Brevkasse: Sex og sundhed

Hej med Jer. Jeg hedder Malene H. Madsen. Jeg er sundhedsplejerske, og har arbejdet i Holbæk kommune siden 2010. Som den nye brevkasseredaktør, glæder jeg mig til at besvare Jeres spørgsmål på bedste vis indenfor 7 dage.
 

NB! Denne brevkasse service er primært forbeholdt unge fra Holbæk Kommune, så hvis du skriver til os, og ikke er bosiddende her, kan vi ikke garantere at du får svar på dit spørgsmål.

 
Mangler du en voksen at spørge?
Har du nogle spørgsmål, der trænger sig på om sex, følelser, sundhed eller sygdom - også psykisk sygdom? Det er ikke altid let at tale med andre om sådan noget.

Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
20161004_115800 mm
 
 
Vis alle Forspil
23.04.2012  
Hej
Hej henrik..jeg har haft sex en del gange før, men det er efterhånden lang 4 - 5 måneder siden.Ahar noget med en fyr nu, og vi har snakket en del om at gøre det.Nmen jeg er lidt nervøs, for han ikke kan komme op i mig, når man har været sammen med en fyr , kan vi pigers hul så ''vokse'' sammen igen? når vi nu ikke har gjort det så længe, så jeg skal være nervøs for ham den nye fyr ikke kan komme op i mig?
hilsen herfra
 
26.04.2012
Sv: hej
Hej

Nej, skedeåbningen og selve skeden kan ikke mindskes i omfang.

Når I er sammen, skal I gøre noget ud af forspillet. Altså kysse, kæle og røre. På den måde bliver i lettere ophidsede, og pigen/kvinden vil danne mere sekret i skeden, som gør det lettere for drengen/manden at trænge ind.

Ved selve samlejet kan du sidde ovenpå. På den måde kan du bestemme, hvor hurtigt og langt, han skal trænge ind i dig.

Hvis du ikke er tilstrækkelig afslappet i forbindelse med sex (måske mangler lyst eller er usikker), kan dine muskler i underlivet - og dermed også omkring skeden - spændes, og det kan være svært at trænge ind.

Hilsen Henrik
Tags: Forspil


Senest opdateret 06.12.2019 10:42 af MEJ