Brevkasse: Sex og sundhed

Hej med Jer. Jeg hedder Malene H. Madsen. Jeg er sundhedsplejerske, og har arbejdet i Holbæk kommune siden 2010. Som den nye brevkasseredaktør, glæder jeg mig til at besvare Jeres spørgsmål på bedste vis indenfor 7 dage.
 

NB! Denne brevkasse service er primært forbeholdt unge fra Holbæk Kommune, så hvis du skriver til os, og ikke er bosiddende her, kan vi ikke garantere at du får svar på dit spørgsmål.

 
Mangler du en voksen at spørge?
Har du nogle spørgsmål, der trænger sig på om sex, følelser, sundhed eller sygdom - også psykisk sygdom? Det er ikke altid let at tale med andre om sådan noget.

Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
20161004_115800 mm
 
 
Vis alle Gravid uden samleje
09.05.2011  
Hej..
Hej..jeg har brug for hjælp.
jeg har lagt og puttet med min kæreste.Hhan tager hans bukser af og det samme gør jeg.Ahan tager sin tissemand hen til mig.Emen den kommer ikke op i mig, den ligger altså udenfor.Nkan man blive gravid, altså hvis den ikke er kommet op i mig?
ps. Oig og min kæreste er begge 15 år s; så vil gerne vide det hurtigst mulig.N
hilsen m.
 
10.05.2011
Sv: hej..
Hej.

Nej, du er ikke blevet gravid.

Du kan blive gravid, hvis hans penis trænger ind i din skede - altså ved samleje, som det hedder. Selv om han ikke får udløsning, vil der altid være nogle sædceller i det sekret, som dannes i hans testikler, bi-testikler og prostata, når han bliver ophidset. Derfor kan du blive gravid, også selv om han ikke får udløsning.

Hilsen Henrik


Senest opdateret 06.12.2019 10:42 af MEJ