ALLE HOLD
 

Det-danske-sprog1-1-800x532
Ma. 17:00-19:00
Dansk - Vild med dansk eller svært ved dansk?
Vil du blive endnu bedre til dansk - her får du mulighed for at træne det, du har brug for eller lyst til at styrke dig i. Vi laver bl.a. skrive- og læseøvelser, og du kan også få hjælp til dine dansk-lektier.
 
Åbent for tilmelding

vejviser-dansk som andetsprog
Ma. 15:00-16:30
Dansk som andetsprog
Det danske sprog, den danske skrift og forståelsen af det sat sammen! Har du brug for hjælp - så er holdet her for dig, som har dansk som andetsprog. Æ,Ø og Å - dansk er rigtigt svært at forstå. Hvorfor siger man ikke ordene som de skrives, og hvorfor taler danskere så sjusket?
 
Åbent for tilmelding

sy
Ma. 16:00-18:00
Design og syning
Kom og lær' at sy dine egne ting, kom og få indsigt i og forståelse for, hvad det vil sige at sy! Vi lærer at bruge et mønster, vi skal sy på symaskine vi bruger forskellige teknikker til at give tøjet m.m. et personligt look. Efter jul skal vi ud at handle, så I også får erfaring med at begå jer i en stofbutik.
 
Åbent for tilmelding

LOL CS GO
On. 16:30-20:00
E-Sport undervisning CSGO og LOL
Er der en GAMER gemt i dig og mangler du et sted at dyrke din interesse i? Kunne du tænke dig at blive undervist i E-sport? Vi kan tilbyde undervisning i CSGO og LOL! Vil du træne og udvikle dig i det virtuelle fællesskab sammen med andre? Så har du mulighed her.
 
Åbent for tilmelding

engelsk tunge
Ma. 16:30-18:30
Engelsk (Tidlig) hold lektiehjælp og sprogøvelser
Vil du FORBEDRE dit engelsk? Slår de engelske ord knuder på din tunge? Har du brug for hjælp til de skriftlige gloser eller dine lektier ? Meld dig her, for det behøver nemlig ikke at være kedeligt at lære nyt sammen!
 
Åbent for tilmelding

fysik og kemi
To. 16:30-19:30
Fysik, kemi og astronomi
På dette hold kaster vi os ud i mange nye forsøg og tager udgangspunkt i jeres ideer. Vi tager ud af huset og ser på de forskellige ting, vi kan opleve i nærområdet. Vi bruger bl.a. også vores 3D-printer i undervisningen og bygger gerne videre på de ting som I kommer med.
 
Åbent for tilmelding

TIRSDAG - Hip Hop for piger
Ti. 17:00-18:30
Hip Hop
Nu er vi klar igen til Hip Hop. Det bliver sjovt, lærerigt og hårdt med et smil på læben! Vi skal bare danse og have det mega sjovt mens vi får god motion. Du behøver ikke at have danset før for at være med på holdet - alle kan være med! Vi ses på dansegulvet
 
Åbent for tilmelding

klemme
On. 16:00-18:00
I klemme 2019/2020
Gå du alene og tumler med en masse tanker, føler du dig udenfor, har du det svært og kunne du tænke dig at mødes med andre unge som ofte også føler sig 'i klemme' ?? Meld dig og se om det er noget for dig!
 
Åbent for tilmelding

Instruktion knallertkørekort
Knallertkøreskole
Meld dig lige når du fylder 14½, for at være sikker på at få kørekort til din fødselsdag.
 
Åbent for tilmelding

jutesaek-
On. 19:00-21:30
Krop og Kartofler
Har du lyst til at mødes til sjov og ballade i et fællesskab hvor vi hygger os og bare har det rart? Tør du— og er du frisk? På "Krop og Kartofler" kan du udfordre dig selv, teste dine grænser på den sjove og gakkede måde? Vil du sammen med andre, bygge på din selvtillid via brug af hele din krop mens du får sved på panden? Tør du melde dig?????
 
Åbent for tilmelding

matematik
To. 16:00-18:00
Matematik
Har du brug for hjælp til dine lektier i matematik eller vil du bare få frisket din viden op på de områder, hvor du har glemt noget eller ikke føler dig helt opdateret. Så meld dig på dette hold!
 
Ikke flere pladser

0000049046
Ma. 18:00-19:30
Parkour
Kunne du tænke dig at være med, vi har plads til flere. Så kan du lide at være aktiv og har mod på at prøve noget nyt – så er dette hold lige noget for dig.
 
Åbent for tilmelding

TIRSDAG - Street Dance
Ti. 18:30-19:30
Street Dance
Street Dance - LET'S DANCE - KOM OG VÆRE MED! Du behøver ikke at have danser før. Vi kommer til at gennemgå forskellige stilarter, hvor du træner i, at finde dit udtryk som danser gennem bl.a. freestyle. Alt er dans! Så join os til en mega sjov time. Vi skal bare have det sjovt!
 
Åbent for tilmelding
 


Senest opdateret 29.08.2019 08:58 af MHA