Gå til sideindhold

UngHavn

Er du mellem 13-18 år er UngHavn dit fristed, hvor det er muligt at prøve kræfter med maritime aktiviteter, traditionelt håndværk og indgå i nye fællesskaber.

 

Det tætte samarbejde mellem UngHolbæk, Nationalmuseet – Søfart og Maritime Håndværk og Kystliv Holbæk giver et hav af spændende og lærerige aktiviteter på - og omkring Holbæk Havn.

 

I UngHavn sejler vi blandet andet med Nationalmuseets træskibe, Galeasen Hjalm og Kystliv Holbæks Isefjordsjoller.

 

Vi bygger Danmarks mindste fuldrigger – Georg Stage. Vi syr vores egne hængekøjer og du har noget nyt mulighed for at tage duelighedsbevis, hvis du er blevet 15 år.

 

Alle aktiviteter er arrangeret med afsæt i dit og andre unges egne ønsker og de mange muligheder havnen tilbyder. Det kræver ingen specielle evner at være med.

Kurs mod nære kyster skal styrke fællesskabet blandt unge

Projektet ”Kurs mod nære kyster” har modtaget en donation på 43.000 kr. til 12 unge-sejladser fra Sparekassen Sjælland Fonden. Sejladserne giver 450 unge mulighed for at få en helt unik maritim oplevelse, der både byder på en masse frisk luft, fællesskab og aktiviteter med fokus på sømandskab og bæredygtighed.   

 

Bag projektet står bl.a. UngHavn, der giver unge mellem 13-18 år i Holbæk Kommune mulighed for at prøve kræfter med maritime aktiviteter i fællesskab med andre unge. UngHavn oplever en stigende interesse for det maritime læringsmiljø og det ungefælleskab, som de tilbyder. 

 

””Kurs mod nære kyster” stiller skarpt på to agendaer, som Sparekassen Sjælland Fonden meget gerne vil støtte op om: Bæredygtighed og socialt samvær som en løftestang til øget trivsel blandt kommunes unge, heriblandt dem som har det lidt svært i hverdagen. Samtidigt er projektet et godt eksempel på, hvordan lokale interessenter sammen kan udvikle et helt unikt tilbud til de unge. Det samarbejde vil vi også gerne støtte op om,” lyder det fra Thomas Kullegaard, der er bestyrelsesmedlem i Sparekassen Sjælland Fonden.  

 

5 af sejladserne skal således også foregå på Galeasen Hjalm, 5 på Nationalmuseets skonnert Bonnavista og to af sejladserne i Kystliv Holbæks traditionelle Isefjordsjoller. 

 

Sejladserne og tilmelding vil blive annonceret her på siden og på andre af UngHolbæks kommunikationsplatforme. 

Kontakt og tilmelding

UngHavn holder til ved Kanalstræde 21-23, 4300 Holbæk

 

For mere information kan du kontakte Nina på 

 

Har du lyst til at være med, kan du tilmelde dig her

                               Tilmeld UngHavnSenest opdateret 14.07.2022 11:04 af THEO
Apricore logo