Brevkasse: Sex og sundhed

Hej med Jer. Jeg hedder Malene H. Madsen. Jeg er sundhedsplejerske, og har arbejdet i Holbæk kommune siden 2010. Som den nye brevkasseredaktør, glæder jeg mig til at besvare Jeres spørgsmål på bedste vis indenfor 7 dage.
 

NB! Denne brevkasse service er primært forbeholdt unge fra Holbæk Kommune, så hvis du skriver til os, og ikke er bosiddende her, kan vi ikke garantere at du får svar på dit spørgsmål.

 
Mangler du en voksen at spørge?
Har du nogle spørgsmål, der trænger sig på om sex, følelser, sundhed eller sygdom - også psykisk sygdom? Det er ikke altid let at tale med andre om sådan noget.

Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
20161004_115800 mm
 
 
Vis alle Hermafrodit
10.03.2011  
Normal
Hej henrik, jeg er en pige på 15 år, og jeg har altså en penis!!!!! altså jeg har bryster og en skede, men jeg har altså og en penis :s og jeg kan godt blive stiv, men problemet er, at jeg tænder på drenge!!! men hvem ville dog knalde en hermofrodit? og jeg har altså knaldet min bedste veninde, som er lesbisk, men jeg kom ikke, desuden ved jeg ikke om jeg kan få nogen form for udløsning, kan man det? vær sød at svar
- på forhånd, tak
 
13.03.2011
Sv: normal
Hej.

Jamen, det kan da godt være, at du er hermafrodit. Hvis det er tilfældet, så kan det være svært at finde ud af, hvilken seksualitet man har. Nogle føler sig mest som piger, og klæder sig som sådan, mens andre mere føler en identitet som dreng. Det er ikke sikkert, at du har fundet ud af det endnu.

Jeg ved faktisk ikke, om du vil få problemer med at få orgasme, og om du kan få udløsning (af sæd), ved jeg ikke. Hvis du har en klitoris, som er følsom, kan du sikkert få orgasme på den måde.

Nogle vælger kønsoperation, når de har fundet ud af kønsidentiteten.

Du vil evt. kunne få hjælp hos din læge, og det er også muligt, at du kan blive henvist til en sexolog, som kan vejlede dig.

Du kan se mere på http://www.sexlinien.dk/Default.aspx?ID=24085

Du kan også prøve at "google".

Hilsen Henrik


Senest opdateret 06.12.2019 10:42 af MEJ