Share on facebookShare on twitterNotify a friendPrint page

ALLE HOLD

 

Danmarks mindste fuldrigger- UngHavn
Ti. 16:00-19:00
På Nationalmuseets værft på Holbæk havn, bygger vi en miniature kopi af det kæmpe store skoleskib Georg Stage. UngHavn består af en flok søde unge mennesker, så kom er vær med i et godt fællesskab og et vildt projekt.
 
Åbent for tilmelding

Dansk - Vild med dansk eller svært ved dansk? 2020
Ma. 17:00-19:00
Vil du blive endnu bedre til dansk - her får du mulighed for at træne det, du har brug for eller lyst til at styrke dig i. Vi laver bl.a. skrive- og læseøvelser, og du kan også få hjælp til dine dansk-lektier.
 
Ikke flere pladser

Dansk som andetsprog 2020
Ma. 15:00-16:30
Brug for hjælp - holdet for dig, som har dansk som andetsprog. Æ,Ø og Å - dansk er rigtigt svært at forstå. Hvorfor siger man ikke ordene som de skrives, og hvorfor taler danskere så sjusket?
 
Åbent for tilmelding

Design og syning 2020
Ma. 16:30-18:30
Kom og lær' at sy dine egne ting, kom og få indsigt i og forståelse for, hvad det vil sige at sy! Vi lærer at bruge et mønster, vi skal sy på symaskine vi bruger forskellige teknikker til at give tøjet m.m. et personligt look. Efter jul skal vi ud at handle, så I også får erfaring med at begå jer i en stofbutik.
 
Åbent for tilmelding

E-Sport undervisning 2020
On. 17:00-21:00
Er der en GAMER gemt i dig og mangler du et sted at dyrke din interesse i? Kunne du tænke dig at blive undervist i E-sport? Vi kan tilbyde undervisning i CSGO og LOL! Vil du træne og udvikle dig i det virtuelle fællesskab sammen med andre? Så har du mulighed her.
 
Åbent for tilmelding

Engelsk hjælp til lektiehjælp og sprogøvelser 2020
Ma. 16:30-18:30
Vil du FORBEDRE dit engelsk? Slår de engelske ord knuder på din tunge? Har du brug for hjælp til de skriftlige gloser eller dine lektier ? Meld dig her, for det behøver nemlig ikke at være kedeligt at lære nyt sammen!
 
Åbent for tilmelding

Fysik, kemi, astronomi og grøn energi 2020
To. 16:30-19:30
Er du interesseret i fysik, kemi, rumfart, fremtidens energiforsyning m.m.? - så er dette hold noget for dig! Vi bygger raketter, solceller, fremstiller brint og alkohol. Vi har 3D printer, brændselceller, vaacumkammer og legerobotter.
 
Ikke flere pladser

Holbæk Ungdomsråd
Forsk. mødetider
Vores mission er, at din stemme bliver hørt. Vi mener, at unge skal have større indflydelse på deres egen hverdag. Vi mødes ikke på faste ugedage, men planlægger vores møder fra gang til gang.
 
Åbent for tilmelding

I klemme 2020/2021
On. 16:00-18:00
Gå du alene og tumler med en masse tanker, føler du dig udenfor, har du det svært og kunne du tænke dig at mødes med andre unge som ofte også føler sig 'i klemme' ?? Meld dig og se om det er noget for dig!
 
Åbent for tilmelding

Knallertkøreskole
Meld dig lige når du fylder 14½, for at være sikker på at få kørekort til din fødselsdag.
 
Åbent for tilmelding

Krop og Kartofler 2020
On. 18:30-21:00
Har du lyst til at mødes til sjov og ballade i et fællesskab hvor vi hygger os og bare har det rart? Tør du — og er du frisk? På "Krop og Kartofler" kan du udfordre dig selv, teste dine grænser på den sjove og gakkede måde? Vil du sammen med andre, bygge på din selvtillid via brug af hele din krop mens du får sved på panden? Tør du melde dig?????
 
Åbent for tilmelding

Matematik 2020
To. 16:00-18:00
Har du brug for hjælp til dine lektier i matematik eller vil du bare få frisket din viden op på de områder, hvor du har glemt noget eller ikke føler dig helt opdateret. Så meld dig på dette hold!
 
Ikke flere pladser

Sy din helt egen hængekøje /UngHavn
Fr. 16:00-19:00
Nu har du mulighed for at sy din helt egen hængekøje ombord på Nationalmuseets flotte skonnert Bonavista. Hængekøjen kan du tage med dig når du skal sove i det fri, sove på et skib eller du kan hænge den op på dit værelse eller i haven.. Vi syr både i hånden og på maskine. Det kræver ingen særlige færdigheder at være med, du lærer det hele undervejs :)
 
Åbent for tilmelding

UngHavn
Forsk. mødetider
UngHavn – et fristed for unge mellem 13-17 år, hvor det er muligt at prøve kræfter med maritime aktiviteter, traditionelt håndværk og indgå i nye fællesskaber. Vores aktiviteter spænder vidt og er arrangeret ud fra de unges egne ønsker.
 
Åbent for tilmelding
 


Senest opdateret 19.05.2020 12:26 af MHA