Forside10. kl.Information om 10. klasseKommende elev i 2020-21?Valg af fagpakke10EUDBusinessKunst & designKulturen kalderSport & sundhedSundhed, omsorg og livTech & scienceUd i verdenElev fra anden kommuneSkoleferieplanYderligere info 2019-20SkolekortSygdom & fraværUU-vejledningElevloginLæringscentretDanskEngelskMatematikTyskFysikOSOLærerloginInternationaliseringeFamily 4UEUneedsUUddannelsessystemerREFROEntreprenørskab10PlusUngdomsklassenUngdomsskoleUngdomsskole/holdoversigtSommerferieaktiviteterKnallertkørekortBetaling til holdGenerelle oplysningerOm UndervisningenTil undervisereJagten 20207'eren 2020KlubberOm UngdomsklubberneUngkort og UngfestKlubben i VestergadeKLUB ØSTAfd. KatrinedalAfd. SkovvejenKlubben i JyderupKlubben i JernløseAfd. KildedamKlubben i VipperødKlubben i TølløseLD KLUBBENKontaktpersonerNetværksklubberSSPSSPArbejdsgrundlagTematikkerTyveriVold og truslerMobning og chikaneRusmidler og misbrugKriminalitet genereltSociale medierRadikaliseringStraffeattesterLinksKontakt SSPKreds- og lokalrådDe 4 NetværkBrevkasserSSP og KriminalitetCorona / COVID-19Sex og SundhedVenskab og kærlighedMig og min famlieMisbrug og stofferUddannelse og ErhvervLinks til rådgivningSpørgsmål og kommentarerget2sportDAMGrejbankUdlejning og reglerHvad er en grejbankTelte m.mKano,Kajak & udrustningDiverse udstyrKontakt vedr. GrejbankUngdomsrådKontaktKontakt osBestyrelseInterntOm osEnglish
Share on facebookShare on twitterNotify a friendPrint page
spacer
Knallertkørekort
Vi er i gang med at planlægge nye hold, så hav lidt tålmodighed. Vi gør ALT hvad vi kan for at få bunken bragt ned.

Tilmeld dig så snart du er fyldt 14½ år.
Prisen er 680,- kr. og først når vi HAR modtaget penge fra dig, vil du blive indkaldt til at starte på et førstehjælpskursus og herefter teori.
Tilmelding: Klik i billedet  eller 'Knallertkøreskole' herunder 

genåbning klub
Så åbner Klubberne igen
Det er med glæde at vi kan meddele at vi åbner Klubberne igen. Der er dog nogle ændringer, da man kun må være 15 unge af gangen i Klubben.

Det betyder du skal tilmelde dig herunder, hvor du også kan vælge hvilket tidspunkt du vil komme i Klubben.

 

skriv-til-brevkassen
Har du brug for et godt råd?
Går du og tumler med en masse tanker i forhold til det, som Corona virussen har bragt med sig, - så del dine tanker og bekymringer her, og få et svar tilbage fra os i UngHolbæk.  

Tryk på siden og du kommer direkte ind i brevkassen

 

Cyber
VIL DU CHATTE MED OS??
Nyt tiltag fra UngHolbæk

Hvis du går og føler dig helt alene og mangler nogen at CHATTE med i denne her tid, så åbner vi op for en hel ny mulighed.

Alt du skal gøre er at klikke på linket – https://cyberhus.dk/holb%C3%A6k

Så sidder vi klar.

Ses vi – skrives vi ved? – det håber vi, vi gør!

Pas godt på hinanden derude og HUSK AT HOLDE AFSTAND!!

Sommerferieaktiviteter 2020
SOMMERFERIEAKTIVITETER 2020
UngHolbæk arbejder fortsat med planlægning af årets aktiviteter og der er allerede  mange gode tilbud - så glæd dig til årets SOMMERFERIEAKTIVITETER. I år kun ONLINE. 
Klik videre og læs mere ...

 

Corona
Du har også et ansvar!
Som ung har du også et stort ansvar i disse Coronatider.

Klik på linket herunder - og pas god på dig selv og andre.

download
TIL JER UNGE - Vigtig info om Corona virus - tjek linket