Forside10. kl.Kommende elev i 2019-20?Ud i verdenBusinessSundhed, omsorg og livTech & scienceKreativSport & sundhedKulturen kalder10EUDElev fra anden kommuneSkoleferieplanYderligere info 2019-20Bus- og togkortSygdom & fraværUU-vejledningElevloginLæringscentretDanskEngelskMatematikTyskFysikOSOLærerloginNyhederInternationaliseringeFamily 4UEUneedsUUddannelsessystemerREFROEntreprenørskab10plusUngdomsklassenFritid7'eren 2019Jagten 2019KlubberOm UngdomsklubberneUngkort og UngfestKlubben i Vestergade4300 AgervangAfd. KatrinedalAfd. SkovvejenAfd. KildedamKlubben i LadegårdsparkKontaktpersonerNetværksklubber7´erenUngdomsskole/holdoversigtKnallertkørekortBetaling til holdGenerelle oplysningerOm UndervisningenSkriv til UngdomsskolenTil undervisereHolbæk UngdomsrådSommerferieaktiviteterForebyggelseSSPArbejdsgrundlagTematikkerTyveriVold og truslerMobning og chikaneRusmidler og misbrugKriminalitet genereltSociale medierRadikaliseringStraffeattesterLinksKontakt SSPKreds- og lokalrådDe 4 NetværkRådgivning & brevkasserSSP og KriminalitetSex og SundhedVenskab og kærlighedMig og min famlieMisbrug og stofferUddannelse og ErhvervLinks til rådgivningSpørgsmål og kommentarerProjekterDIF get2sportFritidsjobDet Aktive MedborgerskabGrejbankUdlejning og reglerHvad er en grejbankTelte m.mKano,Kajak & udrustningDiverse udstyrKontakt vedr. GrejbankHvem er vi?Kontakt osUngHolbækKontakt osBestyrelseInterntEnglish
DIF get2sport
 
  • Et 2-årigt projekt fra foråret 2018 til foråret 2020.

  • Formålet er at give flere børn og unge fra de boligsociale områder (m.fl.) mulighed for at være tilknyttet lokale idrætsforeninger. Dette for at styrke sundhed, selvværd og venskaber.

  • Der samarbejdes pt. med Holbæk Bold- og Idrætsforening, Holbæk Basketball Klub og Holbæk Taekwondo Klub.

  • I samarbejde med idrætsforeningerne laves der aktiviteter i boligområderne (”satellittræning”) for at skabe kendskab til sportsgrene og relation til idrætsforeninger.

  • Der arbejdes på ”den gode modtagelse” og fastholdelse af medlemmer i idrætsforeningerne. Der arbejdes tilmed på fastholdelse og udvikling af frivillige i foreningerne, eftersom disse er grundsten for børn og unges mulighed for at dyrke idræt i foreningsregi.

  • I projektet samarbejdes der tilmed tæt med de boligsociale teams i Ladegårdsparken og Vangkvarteret, samt de lokale ungdomsklubber (4300 Agervang og LD Klubben) og SSP. 

  • Projektet er finansieret af Satspuljemidler og NordeaFonden via DIF - og med kommunal medfinansiering.

  • Der er tilknyttet 1 fuldtidsmedarbejder til projektet i hele projektperioden. Derudover er der ansat en get2sport-træner fra HB&I på deltid fra primo 2019 til primo 2020 med ekstra midler.
 
 
 
 
Besøg vores Facebookside
 
13-01-2019 farve (11) 2

KONTAKTOPLYSNINGER:

 

 

Maria Birk Nielsen

 

DIF get2sport koordinator

 

Tlf.nr.: 72 36 28 52Asger Madsen

 

DIF get2sport ansvarlig i HB&I

 

Tlf.nr.: 20 83 23 45

 

Ved henvendelser kan du skrive til os HerSenest opdateret 17.09.2019 13:17 af MABIR