ForsideFritidKlubberOm UngdomsklubberneUngkort og UngfestKlubben i VestergadeKLUB ØSTAfd. KatrinedalAfd. SkovvejenAfd. KildedamLD KLUBBENKontaktpersonerNetværksklubber7´erenUngdomsskole/holdoversigtKnallertkørekortBetaling til holdGenerelle oplysningerOm UndervisningenSkriv til UngdomsskolenTil undervisereHolbæk UngdomsrådJagten 20197'eren 2019Sommerferieaktiviteter10. kl.Information om 10. klasseKommende elev i 2020-21?Ud i verdenBusinessSundhed, omsorg og livTech & scienceKreativSport & sundhedKulturen kalder10EUDElev fra anden kommuneSkoleferieplanYderligere info 2019-20SkolekortSygdom & fraværUU-vejledningElevloginLæringscentretDanskEngelskMatematikTyskFysikOSOLærerloginNyhederInternationaliseringeFamily 4UEUneedsUUddannelsessystemerREFROEntreprenørskab10plusUngdomsklassenForebyggelseSSPArbejdsgrundlagTematikkerTyveriVold og truslerMobning og chikaneRusmidler og misbrugKriminalitet genereltSociale medierRadikaliseringStraffeattesterLinksKontakt SSPKreds- og lokalrådDe 4 NetværkRådgivning & brevkasserSSP og KriminalitetSex og SundhedVenskab og kærlighedMig og min famlieMisbrug og stofferUddannelse og ErhvervLinks til rådgivningSpørgsmål og kommentarerProjekterDIF get2sportFritidsjobDet Aktive MedborgerskabGrejbankUdlejning og reglerHvad er en grejbankTelte m.mKano,Kajak & udrustningDiverse udstyrKontakt vedr. GrejbankOm osKontaktUngHolbækKontakt osBestyrelseInterntEnglish
7´eren
 
7’eren i en ny udgave
7eren

UngHolbæk samt en række foreninger, har igen fornøjelsen af at invitere alle 7. klasse elever i Holbæk Kommune til 7’eren fredag den 30. august kl. 8.30-14.30.

 

Holbæk Sportsby vil i år danne den fysiske ramme om 7’eren - og det er en fantastisk mulighed for både at introducere sportsbyen og en række forskellige fritidsaktiviteter for de unge.

 

I år har 36, 7.klasser meldt sig til. Dagen vil derfor summe af lyden og energien fra 770 unge, som skal møde foreninger og frivillige aktører fra hele Holbæk kommune.

 

De deltagende aktører på 7’eren er:

 

Antidoping Danmark

Brorfelde Observatorium

Dansk Styrkeløft Forbund

DGI

Go2Fitness

Grejbanken

HB&I

Holbæk Basketball Klub

Holbæk Bordtennisklub

Holbæk Orienteringsklub

Holbæk Pipe Band

Holbæk Son Taekwondo

Holbæk Taekwondo Klub

Holbæk Talentkommune

Holbæk Tennisklub

Holbæk Ungdomsråd

Naturskolen

Red Devils

Sportsbyens Fitnesscenter

Ungdomsskolen

Ungdomsklubberne i Holbæk

Volleyball Klubben Holbæk 

 

 Senest opdateret 22.08.2019 11:39 af CAMHJ