du interesseret i fysik, kemi, rumfart, fremtidens energiforsyning m.m.? - så er dette hold noget for dig! Vi bygger raketter, solceller, fremstiller brint og alkohol. Vi har 3D printer, brændselceller, vaacumkammer og legerobotter.
 
Åbent for tilmelding

logo
Holbæk Ungdomsråd
On. 16:00-18:00
Vores mission er, at din stemme bliver hørt. Vi mener, at unge skal have større indflydelse på deres egen hverdag. Vi mødes ikke på faste ugedage, men planlægger vores møder fra gang til gang.
 
Åbent for tilmelding

klemme
I klemme 2020/2021
On. 16:00-18:00
Gå du alene og tumler med en masse tanker, føler du dig udenfor, har du det svært og kunne du tænke dig at mødes med andre unge som ofte også føler sig 'i klemme' ?? Meld dig og se om det er noget for dig!
 
Åbent for tilmelding

Instruktion knallertkørekort
Knallertkøreskole
Meld dig lige når du fylder 14½, for at være sikker på at få kørekort til din fødselsdag.
 
Åbent for tilmelding

Krop og Kartofler
Krop og Kartofler 2020
On. 18:30-21:00
Har du lyst til at mødes til sjov og ballade i et fællesskab hvor vi hygger os og bare har det rart? Tør du — og er du frisk? På "Krop og Kartofler" kan du udfordre dig selv, teste dine grænser på den sjove og gakkede måde? Vil du sammen med andre, bygge på din selvtillid via brug af hele din krop mens du får sved på panden? Tør du melde dig?????
 
Åbent for tilmelding

matamatik
Matematik 2020
To. 16:00-18:00
Har du brug for hjælp til dine lektier i matematik eller vil du bare få frisket din viden op på de områder, hvor du har glemt noget eller ikke føler dig helt opdateret. Så meld dig på dette hold!
 
Åbent for tilmelding

værksted træ
Natur og snitteværksted
On. 16:00-18:00
UNGHOLBÆK byder velkommen til Holbæks Grønne Lunge Vi vil bruge naturens materialer til at lave ting og sager, der f.eks. kan bruges til julegaver. Du vil lære håndværksteknikker med håndredskaber som kniv og økse m.m.
 
Åbent for tilmelding

Et-aar-i-skoven
Naturens gang oplev skovens årstider
Ti. 16:00-18:00
UngHolbæk byder velkommen til Holbæks Grønne Lunge Hvordan kan man se klimaforandringerne i naturen? Hvordan er naturen påvirket af os mennesker? Hvordan kan man påvirke naturen så skaderne rettes op?
 
Åbent for tilmelding

Sup Board på stranden  (16)
SUP INTRO KURSUS PÅ HOLBÆK STRAND - mandag d. 21. sep.
Ma. 16:00-18:00
SUP INTRO KURSUS PÅ HOLBÆK STRAND Ung Holbæk fortsæter sommerens succes og introducerer et 2 timers intro kursus i Stand Up Paddling. Vi gennemgår sikkerhed, vejrudsigt, balance, styring og redning af træt padler m.m.
 
Afsluttet

Sup Board på stranden  (7)
SUP INTRO KURSUS PÅ HOLBÆK STRAND - onsdag d. 23. sep.
On. 15:30-17:30
SUP INTRO KURSUS PÅ HOLBÆK STRAND Ung Holbæk fortsæter sommerens succes og introducerer et 2 timers intro kursus i Stand Up Paddling. Vi gennemgår sikkerhed, vejrudsigt, balance, styring og redning af træt padler m.m.
 
Åbent for tilmelding

yoga
Yoga og Afspænding 2020
To. 16:30-17:30
Vi arbejder b.la. med opmærksomhedsøvelser, stræk og afspænding, som giver mulighed for at finde ro i kroppen. Du vil blive klogere på, hvordan dit åndedræt og nervesystem påvirker hele kroppen, og du får øvelser og redskaber du kan bruge i pressede situationer.
 
Åbent for tilmelding
 


Senest opdateret 19.05.2020 12:26 af MHA