ForsideFørste uge af sommerferieAnden uge af sommerferien10. kl.Information om 10. klasseKommende elev i 2020-21?Valg af fagpakke10EUDBusinessKunst & designKulturen kalderSport & sundhedSundhed, omsorg og livTech & scienceUd i verdenElev fra anden kommuneSkoleferieplanYderligere info 2019-20SkolekortSygdom & fraværUU-vejledningElevloginLæringscentretDanskEngelskMatematikTyskFysikOSOLærerloginInternationaliseringeFamily 4UEUneedsUUddannelsessystemerREFROEntreprenørskab10PlusUngdomsklassenUngdomsskoleUngdomsskole/holdoversigtSommerferieaktiviteterKnallertkørekortBetaling til holdGenerelle oplysningerOm UndervisningenTil undervisereJagten 20207'eren 2020UngdomsklubberAfd. Holbæk byVestergadeFritidscentretLadegårdsparkenAfd. KatrinedalSvinningeAfd. SkovvejenKlubben i JyderupKlubben i JernløseAfd. KildedamKlubben i VipperødKlubben i TølløseKontaktpersonerOm UngdomsklubberneUngkort og UngfestNetværksklubberSSPSSPArbejdsgrundlagTematikkerTyveriVold og truslerMobning og chikaneRusmidler og misbrugKriminalitet genereltSociale medierRadikaliseringStraffeattesterLinksKontakt SSPKreds- og lokalrådDe 4 Netværkget2sportDAMGrejbankUdlejning og reglerHvad er en grejbankTelte m.mKano,Kajak & udrustningDiverse udstyrKontakt vedr. GrejbankUngdomsrådKontaktKontakt osBestyrelseInterntOm osBrevkasserSSP og KriminalitetCorona / COVID-19Sex og SundhedVenskab og kærlighedMig og min famlieMisbrug og stofferUddannelse og ErhvervLinks til rådgivningSpørgsmål og kommentarerEnglish
Share on facebookShare on twitterNotify a friendPrint page

ALLE HOLD

 

afspænding-2
Afspænding og kropsbevidsthed i sommerferien
Forsk. mødetider
En dag med kroppen i fokus. Vi vil arbejde med opmærksomhedsøvelser, stræk og afspænding, som giver mulighed for at slukke tankerne og lande i kroppen. Dagene vil gøre dig klogere på, hvordan åndedræt og nervesystem påvirker hele kroppen, og hvordan du kan berolige nervesystemet i urolige og pressede situationer.
 
Lukket for tilmelding

den farlige legeplads
Aktiv på den farlige legeplads
Forsk. mødetider
På den farlige legeplads kan vi være aktive sammen, der er forskellige mulighedder for at sætte aktiviteter i gang. Det du har lyst til, prøver vi at understøtte og får sat i gang! Der er også mulighed for at blive undervist lidt i parkour, her gives tips og nye tricks videre.
 

Boost din livsstil 2
Boost din LIVSSTIL
To. 15:30-18:00
Er du stolt af din LIVSSTIL? Er du bevidst om hvordan dine vaner og adfærd påvirker din trivsel? Har du mod på, at med SMÅ SKRIDT at bedre din livsstil og har du lyst til at få inspiration til at håndtere de fysiske, psykiske og mentale livsstils udfordringer. Fokus på at blive mere kropsbevidst og få selvindsigt og tage ansvar for DIN livsstil. Få bedre energibalance, trivsel og mere glæde.
 
Lukket for tilmelding

SA2020 - BoosT! Dance Workout (002)
BoosT!
To. 10:00-12:00
Dance Workout for piger BoosT! er stedet for dig, der gerne vil styrke din krop, selvtillid og selvværd gennem motion! Hvad får du ud af at være med? - Mere styrke i musklerne ???? - Bedre selvtillid - Bedre selvværd - Mere energi - Du bliver mere glad :D - og selvfølgelig nye venner Du lærer forskellige serier af træning, der styrker din krop, som du kan gennemføre hvor som helst - også uden udstyr!
 
Lukket for tilmelding

kreativ værksted 1 (1)
Det kreative arbejdende værksted
Forsk. mødetider
Kom og vær kreativ med andre, lad og hygge os, mens vi arbejder med forskellige ting, vi kan i de udmeldte dage tilbyde forskellige aktiviteter; Insekt – hus : Mal på sten : Drømmefanger : Ting i Beton : Pensel og maling : samt syning. Kom ned i Ungdomsklubben og vær med, hvis vejret er til det, kan vi også være ude.
 
