Brevkasse: Sex og sundhed

Hej med Jer. Jeg hedder Malene H. Madsen. Jeg er sundhedsplejerske, og har arbejdet i Holbæk kommune siden 2010. Som den nye brevkasseredaktør, glæder jeg mig til at besvare Jeres spørgsmål på bedste vis indenfor 7 dage.
 

NB! Denne brevkasse service er primært forbeholdt unge fra Holbæk Kommune, så hvis du skriver til os, og ikke er bosiddende her, kan vi ikke garantere at du får svar på dit spørgsmål.

 
Mangler du en voksen at spørge?
Har du nogle spørgsmål, der trænger sig på om sex, følelser, sundhed eller sygdom - også psykisk sygdom? Det er ikke altid let at tale med andre om sådan noget.

Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
20161004_115800 mm
 
 
Vis alle Smerter
23.09.2010  
Smerter
Hej henrik..jeg har de sidste to gange haft rigtige store smerter, når jeg har haft sex,(prøvet og havde det) men hver gang han lige kommer lidt en gør det forfærdeligt.Ohvorfor gør det det? kan det være fordi jeg ikke har haft det i 7 måneder?

hilsen en trist pige
 
23.09.2010
Sv: smerter
Hej

Nej, jeg tror ikke, at det er derfor. Det er nok snarere fordi, at du ikke er tilstrækkeligt ophidset, og hvis ikke du er det, så har du heller ikke så meget sekret i din skede. Når din kæreste da trænger ind i dig, vil du føle smerte, fordi hans penis "slider" lidt på slimhinden. Det kan også være, at du spænder i din bækkenbundsmuskulatur, hvis du ikke slapper helt af, og derved kan samlejet også blive smertefuldt.

Du kan prøve at sidde oven på ham - på den måde kan du bestemme, hvor hurtigt og langt han skal ind i dig.

Hilsen Henrik
Tags: Sexliv | Smerter


Senest opdateret 06.12.2019 10:42 af MEJ