Forside10. kl.Kommende elev i 2019-20?Ud i verdenBusinessSundhed, omsorg og livTech & scienceKreativSport & sundhedKulturen kalder10EUDElev fra anden kommuneSkoleferieplanYderligere info 2019-20Bus- og togkortSygdom & fraværUU-vejledningElevloginLæringscentretDanskEngelskMatematikTyskFysikOSOLærerloginNyhederInternationaliseringeFamily 4UEUneedsUUddannelsessystemerREFROEntreprenørskab10plusUngdomsklassenFritidKlubberOm UngdomsklubberneUngkort og UngfestKlubben i Vestergade4300 AgervangAfd. KatrinedalAfd. SkovvejenAfd. KildedamKlubben i LadegårdsparkKontaktpersonerNetværksklubber7´erenUngdomsskole/holdoversigtKnallertkørekortBetaling til holdGenerelle oplysningerOm UndervisningenSkriv til UngdomsskolenTil undervisereHolbæk UngdomsrådJagten 20197'eren 2019SommerferieaktiviteterForebyggelseSSPArbejdsgrundlagTematikkerTyveriVold og truslerMobning og chikaneRusmidler og misbrugKriminalitet genereltSociale medierRadikaliseringStraffeattesterLinksKontakt SSPKreds- og lokalrådDe 4 NetværkRådgivning & brevkasserSSP og KriminalitetSex og SundhedVenskab og kærlighedMig og min famlieMisbrug og stofferUddannelse og ErhvervLinks til rådgivningSpørgsmål og kommentarerProjekterDIF get2sportFritidsjobDet Aktive MedborgerskabGrejbankUdlejning og reglerHvad er en grejbankTelte m.mKano,Kajak & udrustningDiverse udstyrKontakt vedr. GrejbankHvem er vi?Kontakt osUngHolbækKontakt osBestyrelseInterntEnglish
ALLE HOLD
 

Det-danske-sprog1-1-800x532
Ma. 17:00-19:00
Dansk
Vild med dansk eller svært ved dansk? Her får du mulighed for at træne det, du har brug for eller lyst til at styrke dig i. Vi laver bl.a. skrive- og læseøvelser, og du kan også få hjælp til dine dansk-lektier.
 
Åbent for tilmelding

vejviser-dansk som andetsprog
Ma. 15:00-16:30
Dansk som andetsprog
Brug for hjælp - holdet for dig, som har dansk som andetsprog. Æ,Ø og Å - dansk er rigtigt svært at forstå. Hvorfor siger man ikke ordene som de skrives, og hvorfor taler danskere så sjusket?
 
Åbent for tilmelding

sy
Ma. 16:00-18:00
Design og syning
Få indsigt i og forståelse for, hvad det vil sige at sy! Vi lærer at bruge et mønster, vi skal sy på symaskine vi bruger forskellige teknikker til at give tøjet m.m. et personligt look. Efter jul skal vi ud at handle, så I også får erfaring med at begå jer i en stofbutik.
 
Åbent for tilmelding

LOL CS GO
On. 16:30-21:00
E-Sport undervisning CSGO og LOL
Kunne du tænke dig undervisning i E-sport? Vi kan tilbyde undervisning i CSGO og LOL! Vil du træne og udvikle dig i det virtuelle fællesskab sammen med andre? Så har du mulighed her.
 
Åbent for tilmelding

engelsk tunge
Ma. 18:00-20:00
Engelsk - lektiehjælp og sprogøvelser
Vil du gerne FORBEDRE dit engelsk? Slår de engelske ord knuder på din tunge? Har du brug for hjælp til de skriftlige gloser eller dine lektier ? Meld dig her, for det behøver nemlig ikke at være kedeligt at lære nyt sammen!
 
Ikke flere pladser

fysik og kemi
To. 17:00-20:00
Fysik, kemi og astronomi
På dette hold kaster vi os ud i mange forsøg og tager udgangspunkt i jeres ideer. Vi tager ud af huset og ser på de forskellige ting, vi kan opleve i nærområdet. Vi bruger bl.a. også vores 3D-printer i undervisningen og bygger gerne videre på de ting som I kommer med.
 
Åbent for tilmelding

TIRSDAG - Hip Hop for piger
Ti. 17:00-18:30, ma. 10:00-11:30
Hip Hop
Det bliver sjovt, lærerigt og hårdt med et smil på læben! Vi skal bare danse og have det mega sjovt mens vi får god motion. Du behøver ikke at have danset før for at være med på holdet - alle kan være med! Vi ses på dansegulvet
 
Overtegnet

klemme
On. 16:00-18:00
I klemme 2019/2020
Har du det svært - føler du dig ofte 'i klemme' ??
 
Åbent for tilmelding

Instruktion knallertkørekort
Knallertkøreskole
Meld dig lige når du fylder 14½, for at være sikker på at få kørekort til din fødselsdag.
 
Åbent for tilmelding

jutesaek-
On. 19:00-21:30
Krop og Kartofler
Tør du— er du frisk? "Krop og Kartofler" genopstår, så vil du udfordre dig selv, teste dine grænser på den sjove og gakkede måde? Vil du sammen med andre, bygge på din selvtillid via brug af hele din krop mens du får sved på panden? Tør du melde dig?????
 
Åbent for tilmelding

matematik
To. 16:00-18:00
Matematik
Her kan du få hjælp til dine lektier i matematik eller også kan du bare få frisket din viden op på de områder, hvor du har glemt noget eller ikke føler dig helt opdateret.
 
Åbent for tilmelding

0000049046
Ma. 18:00-19:30
Parkour
Kan du lide at være aktiv og har mod på at prøve noget nyt – så er dette hold lige noget for dig. På holdet vil at du lære at overgå dine egne personlige grænser, du vil blive instrueret i at bruge kroppen på en anden måde, som vil overraske dig selv! Man bevæger sig fra A til B på den mest effektive og hurtige måde.
 
Åbent for tilmelding

rygestop
To. 15:30-17:00
Rygestopkursus - Cool uden røg
Et intenst RYGESTOP-hold. Vi booster DIN viden om rygning, afhængighed, nikotin og fokuserer på viljestyrke, motivation og fordelene ved at være røgfri.
 
Lukket for tilmelding

TIRSDAG - Street Dance
Ti. 18:30-19:30, ma. 11:30-12:30
Street Dance
Street Dance - LET'S DANCE - KOM OG VÆRE MED! Du behøver ikke at have danser før. Vi kommer til at gennemgå forskellige stilarter, hvor du træner i, at finde dit udtryk som danser gennem bl.a. freestyle. Alt er dans! Så join os til en mega sjov time. Vi skal bare have det sjovt!
 
Lukket for tilmelding
 


Senest opdateret 29.08.2019 08:58 af MHA