Personlige kompetencer |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sociale kompetencer |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Faglige kompetencer |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fra Jord til bord – naturens spisekammer
Har du set “Alene i vildmarken”? Kan du tænde et bål uden tændstikker?
Kan du finde mad i naturen? Holbæks Grønne Lunge tilbyder en start ind i den fantastiske, forunderlige og berigende verden som friluftslivet byder på.
Vi går på opdagelse i skoven og ser hvad vi kan finde og omsætte til noget spiseligt, vi tilbereder også mad over bål, og får tips og gode ideer til hvad der kan laves der.
Medbring: tøj og sko du kan bevæge dig i, og som godt må blive lidt beskidt????
Start: mandag d. 8.6.20
Slut: sidste gang mandag d. 22.6.20
Antal: vi har KUN plads til 9 unge
Undervisningsgange: 3 stk.
Tid: kl. 16-18
Sted: Holbæks Grønne Lunge. Ladegårdsallen 11 - 4300 Holbæk
Underviser: Lars Jalking