Brevkasse: Sex og sundhed

Hej med Jer. Jeg hedder Malene H. Madsen. Jeg er sundhedsplejerske, og har arbejdet i Holbæk kommune siden 2010. Som den nye brevkasseredaktør, glæder jeg mig til at besvare Jeres spørgsmål på bedste vis indenfor 7 dage.
 

NB! Denne brevkasse service er primært forbeholdt unge fra Holbæk Kommune, så hvis du skriver til os, og ikke er bosiddende her, kan vi ikke garantere at du får svar på dit spørgsmål.

 
Mangler du en voksen at spørge?
Har du nogle spørgsmål, der trænger sig på om sex, følelser, sundhed eller sygdom - også psykisk sygdom? Det er ikke altid let at tale med andre om sådan noget.

Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
20161004_115800 mm
 
 
Vis alle seksuel debutalder
04.10.2016  
Hvornår?
Hej..
jeg er ikke sikker på hvornår man er klar til at have sex? jeg er en dreng på 15 år, og mange af mine venner har allerede prøvet det, men jeg er ikke klar.Der det normalt og kan du hjælpe mig og give mig et par gode råd?
 
06.10.2016
Sv: hvornår?
Hejsa.
Det er helt normalt ikke at have haft sex når man er 15 år. Den seksuelle debutalder er for de fleste mellem 16 og 17 år.
Det vigtigste når du skal have sex er, at du selv og den anden part har lyst, og ikke fordi du føler et pres fra vennerne.
Så når det rette tidspunkt er for dig, så kan du mærke det.
Med venlig hilsen Malene.


Senest opdateret 06.12.2019 10:42 af MEJ