Gå til sideindhold
ForsideFørste uge af sommerferieAnden uge af sommerferien10. kl.Information om 10. klasseKommende elev i 2020-21?10EUDBusinessKunst & designKulturen kalderSport & sundhedSundhed, omsorg og livTech & scienceUd i verdenElev fra anden kommuneSkoleferieplanYderligere info 2020-21SkolekortSygdom & fraværUU-vejledningElevloginLæringscentretDanskEngelskMatematikTyskFysikOSOLærerloginInternationaliseringeFamily 4UEUneedsUUddannelsessystemerREFROEntreprenørskabRefugees and MigrantsA Better Life10PlusUngdomsklassenUngdomsskoleUngdomsskole/holdoversigtKnallertkørekortSommerferieaktiviteterBetaling til holdGenerelle oplysningerOm UndervisningenTil undervisereJagten 20207'eren 2020UngdomsklubberOm UngdomsklubberneDistrikt Holbæk byUngdomsklub VestergadeKlubVestKlubØstDistrikt KatrinedalUngdomsklub i SvinningeDistrikt SkovvejenUngdomsklub i JyderupUngdomsklub i RegstrupDistrikt KildedamUngdomsklub i VipperødUngdomsklub i TølløsePersonaleUngkort og UngfestNetværksklubberSSPSSPArbejdsgrundlagTematikkerTyveriVold og truslerMobning og chikaneRusmidler og misbrugKriminalitet genereltSociale medierRadikaliseringStraffeattesterLinksKontakt SSPKreds- og lokalrådDe 4 Netværkget2sportGrejbankUdlejning og reglerHvad er en grejbankTelte m.mKano,Kajak & udrustningDiverse udstyrKontakt vedr. GrejbankUngdomsrådKontaktKontakt osBestyrelseInterntOm osBrevkasserSSP og KriminalitetCorona / COVID-19Sex og SundhedVenskab og kærlighedMig og min famlieMisbrug og stofferUddannelse og ErhvervLinks til rådgivningSpørgsmål og kommentarer
Share on facebookShare on twitterNotify a friendPrint page

7´eren

 

7’eren

7eren

UngHolbæk samt en række foreninger, har igen fornøjelsen af at invitere alle 7. klasse elever i Holbæk Kommune til 7’eren fredag den 28. august kl. 8.30-14.30.

 

Holbæk Sportsby vil igen i år danne den fysiske ramme om 7’eren - og det er en fantastisk mulighed for både at introducere sportsbyen og en række forskellige fritidsaktiviteter for de unge.

 

Vi håber rigtig mange 7.-klasser melder sig til. Alle skal møde foreninger og frivillige aktører fra hele Holbæk kommune. Dagen bliver helt fantastisk med lyden og energien fra 7-800 unge.  

 

De deltagende aktører på 7’eren i 2019 var:

 

Antidoping Danmark

Brorfelde Observatorium

Dansk Styrkeløft Forbund

DGI

Go2Fitness

Grejbanken

HB&I

Holbæk Basketball Klub

Holbæk Bordtennisklub

Holbæk Orienteringsklub

Holbæk Pipe Band

Holbæk Son Taekwondo

Holbæk Taekwondo Klub

Holbæk Talentkommune

Holbæk Tennisklub

Holbæk Ungdomsråd

Naturskolen

Red Devils

Sportsbyens Fitnesscenter

Ungdomsskolen

Ungdomsklubberne i Holbæk

Volleyball Klubben Holbæk 

 

 Senest opdateret 26.03.2020 13:40 af MHA