Forside10. kl.Kommende elev i 2019-20?Ud i verdenBusinessSundhed, omsorg og livTech & scienceKreativSport & sundhedKulturen kalder10EUDElev fra anden kommuneSkoleferieplanYderligere info 2019-20Bus- og togkortSygdom & fraværUU-vejledningElevloginLæringscentretDanskEngelskMatematikTyskFysikOSOLærerloginNyhederInternationaliseringeFamily 4UEUneedsUUddannelsessystemerREFROEntreprenørskab10plusUngdomsklassenFritid7'eren 2019Jagten 2019KlubberOm UngdomsklubberneUngkort og UngfestKlubben i Vestergade4300 AgervangAfd. KatrinedalAfd. SkovvejenAfd. KildedamKlubben i LadegårdsparkKontaktpersonerNetværksklubber7´erenUngdomsskole/holdoversigtKnallertkørekortBetaling til holdGenerelle oplysningerOm UndervisningenSkriv til UngdomsskolenTil undervisereHolbæk UngdomsrådSommerferieaktiviteterForebyggelseSSPArbejdsgrundlagTematikkerTyveriVold og truslerMobning og chikaneRusmidler og misbrugKriminalitet genereltSociale medierRadikaliseringStraffeattesterLinksKontakt SSPKreds- og lokalrådDe 4 NetværkRådgivning & brevkasserSSP og KriminalitetSex og SundhedVenskab og kærlighedMig og min famlieMisbrug og stofferUddannelse og ErhvervLinks til rådgivningSpørgsmål og kommentarerProjekterDIF get2sportFritidsjobDet Aktive MedborgerskabGrejbankUdlejning og reglerHvad er en grejbankTelte m.mKano,Kajak & udrustningDiverse udstyrKontakt vedr. GrejbankHvem er vi?Kontakt osUngHolbækKontakt osBestyrelseInterntEnglish
EFTERÅRSFERIE - Sport på kryds og tværs
 
EFTERÅRSFERIE - Sport på kryds og tværs
Er du frisk på at udfordre dig selv i forskellige sportsgrene inde og ude? Hockey, basket m.fl. Har du måske andre gode idéer til sportsgrene vi kan afprøve? 1 dage med fokus på sport i hyggelige omgivelser og i fællesskab med andre unge.
Fakta
#55.880
Tor. 11:00-16:00
Dato
17.10.2019
Undervisningsgang
1 gang
Aldersgruppe
12,5-18 år
Klassetrin
7. kl.-1. g.
Maks. elever
8
Mødetider
Vis
Tilføj til kalender
Undervisere
- Andrew Peter Bond
- Mads Vilstrup Lisby
Styrker kompetencerne
Personlige
Sociale
Faglige
Placering
Holbæk Ungdomscenter
Gymnastiksal
Gl. Ringstedvej 32
4300 Holbæk
 

Er du frisk på at udfordre dig selv i forskellige sportsgrene inde og ude? Hockey, basket m.fl. Har du måske andre gode idéer til sportsgrene vi kan afprøve?

1 dage med fokus på sport i hyggelige omgivelser og i fællesskab med andre unge.

 

Dag: torsdag i efterårsferien

Tid:  kl. 11.00 - 16.00

Sted: Gymnastiksalen/69bygningen/, Gl. Ringstedvej 32, HolbækSenest opdateret 03.10.2019 08:44 af PHM