Gå til sideindhold

Holbæk Ungdomsråd

Holbæk Ungdomsråd
Vi Giver Mening

Vi er Holbæk Ungdomsråd, og vores mission er, at din stemme bliver hørt. Vi mener, at unge skal have større indflydelse på deres egen hverdag.

Hvis du vil være med, kommer du til at indgå i et fællesskab, der byder på hygge, sjov og gode oplevelser. Du får mulighed for at være med til et hav af projekter, som Folkemødet, Jagten, Demokratidagen og meget mere.

Kontakt Jakob Villadsen på javil@holb.dk/ 7236 4943, hvis du gerne vil være med i Holbæk Ungdomsråd
Info
#63.359
Forsk. mødetider
Startdato
15.08.2021
Slutdato
15.12.2022
Undervisningsgange
31 gange
Aldersgruppe
13-25 år
Tilmelding fra
15.08.2021
Tilmeldingsstatus
Åbent for tilmelding

Mødetider
Vis
Tilføj til kalender Tilføj til kalender

Undervisere
- Nanna Sasja Bangsted
- Jakob Villadsen
- Catharina Amalie Kusk Kreutzmann
Placering

Vestergade 7 Club Café,
Har handikap venlig indgang placeholder
Vestergade 7
4300 Holbæk
Tilmeld dig eller via

Ungdomsrådet. Vi giver mening.

Kunne du tænke at gøre en forskel for unge i Holbæk Kommune? Så er vi rådet for dig. Meld dig til her på siden og ta' del i vores mission "De unges stemme skal høres!"

 

Ungdomsrådet arbejder for og med de unge i Holbæk Kommune. 

 

Vi mener, at unge skal have større indflydelse på deres hverdag. Vi mener, at unge skal være med. At vores mening tæller. 

 

Vi sidder med ved bordet og sørger for, at de unges stemme bliver hørt. 

 

Hvad laver vi i Ungdomsrådet? 

  • Vi er med i UngHolbæks bestyrelse.
  • Vi var ved til at lave den nye sundhedspolitik i Holbæk Kommune, hvor vi sikrede for, at de unges sundhed blev priotoriteret.
  • To af Ungdomsrådets medlemmer er med i partnerskabet, som udarbejder den nye ungepolitik i Holbæk Kommune, som står færdig i 2023.  
  • Vi har arbejdet for at skabe fede hænge-ud-steder i Holbæk Kommune til de unge. Dette har betydet, at der er blevet lavet det nye ungekulturhus, Albatrossen, nede på Filmtorvet, som har åbent i sommer-halvåret.  Vores drøm er, at Albatrossen skal være et nyt værested, hvor os unge kan samles om forskellige events. 
  • Hvert år samler vi alle elevrådene i Holbæk Kommune til en stor demokratidag, hvor vi udveksler erfaringer, skaber nye visioner og drømme for de unge i Holbæk kommune og sammen arbejder mod det bedre ungeliv.
  • Og så laver vi meget meget mere. 

Har du nogen spørgsmål? Så kontakt os endelig gennem Jakob, javil@holb.dk / tlf. 7236 4943 eller Amalie på mail caakk@holb.dk / tlf. 72368824Senest opdateret 16.12.2022 10:45 af CAAKK
Apricore logo