Share on facebookShare on twitterNotify a friendPrint page
Graduering i taekwondoklub 2020
Børn, som har trænet taekwondo i Ladegårdsparken hver søndag over 4 mdr., afsluttede med en graduering i Holbæk Taekwondo Klub, hvor forældre så på. Alle børn fik gul snip i bæltet, og efterfølgende tilknyttes og fastholdes nogle af børnene i foreningen.
Sommercamp: Ladegårdsparken 2020
2-dages taekwondocamp i sommerferien 2020 (uge 28) i samarbejde med Holbæk Taekwondo Klub, det boligsociale team i Ladegårdsparken og ungdomsklubben LD Klubben.
Træning i Ladegårdsparken 2020
Ugentlig taekwondotræning i Ladegårdsparken (3 mdr.) i samarbejde med Holbæk Taekwondo Klub, det boligsociale team i Ladegårdsparken, SSP og ungdomsklubben LD Klubben. Forløb afsluttes med graduering i taekwondo klubben og håndholdt opstart i forening.
Taekwondo stævne i Esbjerg 2020
Holbæk Taekwondo Klub tager ofte til stævner sammen på tværs af alder, og det giver et særligt fællesskab i klubben. Der arrangeres samkørsel, så alle børn og forældre har mulighed for at komme afsted, og dette styrker fastholdelse af medlemmer.
Opvisning i Agervang 2019
Holbæk Taekwondo Klubs medlemmer (nu mange med gule bælter!) lavede sammen med deres trænere flot opvisning i Fælleshuset, hvor forældre, søskende, venner og DIF-ansatte så på.
7'eren 2019
UngHolbæk afholdt aktivitetsdag for alle kommunens 7. klasser, som blev præsenteret for forskellige sportsforeninger og rystet godt sammen. Holbæk Taekwondo Klub deltog med dygtige trænere.
Taekwondo stævne 2019
Holbæk Taekwondo Klub afholdt get2sport venskabsstævne for børn, hvor der var flot fremmøde af egne medlemmer og andre klubber. Der var højt humør og medaljer til alle deltagere.
SKVULP 2019
Holbæk Taekwondo Klub lavede flot opvisning på årets SKVULP havne-kultur-festival.
Graduering i taekwondoklub 2019
Graduering i Holbæk Taekwondo Klub som afslutning på vinterens træning i Agervang. Børn og forældre besøgte klubben, børnene fik gul snip i bæltet og efterfølgende mulighed for at fortsætte taekwondotræning i foreningsregi.
Taekwondotræning i Agervang
Ugentlig taekwondotræning i Agervang over vinteren (2018-19) i samarbejde med Holbæk Taekwondo Klub, det boligsociale team i Vangkvarteret og ungdomsklubben 4300 Agervang.
Sommercamp: Vangkvarteret 2018
2-dages taekwondocamp i sommerferien 2018 (uge 32) i samarbejde med Holbæk Taekwondo Klub, det boligsociale team i Vangkvarteret og ungdomsklubben 4300 Agervang.
Sommercamp: Ladegårdsparken 2018
2-dages taekwondocamp i sommerferien 2018 (uge 27) i samarbejde med Holbæk Taekwondo Klub, det boligsociale team i Ladegårdsparken og ungdomsklubben LD Klubben.


Senest opdateret 30.11.2020 11:21 af MABIR