Brevkasse: Sex og sundhed

Hej med Jer. Jeg hedder Malene H. Madsen. Jeg er sundhedsplejerske, og har arbejdet i Holbæk kommune siden 2010. Som den nye brevkasseredaktør, glæder jeg mig til at besvare Jeres spørgsmål på bedste vis indenfor 7 dage.
 

NB! Denne brevkasse service er primært forbeholdt unge fra Holbæk Kommune, så hvis du skriver til os, og ikke er bosiddende her, kan vi ikke garantere at du får svar på dit spørgsmål.

 
Mangler du en voksen at spørge?
Har du nogle spørgsmål, der trænger sig på om sex, følelser, sundhed eller sygdom - også psykisk sygdom? Det er ikke altid let at tale med andre om sådan noget.

Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
20161004_115800 mm
 
 
Vis alle Udflåd
01.01.2018  
Udflåd
Hej jeg er 13 år gammel og har få et min menstruation og ville bare høre om det er helt normalt at man stadigvæk har udflåd når man har fået menstruation?
 
02.01.2018
Sv: udflåd
Hejsa.

Ja det er helt normalt, at man fortsat har udflåd selvom man har fået sin menstruation. Det fortsætter gerne frem til overgangsalderen. Udflåddet kan ændre udseende og mængde alt afhængigt af, hvor man er i sin cyklus. Udflåd er oftest let gulligt, hvidligt eller "gennemsigtigt". Ændre udflåddet farve fra førnævnte, bliver ildelugtende eller begynder det at klø i skeden, så skal man snakke med egen læge omkring det, da det kan være tegn på noget infektion.

Med venlig hilsen Malene.
Tags: Udflåd


Senest opdateret 06.12.2019 10:42 af MEJ