Lukket for tilmelding

friluftsliv2
Friluftsliv for begyndere - Tirsdag
Ti. 10:00-15:00
UngHolbæk byder velkommen til Holbæks Grønne Lunge Kom ud i naturen til en sjov dag med båltænding, lejrliv, kort og kompas og meget andet. Vi skal sammen arbejde med hvordan man nemt og enkelt kan bruge friluftslivet både som aktivitet men også som ferieform. Du vil forhåbentlig gå direkte hjem fra dagen og planlægge dit måske første eventyr i og med naturen.
 
Åbent for tilmelding

basketball
Get2 Basket i Ladegårdsparken
On. 11:00-16:00, to. 11:00-16:00
Get2sport byder velkommen basketball camp Kom og lær og spille basketball, det er lige meget om du har prøvet det før – alle kan være med! Vi har to dage hvor vi kan øver os sammen, træner med hinanden og prøve at spiller kamp. -  Det er vigtigt, at du husker at tilmelde dig holdet og du har først en plads når du modtager en besked fra os, vi sender sms og mail ud den 25.6.20 så husk og hold øje
 
Lukket for tilmelding

vangen
Get2sport basketball i Vangen
Ti. 11:00-16:00, on. 11:00-16:00
Velkommen til Get2sport basketball camp i Vangen Kom og lær og spille basketball, det er lige meget om du har prøvet det før – alle kan være med! Vi har to dage hvor vi kan øver os sammen, træner med hinanden og prøve at spiller kamp. - Det er vigtigt, at du husker at tilmelde dig holdet og du har først en plads når du modtager en besked fra os, vi sender sms og mail ud den 25.6.20 så husk og hold øje
 
Holdet er fyldt

fodboldskole
Get2sport fodboldskole 2020
To. 10:00-15:00, fr. 10:00-15:00
Velkommen til GET2SPORT FODBOLDSKOLE Fodboldskole i 5 dage med UngHolbæk og HB&I. Det er lige meget om du har prøvet det før - alle kan være med! Det er vigtigt at du husker at tilmelde dig holdet og du har først en plads når du modtager en besked fra os, vi sender sms og mail, så hold godt øje.
 
Holdet er fyldt

taekwondo
Get2sport Taekwondo Ladegårdsparken
Ti. 11:00-15:00, on. 11:00-15:00
Get2sport byder velkommen til Taekwondo camp i Ladegårdparken Kom og vær med til to sjove og hårde dage med træning, øvelser og kampe mod hinanden. Det er lige meget om du har prøvet det før – alle kan være med! -Husk du skal tilmelde dig holdet og du har først en plads når du modtager en besked fra os, vi sender sms og mail ud den 25.6.20 så husk og hold øje
 
Holdet er fyldt

mindfullness
Giv slip på din stress
Ma. 15:00-18:00
UngHolbæk byder velkommen til Giv slip på din stress    Forstå din STRESS og få et sundere MINDSET, så du bedre kan håndtere de fysiske og mentale udfordringer.   Bliv mere kropsbevidst og styrk dit selvværd og din selvtillid. Få bedre energibalance, trivsel og mere glæde.
 
Lukket for tilmelding

HGL huset
Holbæks Grønne Lunge - Drop inn naturoplevelser
Holbæks Grønne Lunge byder velkommen til drop inn aktiviteter, som kommer til at tage udgangspunkt i dagens vejrudsigt. Hele sommeren fra uge 27 til 33 kan man hver mandag, onsdag og fredag fra kl. 10 til 14 finde vores naturvejleder som vil tilbyde forskellige natur og friluftsoplevelser. Dette gælder både for børn, unge, voksne og bedsteforældre. Det kræver ingen tilmelding, bare kom, men vi tager forbehold for antal deltagende i forhold til retningslinjer om Covid 19.
 

værksted træ
Håndværk i vildmarken - Tirsdag
Ti. 10:00-15:00
UNGHOLBÆK byder velkommen til Holbæks Grønne Lunge På dagen vil vi arbejder med gammeldags håndværktøj i frisk træ og/eller i det træ vi finder i skoven. Vi vil forsøger at laver en skammle, nogen knager eller andet som vi kan finde på.
 
Åbent for tilmelding

images
Håndværk i vildmarken - Torsdag
To. 10:00-15:00
UNGHOLBÆK byder velkommen til Holbæks Grønne Lunge På dagen vil vi arbejder med gammeldags håndværktøj i frisk træ og/eller i det træ vi finder i skoven. Vi vil forsøger at laver en skammel, nogen knager eller andet som vi kan finde på.
 
