Forside10. kl.Information om 10. klasseKommende elev i 2020-21?Valg af fagpakke10EUDBusinessKunst & designKulturen kalderSport & sundhedSundhed, omsorg og livTech & scienceUd i verdenElev fra anden kommuneSkoleferieplanYderligere info 2019-20SkolekortSygdom & fraværUU-vejledningElevloginLæringscentretDanskEngelskMatematikTyskFysikOSOLærerloginInternationaliseringeFamily 4UEUneedsUUddannelsessystemerREFROEntreprenørskab10PlusUngdomsklassenUngdomsskoleUngdomsskole/holdoversigtSommerferieaktiviteterKnallertkørekortBetaling til holdGenerelle oplysningerOm UndervisningenTil undervisereJagten 20207'eren 2020KlubberOm UngdomsklubberneUngkort og UngfestKlubben i VestergadeKLUB ØSTAfd. KatrinedalAfd. SkovvejenKlubben i JyderupKlubben i JernløseAfd. KildedamKlubben i VipperødKlubben i TølløseLD KLUBBENKontaktpersonerNetværksklubberSSPSSPArbejdsgrundlagTematikkerTyveriVold og truslerMobning og chikaneRusmidler og misbrugKriminalitet genereltSociale medierRadikaliseringStraffeattesterLinksKontakt SSPKreds- og lokalrådDe 4 NetværkBrevkasserSSP og KriminalitetCorona / COVID-19Sex og SundhedVenskab og kærlighedMig og min famlieMisbrug og stofferUddannelse og ErhvervLinks til rådgivningSpørgsmål og kommentarerget2sportDAMGrejbankUdlejning og reglerHvad er en grejbankTelte m.mKano,Kajak & udrustningDiverse udstyrKontakt vedr. GrejbankUngdomsrådKontaktKontakt osBestyrelseInterntOm osEnglish
Share on facebookShare on twitterNotify a friendPrint page

Fra Jord til bord – naturens spisekammer

 
Fra Jord til bord – naturens spisekammer
bål.
Har du set “Alene i vildmarken”? Kan du tænde et bål uden tændstikker? Kan du finde mad i naturen? Holbæks Grønne Lunge tilbyder en start ind i den fantastiske, forunderlige og berigende verden som friluftslivet byder på.
Fakta
#56.506
Man. 16:00-18:00
Startdato
08.06.2020
Slutdato
22.06.2020
Undervisningsgange
3 gange
Aldersgruppe
13-17 år
Maks. elever
9
Tilmelding fra
20.05.2020
Tilmeldingsstatus
Åbent for tilmelding
Mødetider
Vis
Tilføj til kalender
Undervisere
- Jacob Coulthard Flintholm
Styrker kompetencerne
Personlige
Sociale
Faglige
Placering
Holbæks Grønne Lunge - Naturskolen
Ladegårdsallen 11
4300 Holbæk
Tilmeld dig eller via
 
bålhus

Fra Jord til bord – naturens spisekammer

 

Har du set “Alene i vildmarken”? Kan du tænde et bål uden tændstikker?

Kan du finde mad i naturen?  Holbæks Grønne Lunge tilbyder en start ind i den fantastiske, forunderlige og berigende verden som friluftslivet byder på.

 

Vi går på opdagelse i skoven og ser hvad vi kan finde og omsætte til noget spiseligt, vi tilbereder også mad over bål, og får tips og gode ideer til hvad der kan laves der.

 

Medbring: tøj og sko du kan bevæge dig i, og som godt må blive lidt beskidt????

 

Start: mandag d. 8.6.20

 

Slut: sidste gang mandag d. 22.6.20

 

Antal: vi har KUN plads til 9 unge

 

Undervisningsgange: 3 stk.

 

Tid: kl. 16-18

 

Sted: Holbæks Grønne Lunge. Ladegårdsallen 11 - 4300 Holbæk 

 

Underviser: Lars Jalking

 Senest opdateret 25.05.2020 11:08 af PHM