ForsideFritidKlubberOm UngdomsklubberneUngkort og UngfestKlubben i VestergadeKLUB ØSTAfd. KatrinedalAfd. SkovvejenAfd. KildedamLD KLUBBENKontaktpersonerNetværksklubber7´erenUngdomsskole/holdoversigtKnallertkørekortBetaling til holdGenerelle oplysningerOm UndervisningenSkriv til UngdomsskolenTil undervisereHolbæk UngdomsrådJagten 20197'eren 2019Sommerferieaktiviteter10. kl.Information om 10. klasseKommende elev i 2020-21?Ud i verdenBusinessSundhed, omsorg og livTech & scienceKreativSport & sundhedKulturen kalder10EUDElev fra anden kommuneSkoleferieplanYderligere info 2019-20SkolekortSygdom & fraværUU-vejledningElevloginLæringscentretDanskEngelskMatematikTyskFysikOSOLærerloginNyhederInternationaliseringeFamily 4UEUneedsUUddannelsessystemerREFROEntreprenørskab10plusUngdomsklassenForebyggelseSSPArbejdsgrundlagTematikkerTyveriVold og truslerMobning og chikaneRusmidler og misbrugKriminalitet genereltSociale medierRadikaliseringStraffeattesterLinksKontakt SSPKreds- og lokalrådDe 4 NetværkRådgivning & brevkasserSSP og KriminalitetSex og SundhedVenskab og kærlighedMig og min famlieMisbrug og stofferUddannelse og ErhvervLinks til rådgivningSpørgsmål og kommentarerProjekterDIF get2sportFritidsjobDet Aktive MedborgerskabGrejbankUdlejning og reglerHvad er en grejbankTelte m.mKano,Kajak & udrustningDiverse udstyrKontakt vedr. GrejbankOm osKontaktUngHolbækKontakt osBestyrelseInterntEnglish
DIF get2sport
 
  • Et 2-årigt projekt fra foråret 2018 til foråret 2020.

  • Formålet er at give flere børn og unge fra de boligsociale områder (m.fl.) mulighed for at være tilknyttet lokale idrætsforeninger. Dette for at styrke sundhed, selvværd og venskaber.

  • Der samarbejdes pt. med Holbæk Bold- og Idrætsforening, Holbæk Basketball Klub og Holbæk Taekwondo Klub.

  • I samarbejde med idrætsforeningerne laves der aktiviteter i boligområderne (”satellittræning”) for at skabe kendskab til sportsgrene og relation til idrætsforeninger.

  • Der arbejdes på ”den gode modtagelse” og fastholdelse af medlemmer i idrætsforeningerne. Der arbejdes tilmed på fastholdelse og udvikling af frivillige i foreningerne, eftersom disse er grundsten for børn og unges mulighed for at dyrke idræt i foreningsregi. Derfor støttes samarbejdsklubberne også ift. træner- og dommeruddannelser. 

  • I projektet samarbejdes der tilmed tæt med de boligsociale teams i Ladegårdsparken og Vangkvarteret, samt de lokale ungdomsklubber (4300 Agervang og LD Klubben) og SSP. 

  • Projektet er finansieret af Satspuljemidler og NordeaFonden via DIF - og med kommunal medfinansiering.

  • Der er tilknyttet 1 fuldtidsmedarbejder til projektet i hele projektperioden. Derudover er der ansat en get2sport-træner fra HB&I på deltid fra primo 2019 til primo 2020 med ekstra midler.
 
Se billeder fra aktiviteter
 
 
 
 
Besøg vores Facebookside
Kontaktoplysninger
Maria Birk Nielsen
DIF get2sport koordinator v/ UngHolbæk
Tlf.nr.: 72 36 28 52
E-mail: mabir@holb.dk

Asger Madsen
DIF get2sport koordinator v/ Holbæk B&I
Tlf.nr.: 20 83 23 45
E-mail: am@hbi.dk
 
0000056053.jpg
0000056054.jpg
 

Ved henvendelser kan du skrive til os Her

 

 Senest opdateret 27.11.2019 10:42 af MABIR