Åbent for tilmelding

klemme
I klemme 2019/2020
On. 16:00-18:00
Gå du alene og tumler med en masse tanker, føler du dig udenfor, har du det svært og kunne du tænke dig at mødes med andre unge som ofte også føler sig 'i klemme' ?? Meld dig og se om det er noget for dig!
 
Åbent for tilmelding

kano 2
Kanotur - Torsdag
To. 10:00-15:00
UngHolbæk byder velkommen til Holbæks grønne lunge Kom med på en super sjov og hyggelig dag på vandet. Hvad sker der om næste hjørne? Vi læsser kanoerne og køre mod spændende oplevelser i naturen. Det vil være lidt at lære om både padleteknik og det at være på tur. Og så skal vi ikke glemme at det frem for alt skal være mega hyggeligt.
 
Ikke flere pladser

Instruktion knallertkørekort
Knallertkøreskole
Meld dig lige når du fylder 14½, for at være sikker på at få kørekort til din fødselsdag.
 
Åbent for tilmelding

natur spis
Naturens Spisekammer - Tirsdag
Ti. 10:00-15:00
UngHolbæk byder velkommen til Holbæks Grønne Lunge På dagen vil vi udforsker hvad der er af spiseligt i naturen lige nu og dette vil vi bruger til at lave god mad over bål, eller måske finder vi på noget andet at bruge det til.
 
Åbent for tilmelding

spis bål natur
Naturens Spisekammer - Torsdag
To. 10:00-15:00
UngHolbæk byder velkommen til Holbæks Grønne Lunge På dagen vil vi udforsker hvad der er af spiseligt i naturen lige nu og dette vil vi bruger til at lave god mad over bål, eller måske finder vi på noget andet at bruge det til.
 
Åbent for tilmelding

naturvejleder fortæller
Naturvejlederen fortæller - Tirsdag
Ti. 10:00-12:00
UngHolbæk byder velkommen til Holbæks grønne lunge Kom med på opdagelse i naturens forunderlige verden. Vi skal sammen undersøge, undres, grine og lære nyt. Vi fortæller sjove men sande historier, og måske også nogle historier som bare er sjove. Vi skal hilse på vores dyr og fodre dem og kigge efter efter sommerens dyrebørn.
 
Åbent for tilmelding

naturvejleder fortæller 2
Naturvejlederen fortæller - Torsdag
To. 10:00-12:00
UngHolbæk byder velkommen til Holbæks grønne lunge Kom med på opdagelse i naturens forunderlige verden. Vi skal sammen undersøge, undres, grine og lære nyt. Vi fortæller sjove men sande historier, og måske også nogle historier som bare er sjove. Vi skal hilse på vores dyr og fodre dem og kigge efter efter sommerens dyrebørn.
 
Åbent for tilmelding

telt
Overnatning ved Kongsøre skov 2020
Ti. 12:00 - fr. 12:00
Ungdomsklubberne i Ungholbæk byder velkommen til Overnatning ved Kongsøre skov Vi kører til Kongsøre.Vi skal bade og slappe af,vi laver mad over bål og finder på forskellige aktiviteter. Det handler om at hygge, koble af og møde nye mennesker  OBS!! Vi afventer regeringens udspil om vilkårene for telt overnatning. Derfor kan turen godt bliver omdannet til andet tilbud.
 
Lukket for tilmelding

SA2020 - Spoken Word Workshop (002)
Spoken Word Workshop
Ti. 18:30-20:30, to. 18:30-20:30
Kender du det, når du gerne vil sige noget, men har svært ved at finde ordene? Du siger noget højt, men det lød meget bedre i dit hoved end da du faktisk sagde det højt? Det er noget vi ALLE oplever, så du er ikke alene! :) SPOKEN WORD WORKSHOP er for dig, der gerne vil vide: Hvad Spoken Word er! Hvordan du selv kan lave dit eget Spoken Word Hvordan du kan udtrykke dig mere tydeligt, så dit budskab bliver hørt Det du lærer på workshoppen kan du bruge i din hverdag
 
Lukket for tilmelding

SA2020 - Walk n Talk
Walk n' Talk
Ti. 10:00-12:00, lø. 10:00-12:00
Walk n' Talk giver motion, fællesskab og tid i naturen. Alt sammen elementer, som fremmer fysisk, social og mental sundhed og trivsel. Kom til en walk and talk i det fri med gode mennesker i sommerferien! Vi kommer til at gå en tur i det smukke område ved Naturskolen i Holbæk og omegn, men mødes ved Kunsthøjskolen i Holbæk, så vi kan følges fra start til slut.
 
Lukket for tilmelding
 


Senest opdateret 19.05.2020 12:26 af MHA